Sveiki. Fotografuoju su juostiniu FED, kuriuo dar mane tevai fotkindavo, kai buvau kudikis. Taciau tikrai graziai fotografuoja, vat kur mechanika! Pasidalinu vienu kadru, kuris visai paprastas, bet man kazkodel labai patinka - visiskai kitas vaizdas, kai juostiniu daryta. Tokie kontrastai ir spalvos.
QUOTE(Sansara @ 2010 08 06, 14:14)
sillwio, nu ka man su siknom veikti? sveikas grizes. as dabar irgi dilemoj, ka veztis i dublina. variantai: viska; tik skaitmena; tik hasseli; tik zadama pirkti siaura; ar zadama pirkti siaura ir skaitmena ir skirtingos visokios tarpines kombinacijos
Lijaantledo junkis.
Lijaantledo junkis.
Turi ir planarą, nevaryk dievo į medį
Jeigu aš būčiau tu, tai imčiau tik siaurą juostą. Nebent turėsi laiko krapštytis su hasseliu.
Labas. Atostogauju. Ir vienas vestuves jau nufotografavau, rytoj kitos. Klausimas ryškinantiems j/b juostas procentre: kaip ten reikalai su plėmais? Ar nebebūna? Stovi 10 ar pan. juostų ir nesveikai tingiu ryškint.
Aš irgi suku galvą ar imt abu fotikus į Ispaniją, ar užteks tik mamkės. Contaxas patogus dėl backų keitimo galimybės, bet mamkė mielesnė skaitmenos nebėr ir nereikia, ai tiesa yra powershotas
Papildyta:
Maniškė c220 mamkė kainavo 200$ ebejuj, tai pigiau nei nurodei. Tiesiog kabėk ebay.
Aš irgi suku galvą ar imt abu fotikus į Ispaniją, ar užteks tik mamkės. Contaxas patogus dėl backų keitimo galimybės, bet mamkė mielesnė skaitmenos nebėr ir nereikia, ai tiesa yra powershotas
Papildyta:
QUOTE(Vyriukas @ 2010 08 05, 12:44)
Pigiau nei rinkos kaina (ebay 1300-1800Lt). Džiaugčiausi nusipirkęs už 1000-1200Lt
Maniškė c220 mamkė kainavo 200$ ebejuj, tai pigiau nei nurodei. Tiesiog kabėk ebay.
Dar turiu klausimą. Nepasisprendžiu visgi ar ryškint namie, gerokai pigiau taip, bet pripushinus Neopano matau, kad jam gerai būtų d-76 ryškalas, gal kas turit atpilt? Mainais turiu rodinalio, Rollei RHS ryškalų. Arba kur jo galima įsigyt?
Tikiuosi neiškepsiu šiandien befotografuodama
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 08 07, 07:51)
Dar turiu klausimą. Nepasisprendžiu visgi ar ryškint namie, gerokai pigiau taip, bet pripushinus Neopano matau, kad jam gerai būtų d-76 ryškalas, gal kas turit atpilt? Mainais turiu rodinalio, Rollei RHS ryškalų. Arba kur jo galima įsigyt?
Pupeliuk, sėkmės tau šiandien ir neiškepk tokiam karštį, aš jau kojų nepaneščiau po tokios dienos
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 08 06, 21:15)
Labas. Atostogauju. Ir vienas vestuves jau nufotografavau, rytoj kitos. Klausimas ryškinantiems j/b juostas procentre: kaip ten reikalai su plėmais? Ar nebebūna? Stovi 10 ar pan. juostų ir nesveikai tingiu ryškint.
Papildyta:
Papildyta:
jb nepamenu, kada ten ryškinau, bet ant spalvotų Italijos ir vėlesnių yra plėmų, panašių kaip ant anų jb, po kurių kai kurie iš mūsų nustojom ten ryškint.. t.y. plėmas su aureole
QUOTE(sayonara @ 2010 08 07, 11:45)
jb nepamenu, kada ten ryškinau, bet ant spalvotų Italijos ir vėlesnių yra plėmų, panašių kaip ant anų jb, po kurių kai kurie iš mūsų nustojom ten ryškint.. t.y. plėmas su aureole
Nu aišku, tai nesiblaškau ir ryškinu namie. Beje spalvotų jau seniai ten neberyškinu, ryškinu žirmūnų rimi, ten pigiau ir neblogai daro. Tai pas juos tik spausdinsiu tada.
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 08 06, 21:15)
Jei aš teisingai supratau, tai kalba eina ne apie TLR.
Truputį pakeverzojau apie Graikiją - http://www.mytrips.l...-i-Graikija/444
QUOTE(sillwio @ 2010 08 07, 21:06)
Jei aš teisingai supratau, tai kalba eina ne apie TLR.
Tai kad mamija ne tlr yra ne 6x6, kiek žinau. Na dar yra mamija 6, bet ji rangefinderis.