Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Grethenn @ 2010 08 24, 12:43)
Sveiki smile.gif

greta, ir leidzia sviesa (per virsu pro matinio ekranelio zona) ir uzuolaidele stringa smile.gif ax.gif

pvz analogiskas:
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 24 rugpjūčio 2010 - 11:13
QUOTE(_ms_ @ 2010 08 24, 12:49)
greta, ir leidzia sviesa (per virsu pro matinio ekranelio zona) ir uzuolaidele stringa smile.gif  ax.gif

nu vat, cia reiskias alionai meckauskas fotika pataise..
o juo skundzias jau ne pirmas zmogus

pirma foto apkerejo
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2010 08 24, 13:03)
nu vat, cia reiskias alionai meckauskas fotika pataise..
o juo skundzias jau ne pirmas zmogus

zinok, ir mano taip fotkina iskart po sutaisymo lotuliukas.gif

tai zinau, kurioje vietoje taip bus, tai stengiuos kadruot iskart kitaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 24 rugpjūčio 2010 - 11:14
QUOTE(_ms_ @ 2010 08 24, 13:13)
tai zinau, kurioje vietoje taip bus, tai stengiuos kadruot iskart kitaip smile.gif
Tai gerai, kad bent kazkas matosi!
Ir dar gerai kad zenitas ne mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2010 08 24, 13:27)
Ir dar gerai kad zenitas ne mano biggrin.gif

piktdziugiska nata? smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 08 24, 13:37)
piktdziugiska nata? smile.gif  ax.gif
na ne piktdziugiska, gal egoistiskai dzuigi biggrin.gif (teatleidzia man Gaziulka)
Atsakyti
Greta, o kur Adox perki?
Atsakyti
Mariaus foto nereali!

Tiesa, labas, grįžau biggrin.gif Labai gerai mes pabėgom nuo karščių į Ispaniją kur buvo max 24 laipsniai. Smagiai paatostogavom, privalgėm krevečių ir kitokio jūros maisto, paslampinėjom po gražius miestelius, padrybsojom ant vandenyno kranto, žodžiu atostogos liux. Foto vėliau, kai išryškinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 08 24, 13:44)
Mariaus foto nereali!

Tiesa, labas, grįžau biggrin.gif Labai gerai mes pabėgom nuo karščių į Ispaniją kur buvo max 24 laipsniai. Smagiai paatostogavom, privalgėm krevečių ir kitokio jūros maisto, paslampinėjom po gražius miestelius, padrybsojom ant vandenyno kranto, žodžiu atostogos liux. Foto vėliau, kai išryškinsiu.

sveika sugrįžus, kaip tik apie Tave neseniai pavydžiai galvojau wink.gif 4u.gif
gal artimiausiu metu juostų užsakinėsi iš kur?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 08 24, 15:11)
sveika sugrįžus, kaip tik apie Tave neseniai pavydžiai galvojau wink.gif 4u.gif
gal artimiausiu metu juostų užsakinėsi iš kur?

Galvojau užsakinėti iš savo nuolatinio 220 juostų tiekėjo, bet kad nebeturi jis Portros VC, tik NC ir Fuji visokias. 120 juostos gaunasi panašiai kaip ir Juozapavičiaus, 220 maždaug po 16Lt. Va jo vid. formato juostos: http://photography.s...d=p3286.c0.m282 jei rasi ko nori, tada užsakinėsiu, imsiu kokias Fuji ar ką kita. Visai jau striuka su juostom man, bet galvojau lauksiu VC juostų.

Atsakyti
Smagiai pažvengiau, bet perskaičiau su dideliu interesu. Rekomenduoju nuotaikai praskaidrinti smile.gif

http://blog.okcupid....ly-by-accident/
Atsakyti
5dieni pirmosios mano vestuves. (na ne mano, fotografuojamos...). ne i juosta smile.gif tai off topicas gavos biggrin.gif
Atsakyti