Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

labas smile.gif

sayonora, jau pyksteis su daiktu??? tai koki man tada pirkt? as jau buvau nusprendus kad pirksiu toki kaip tavo.. dbr is naujo galvot? g.gif

asd gavau juosteles placias.. tai kaip geras vaikas susidejau i flirka (http://www.flickr.co...s/40830275@N06/ ) ir megaujuosi! silwio liksiu skolinga iki gyvenimo galo.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 17 rugpjūčio 2010 - 09:34
QUOTE(Dalyja @ 2010 08 16, 22:35)
Labai nuotrauku spalvos grazios, net nepasakytumei, jog tai juosta  mirksiukas.gif

O kur jus perkat juosteles?

aciu Dalyja smile.gif

nesupratau sakinio.. "spalvos grazios, net nepasakytum, jog tai juosta".. tai juostos spalvos negrazios?

juosteles perkam parduotuvej dazniausiai. is kokio miesto tu?
Atsakyti
antajo, i sveikata smile.gif

Matau susidraugavai su hasseliu, nors is kitos puses, kai moki fotografuot, tai bet koks irankis tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 17 rugpjūčio 2010 - 10:04
QUOTE(sillwio @ 2010 08 17, 10:03)

Matau susidraugavai su hasseliu, nors is kitos puses, kai moki fotografuot, tai bet koks irankis tinka.

aciu Silwio. Zinok bandau.. kaip ir patarei pasiemiau viena juostele ir fotkinu i viena.. dar kartais kyla abejoniu niu va kodel taip ir ne kitaip.. nu ka as cia pridirbau kad tokios spalvos gavosi.. ir panasiai.. bet tiesa pasakius atrandu kitokia fotografija fotkindama i juosta.. tiek i siaura tiek i placia.. ir ta naujoji suteikia man daug daugiau nei skaitmena.. ax.gif ax.gif banalu, bet tiesa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 17 rugpjūčio 2010 - 10:14
QUOTE(sillwio @ 2010 08 17, 09:19)
Sayonara, nepermokejai. Keista tik, kodel filtrai 3 smile.gif

nžn biggrin.gif

QUOTE(antajo @ 2010 08 17, 09:33)
sayonora, jau pyksteis su daiktu??? tai koki man tada pirkt? as jau buvau nusprendus kad pirksiu toki kaip tavo.. dbr is naujo galvot?  g.gif

aš tai nesipykstu, jis pats pykstasi su savim biggrin.gif
Atsakyti
eina sau kaip smagu, kad bendraminčių daugėja. nepergyvenkite, greitai pamiršite tas problemas su spalvomis, nes greitai fotografuosite BW, ryškinsite savarankiškai, o po kokių metų-dviejų jau ir didintuvus turėsite cool.gif
tiesa, o naujokai iš kokių kaimų? o tai patarinėjant kažką tikrai svarbu į vietovę atsižvelgti. bo emigrantų tikrai dabar daug, o pas juos situacija gali būti visiškai kitokia, nei mūsų kaimelyje (nieko neturiu prieš emigrantus, žodis tiesiog toks, kaip biurokratas pavyzdžiui. daug kas jam suteikia neigiamą reikšmę, o aš visą laiką, kai klausia mano profesijos ar ką aš veikiu, išdidžiai atsakau, kad aš esu biurokratas).

sayonara - nepermokėjai. aš už visiškai nuliova (gamykliniuose tepaluose ir pakavime) 200 lt mokėjau. tai už padėvėta normaliai. gal jis net dar ką ir patobulinto turi, bo krokusai, kaip ir visa sovietinė technika, reikalauja dildės ir plaktuko.

couppe - ačiū už nemokamų tinklapių kurimo nuorodą. dabar kaip tik ieškojau tokių smile.gif
Atsakyti
antajo, na kažkaip neatidaro man tavo flickr. Aš irgi noriu pamatyti kaip tu susidraugavai su Hasseliu. Koks tavo nickas flikeryje?

sushi, sillwio, dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 08 17, 10:40)
aciu Dalyja smile.gif

nesupratau sakinio.. "spalvos grazios, net nepasakytum, jog tai juosta".. tai juostos spalvos negrazios?

juosteles perkam parduotuvej dazniausiai. is kokio miesto tu?

Na, pvz. mano nuotrauku spalvos buna blankios, nera tokios ryskios. Tai paryskinu biski su PS. O gal mano monitorius taviskes nuotraukas laaaaaaaaabai ryskiai rodo mirksiukas.gif
Pati esu is Vilniaus ir juosteles perku elementariausias is fotoatelje... ax.gif
Atsakyti
sillwio - pas mane galvoj krokuso irgi trys filtrai smile.gif ju variancijos dirba kaip jusu zelatininiai filtriukai tongue.gif man protingi zmones pasake, kad uzteks dirbti tik su vienu magenta ir is tiesu, gaunu ka noriu kuo puikiausiai smile.gif

va tokie pas mane galvoj (na pas mano krokusa biggrin.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 17 rugpjūčio 2010 - 11:42
QUOTE(Puriena6 @ 2010 08 17, 11:21)
antajo, na kažkaip neatidaro man tavo flickr. Aš irgi noriu pamatyti kaip tu susidraugavai su Hasseliu. Koks tavo nickas flikeryje?

as ten Jolie**

dar karta bandau flirkas

Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2010 08 17, 13:32)
Na, pvz. mano nuotrauku spalvos buna blankios, nera tokios ryskios. Tai paryskinu biski su PS. O gal mano monitorius taviskes nuotraukas laaaaaaaaabai ryskiai rodo  mirksiukas.gif
Pati esu is Vilniaus ir juosteles perku elementariausias is fotoatelje...  ax.gif

Maniskes nuotraukas tavo monitorius ryskiai rodo? kad as seniai nededu fotkiu smile.gif
Siaip normaliai skenuojant dazniausiai nieko nereikia ryskint, retai - kontrasto. Cia kazkas snekejo, kad fuji "vaziuoja" i oranza. Tai ne del skenerio vaziuoja, o fuji didele saltu tonu gama megsta perteikt su magenta (ir ruzavumu kai kuriais atvejais).

Vln pigiausiai parduoda juozapaviciaus g. prie mokesciu inspekcijos is sono.
Atsakyti
o, mūsų temą pramoderavo biggrin.gif dingo skelbimas smile.gif
Atsakyti