Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(vienok @ 2010 09 10, 14:16)
idomios paraleles:
cituoju - my work has been infuenced by some of the greatest photographers such as Helmut Newton, Richard Avedon, David Hamilton, and especially, Sally Mann.
paroda ne LT, speju?

Liondionia biggrin.gif

QUOTE(ediper @ 2010 09 10, 15:55)
Sansara ir Andriuska, Aciu labai  4u.gif

reikes ir man nupuskuot iki Sally's parodos,kaip tik kita sav. paskutine iki darbo pradejimo  doh.gif o kada jus Sayonara einat?

dar nežinau. palik kontaktus až biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 09 09, 08:24)
tik gerai paskaityk tą forumą, ypač RAE postus. jis 1-2 lape ten kaip tik ir rašo apie skiedimo santykį, laiką, berods minimalų ryškalo kiekį (bo santykis dar ne viskas, juostai turi būti minimalus ryškalo kiekis, kitaip jis išsikvėps dar nepadaręs darbo). bandyk. ryškinimas tuom ir smagus, kad pradžioje (o ir vėliau, jei gerai pagalvoji) visuomet būna tas laukimo malonumas ir rezultato stebuklas smile.gif
andriuska, ačiū tau labai už laiku parašytus patarimus ir įmestą nuorodą, išrykinau šiandien juosteles su Makrophen'u skiestu 1+4, taip kaip RAE aprašė. Net termometrą susiveikiau ir smulkmeniškai viską sekiau - tiek laiką, tiek temperatūrą smile.gif
Iš pirmo žvilgsnio labai simpatiškai negatyvai atrodo thumbup.gif Džiūna dabar, žiūrėsiu, kas matysis rytoj į skanerį įkišus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 13 rugsėjo 2010 - 21:08
Iki pirmadienio, brangieji, skrendu pas Lodnoną :* 4u.gif
Atsakyti
sayonara, gero pasibuvimo Londone mirksiukas.gif

Rodausi, kas čia pas mane gavosi su tuo vakarykščiu ryškinimu... Jums gal ir nieko ten ypatingo pasirodys, bet aš, žinokit, skanavau ir svaigau, kaip man rezultatas patinka... blush2.gif
Atsakyti
Sayonara, turek ten gera laika smile.gif

Geros naujienos, juosta dar ilgai nemirs http://www.kodak.com...ml?pq-path=2987
Atsakyti
O gal cia kas turite is gausiai apsipirkinejanciu Mastercard Prepaid? ax.gif
Atsakyti
Sveiki. Noriu pareklamuoti idomu fotokonkursa, kuri organizuoja lietuvos bibliotekos kartu su projekto "Bibliotekos pazangai" koordinatoriais. Cia galima pasiskaityti placiau 4u.gif
http://www.kpbibliot...o...42&Itemid=1
Atsakyti
sushi, labai patiko kadrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 09 14, 23:50)
sayonara, gero pasibuvimo Londone  mirksiukas.gif

Rodausi, kas čia pas mane gavosi su tuo vakarykščiu ryškinimu... Jums gal ir nieko ten ypatingo pasirodys, bet aš, žinokit, skanavau ir svaigau, kaip man rezultatas patinka...  blush2.gif

super! labai patiko!! as ir svaigstu ir dziaugiuosi kaip mazas vaikas kiekviena karta,niekaip man skaitmena to jausmo nesuteikia unsure.gif

turiu klausimuka... ruosiuosiu pirkt nikon F3 ,tinka jis portretams is arciau ar geriau tada nikon F80 imt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 09 17, 10:52)
turiu klausimuka... ruosiuosiu pirkt nikon F3 ,tinka jis portretams is arciau ar geriau tada nikon F80 imt?  4u.gif

siaip zidinio nuotolis priklauso ne nuo fotiko, o nuo objektyvo.
Atsakyti
pirk olympusą om-1. tas tiks. visai rimtai. prie jo 50-uką ir kokį 135 mm objektyvus. įtariu, kad pagal nikonų kainas dar ir sutaupysi gerai juostelėms. o kaifas bus neapsakomas. patikėk. o sekantis žingsnis bus prie leikos. ms su sillwio protingesni už mane. jie iš karto kelis etapus peršoko ir jau ten. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 09 17, 10:46)
pirk olympusą om-1. tas tiks. visai rimtai. prie jo 50-uką ir kokį 135 mm objektyvus. įtariu, kad pagal nikonų kainas dar ir sutaupysi gerai juostelėms. o kaifas bus neapsakomas. patikėk. o sekantis žingsnis bus prie leikos. ms su sillwio protingesni už mane. jie iš karto kelis etapus peršoko ir jau ten.  cool.gif

ok 4u.gif
agaa laikos as ir noriu,ale pinigu gaila biggrin.gif dar tos ju obj kainos! doh.gif doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 17 rugsėjo 2010 - 10:09