labas
sayonora, jau pyksteis su daiktu??? tai koki man tada pirkt? as jau buvau nusprendus kad pirksiu toki kaip tavo.. dbr is naujo galvot?
asd gavau juosteles placias.. tai kaip geras vaikas susidejau i flirka (http://www.flickr.co...s/40830275@N06/ ) ir megaujuosi! silwio liksiu skolinga iki gyvenimo galo..
QUOTE(Dalyja @ 2010 08 16, 22:35)
Labai nuotrauku spalvos grazios, net nepasakytumei, jog tai juosta
O kur jus perkat juosteles?
O kur jus perkat juosteles?
aciu Dalyja
nesupratau sakinio.. "spalvos grazios, net nepasakytum, jog tai juosta".. tai juostos spalvos negrazios?
juosteles perkam parduotuvej dazniausiai. is kokio miesto tu?
QUOTE(sillwio @ 2010 08 17, 10:03)
Matau susidraugavai su hasseliu, nors is kitos puses, kai moki fotografuot, tai bet koks irankis tinka.
aciu Silwio. Zinok bandau.. kaip ir patarei pasiemiau viena juostele ir fotkinu i viena.. dar kartais kyla abejoniu niu va kodel taip ir ne kitaip.. nu ka as cia pridirbau kad tokios spalvos gavosi.. ir panasiai.. bet tiesa pasakius atrandu kitokia fotografija fotkindama i juosta.. tiek i siaura tiek i placia.. ir ta naujoji suteikia man daug daugiau nei skaitmena.. banalu, bet tiesa
QUOTE(sillwio @ 2010 08 17, 09:19)
Sayonara, nepermokejai. Keista tik, kodel filtrai 3
nžn
QUOTE(antajo @ 2010 08 17, 09:33)
sayonora, jau pyksteis su daiktu??? tai koki man tada pirkt? as jau buvau nusprendus kad pirksiu toki kaip tavo.. dbr is naujo galvot?
aš tai nesipykstu, jis pats pykstasi su savim
eina sau kaip smagu, kad bendraminčių daugėja. nepergyvenkite, greitai pamiršite tas problemas su spalvomis, nes greitai fotografuosite BW, ryškinsite savarankiškai, o po kokių metų-dviejų jau ir didintuvus turėsite
tiesa, o naujokai iš kokių kaimų? o tai patarinėjant kažką tikrai svarbu į vietovę atsižvelgti. bo emigrantų tikrai dabar daug, o pas juos situacija gali būti visiškai kitokia, nei mūsų kaimelyje (nieko neturiu prieš emigrantus, žodis tiesiog toks, kaip biurokratas pavyzdžiui. daug kas jam suteikia neigiamą reikšmę, o aš visą laiką, kai klausia mano profesijos ar ką aš veikiu, išdidžiai atsakau, kad aš esu biurokratas).
sayonara - nepermokėjai. aš už visiškai nuliova (gamykliniuose tepaluose ir pakavime) 200 lt mokėjau. tai už padėvėta normaliai. gal jis net dar ką ir patobulinto turi, bo krokusai, kaip ir visa sovietinė technika, reikalauja dildės ir plaktuko.
couppe - ačiū už nemokamų tinklapių kurimo nuorodą. dabar kaip tik ieškojau tokių
tiesa, o naujokai iš kokių kaimų? o tai patarinėjant kažką tikrai svarbu į vietovę atsižvelgti. bo emigrantų tikrai dabar daug, o pas juos situacija gali būti visiškai kitokia, nei mūsų kaimelyje (nieko neturiu prieš emigrantus, žodis tiesiog toks, kaip biurokratas pavyzdžiui. daug kas jam suteikia neigiamą reikšmę, o aš visą laiką, kai klausia mano profesijos ar ką aš veikiu, išdidžiai atsakau, kad aš esu biurokratas).
sayonara - nepermokėjai. aš už visiškai nuliova (gamykliniuose tepaluose ir pakavime) 200 lt mokėjau. tai už padėvėta normaliai. gal jis net dar ką ir patobulinto turi, bo krokusai, kaip ir visa sovietinė technika, reikalauja dildės ir plaktuko.
couppe - ačiū už nemokamų tinklapių kurimo nuorodą. dabar kaip tik ieškojau tokių
antajo, na kažkaip neatidaro man tavo flickr. Aš irgi noriu pamatyti kaip tu susidraugavai su Hasseliu. Koks tavo nickas flikeryje?
sushi, sillwio, dėkui
sushi, sillwio, dėkui
QUOTE(_ms_ @ 2010 08 17, 10:40)
aciu Dalyja
nesupratau sakinio.. "spalvos grazios, net nepasakytum, jog tai juosta".. tai juostos spalvos negrazios?
Na, pvz. mano nuotrauku spalvos buna blankios, nera tokios ryskios. Tai paryskinu biski su PS. O gal mano monitorius taviskes nuotraukas laaaaaaaaabai ryskiai rodo
Pati esu is Vilniaus ir juosteles perku elementariausias is fotoatelje...
QUOTE(Puriena6 @ 2010 08 17, 11:21)
antajo, na kažkaip neatidaro man tavo flickr. Aš irgi noriu pamatyti kaip tu susidraugavai su Hasseliu. Koks tavo nickas flikeryje?
as ten Jolie**
dar karta bandau flirkas
QUOTE(Dalyja @ 2010 08 17, 13:32)
Na, pvz. mano nuotrauku spalvos buna blankios, nera tokios ryskios. Tai paryskinu biski su PS. O gal mano monitorius taviskes nuotraukas laaaaaaaaabai ryskiai rodo
Maniskes nuotraukas tavo monitorius ryskiai rodo? kad as seniai nededu fotkiu
Siaip normaliai skenuojant dazniausiai nieko nereikia ryskint, retai - kontrasto. Cia kazkas snekejo, kad fuji "vaziuoja" i oranza. Tai ne del skenerio vaziuoja, o fuji didele saltu tonu gama megsta perteikt su magenta (ir ruzavumu kai kuriais atvejais).
Vln pigiausiai parduoda juozapaviciaus g. prie mokesciu inspekcijos is sono.