Ačiū už pagyras mergaitės
Laura81r jūsų naujokė man labai matyta turiu labai panašią (gal net tokią pačią) pirkau pavasarį nukainuotą, visai be žiedukų, o dabar ji atrodo taip:
visi žiedukai užaugo kažkaip netvarkingai, žiūri visi į skirtingas puses, net nufotografuoti neįmanoma
man labiau patinka kai žiedukai išsidėsto vienas paskui kitą iš abiejų stiebelio pusių vienodai kaip šios (naminiai žiedukai)
Ačiū Tina, oi laukiu laukiu
tviga,grazios jusu gelytes,bet vat uztat,kad maniske ne tokios spalvos.turiu tokia kaip jusu panasia irgi,bet mano naujoke yta tokia ryski ryski violetine.nu,net nemoku paaiskinti kokia reali spalva
QUOTE(Laura81r @ 2010 08 03, 09:08)
tviga,grazios jusu gelytes,bet vat uztat,kad maniske ne tokios spalvos.turiu tokia kaip jusu panasia irgi,bet mano naujoke yta tokia ryski ryski violetine.nu,net nemoku paaiskinti kokia reali spalva
as turiu kaip tavo nelabai irgi gaunasi nufotografuot, ryski, sodri spalva
QUOTE(tviga @ 2010 08 02, 16:49)
Rodausi
nauja geltona su taškiukais (realiai ji ryškesnės spalvos, kažkaip nepavyko nufotografuoti normaliai)
nauja geltona su taškiukais (realiai ji ryškesnės spalvos, kažkaip nepavyko nufotografuoti normaliai)
gražios naujokės, ir paraše labai graži, čia irgi taviškė?
QUOTE(lark @ 2010 08 03, 10:28)
Paphiopedilum sukhakulii "naminis" žiedas
šaunuolė, kad pražydinai, gražu
o mano dendrobium nobile kur dėjau foto kaip pražydo, tai silpnai, bet labai maloniai kvepia. Buvau užsikabinus ant phalaenopsių, dabar dendrobiai domina noriu turėt įvairių
lark , graži raibuolė
mergaitės gražios orchytės, o Lark raibuolė tiesiog nuostabi
kazkada raibuole buvo mano svajone... deje neteko jai issipildyt...
Lark, kokia saunuole tu
QUOTE(Laura81r @ 2010 08 03, 09:08)
Vat ir sakau kad labai labai panaši, ir nesiduoda nufotografuojama realiai ir maniškė žymiai ryškesnė, kiek bandžiau fotografuoti niekaip nesiseka išgauti tikros jos spalvos
QUOTE(lark @ 2010 08 03, 11:28)
Paphiopedilum sukhakulii "naminis" žiedas
Labai graži, patinka man į jas žiūrėt, nes pati tokių neturiu, turbūt nemokėčiau prižiūrėti kol kas tik su phalaenopsiais draugauju
QUOTE(saidutea @ 2010 08 03, 11:36)
gražios naujokės, ir paraše labai graži, čia irgi taviškė?
Taip irgi maniškė
Savaitgalį maudžiau savo "ūkį" tai tuo pačiu ir foto padariau. Viskas kas šiuo metu žydi.
jetau kaip grazu o as atsilaikiau pries orchideja, sianden buvau akropoli tai pora patiko, bet kazkaip susilaikiau