Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(vienok @ 2010 09 05, 18:21)
nu ir sekina tos vestuves. nieko nebegaliu. aisku, kad mes dar priedo protingos, ne tik atfotkinam, bet ir atsokam pagal pilna programa  fool.gif puriena, kaip tau sekesi? girdejau, net patiko? bigsmile.gif ankstesnes po truputi tvarkau ir dedu cia (paspaudus, pasididina): http://foto.vienok.lt/files/vestuves/
ir sitas dar sutvarkysiu, o toliau jeigu artimiausius du menesius isgirsit, kad as grasinuosi ka nors rimciau fotografuoti, varykit lauk, nes jau visai kopiec mano disertacijai doh.gif  doh.gif

Vienok, man labai gražu!!! Labai gerai padirbėjai 4u.gif Gera žiūrėt į tokius kadrus, ir jaunieji turėtų būti labai patenkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 09 03, 14:33)
nikonistai berods silwio ir pupeliukas...buvo.

aš tai apakęs nuo olympus om-1. realiai. be to, kad jis labai kompaktiškas, tai jo veikimo minkštumas ir tylumas prilygsta kokiam tolimačiui. paėmus po jo konicą (iš pradžių atšaudžiau juostą olympusu, po to iš karto juostą su konica), tai ji kaip kalašnikovo automatas šokinėja nuo veidrodžio. rezultatus jau dauguma matėt feisbuke Kotryna ir co albume (http://www.facebook.com/album.php?aid=29557&id=100000235093110&l=2a952f812b) , tai testas aparatų buvo ir juostelių (ten antroje pusėje nuotraukos tmax100 pušintos kaip 400). šiaip konica vaizdas minkštesnis, bet gal tai dėl pušo.

graziai fotkina labai! mano praktica mtl'as visai nevaldomas (baisiai nepatogiai ziurisi fokusuojant:( )

QUOTE(vienok @ 2010 09 05, 19:21)
nu ir sekina tos vestuves. nieko nebegaliu. aisku, kad mes dar priedo protingos, ne tik atfotkinam, bet ir atsokam pagal pilna programa  fool.gif puriena, kaip tau sekesi? girdejau, net patiko? bigsmile.gif ankstesnes po truputi tvarkau ir dedu cia (paspaudus, pasididina): http://foto.vienok.lt/files/vestuves/
ir sitas dar sutvarkysiu, o toliau jeigu artimiausius du menesius isgirsit, kad as grasinuosi ka nors rimciau fotografuoti, varykit lauk, nes jau visai kopiec mano disertacijai doh.gif  doh.gif

grazu..

per vasara prikaupiau 11 placiu ir 24 kadrus siauros,tai prakaitavau,kol isryskinau,siandien tik baigiau skanavima... cia foto
nesuprantu kodel man siauros juostos nuotraukose ta balta spalva taip isreiksta? unsure.gif nors ziurisi man asmeniskai visai graziai,bet kzkaip rezultatas nustebino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2010 09 06, 11:10)
Vienok, man labai gražu!!! Labai gerai padirbėjai  4u.gif Gera žiūrėt į tokius kadrus, ir jaunieji turėtų būti labai patenkinti smile.gif

ačiū smile.gif

QUOTE(ediper @ 2010 09 06, 17:43)
per vasara prikaupiau 11 placiu ir 24 kadrus siauros,tai prakaitavau,kol isryskinau,siandien tik baigiau skanavima... cia foto
nesuprantu kodel man siauros juostos nuotraukose ta balta spalva taip isreiksta? unsure.gif nors ziurisi man asmeniskai visai graziai,bet kzkaip rezultatas nustebino  biggrin.gif

maloniai nusistebejau: pavedziotos perspektyvos, kelis planus graziai ivaldzius, kai kur tokiu smagiu netiketu detaliu iterpta, paprastai l.aisku, i ka nori atkreipt demesi. fain.
Atsakyti
Smagu, vienok. Aš dar ir aplink pasidairiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 09 06, 20:56)
Smagu, vienok. Aš dar ir aplink pasidairiau  rolleyes.gif

ot, tas smalsumas biggrin.gif
Atsakyti
bliaaat kaip ranka nusideginau gun_rifle.gif

grazu ediper/ ir tipo(vienok)
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 09 06, 16:43)
nesuprantu kodel man siauros juostos nuotraukose ta balta spalva taip isreiksta? unsure.gif nors ziurisi man asmeniskai visai graziai,bet kzkaip rezultatas nustebino  biggrin.gif

Peržiūrėjau. Balta spalva, panašu, skanerio šposai.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 09 06, 22:03)
bliaaat kaip ranka nusideginau  gun_rifle.gif

grazu ediper/ ir tipo(vienok)

nu ok, praignoruosiu ta tipo tongue.gif , ir rupestingai paklausiu kur gi tu ja kisai?

as tai sedziu ir pykstu ant saves, kad diserio nerasau. ir vis tiek nerasau. ir net jeigu jum pasiguosiu, nuo to niekas nepageres.. senokai ka nors off topinom smile.gif
Atsakyti
neimk į galvą. mano sesuo du metus rašė, po to dainavimu susidomėjo ir neberašė (irgi du metus smile.gif ) ale vis vien apsigynė (ma įdomu ar yra nors vienas, įvykdęs visus daktaro normatyvus, neapsigynęs?). nors ir recenzentas ir oponentai nepraleido progos to pažymėti. tu psicologija grauži? tai perfrazavus vieno recenzento žodžius, galiu numatyti tavo ginimosi leitmotyvą: kol nesusidomėjo fotografija, buvo gera psicologė. dabar yra geriausia fotografė tarp psichologų ir geriausia psichologė tarp fotografų cool.gif
Atsakyti
Vienok, oi trūksta tau "savidisciplinos". Paskolinčiau jos , bet ko mainais paprašyti tai nesugalvoju smile.gif Kol dabar gali rašyti - rašyk. Palik fotografiją kuriam laikui - pakentėsim, išlauksim. Taigi netruks visą amžinybę. Ir bus ramu po to. Žodžiu, nėniurnėk, o imk ir padaryk. (Saityti griežtu tonu)
Atsakyti
Ediper ir Aliona, tikrai maloniai viskas žiūrisi. Aš savo dar nenuskenavus doh.gif Spalvotas lyg ir baigiau, dar liko j/b, tada dar kelionės.. o galva plyšta nuo nuovargio, reikalų kiekio, vaiko nenoro eiti į daržą, tik pradėjau dirbt, o jau reikia atostogų.. na niekis neilgai tedirbsiu biggrin.gif
Atsakyti
Pirkau juostelių ir dovanų gavau kžk filtriukus. Kurioje vietoje jie pritaikomi?

user posted image

Aha, berods radau. Tokie filtrai naudojami prie objektyvo, blykstės lomografijoje ar šiaip visokiems eksperimentams smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 07 rugsėjo 2010 - 19:06