QUOTE(Lerikyte @ 2010 08 19, 14:47)
kiek tada visumoj gale gavosi atsisiuntimas vienam zmogui is ten?
Na bent man atvežimo ir kiti mokesčiai 17 litų.
QUOTE(paryziete @ 2010 08 19, 14:51)
iš klausimų supratau, kad visiškai neteisingai prižiūriu..... laistau iš krano ant šaknų, o ne merkiu...na vienu žodžiu... mokytis man ir dar kartą mokytis...
eikit i orchideju prieziuros tema, siame forume, pirmame puslapyje laaaabai daug naudingos informacijos.
QUOTE(Srove @ 2010 08 19, 14:49)
KELI?? tai kaip atrodo daug????
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 08 19, 08:10)
nu žinai tikrai pasakiška
QUOTE(Srove @ 2010 08 19, 13:49)
, bet nededu rekomenduojamos normos, perpus mazinu
Dar keli ziedeliai:
Dar keli ziedeliai:
nerealu
[quote=Srove,2010 08 19, 14:49]
Aciu, mielosios, uz pagyrimus mano gelytei
As manau, kad gali gausiai zydeti sios geles, tik labai jau stropiai reiktu jas priziureti, laiku persodinti, apkarpyti nudziuvusias sakutes.Beje, as pastebejau, kad jos megsta gausiau zydeti, kai negaili trasu orchidejoms, as viena karta i sav. jas mirkinu 3-4 val. panardinusi i silta vandeni su trasomis, bet nededu rekomenduojamos normos, perpus mazinu
o kokias konkrečiai trašas naudoji, gal čia būtų paslaptis tokių žiedų? Nors turbūt visuma veiksnių, bet vistiek įdomu.
Aciu, mielosios, uz pagyrimus mano gelytei
As manau, kad gali gausiai zydeti sios geles, tik labai jau stropiai reiktu jas priziureti, laiku persodinti, apkarpyti nudziuvusias sakutes.Beje, as pastebejau, kad jos megsta gausiau zydeti, kai negaili trasu orchidejoms, as viena karta i sav. jas mirkinu 3-4 val. panardinusi i silta vandeni su trasomis, bet nededu rekomenduojamos normos, perpus mazinu
o kokias konkrečiai trašas naudoji, gal čia būtų paslaptis tokių žiedų? Nors turbūt visuma veiksnių, bet vistiek įdomu.
parsitempiau ir aš dendrobium phalaenopsis šiandien po keturis nukainuoti persodinau, nė vienos šaknytės nenukirpau, visos sveikos
QUOTE(saidutea @ 2010 08 19, 18:30)
parsitempiau ir aš dendrobium phalaenopsis šiandien po keturis nukainuoti persodinau, nė vienos šaknytės nenukirpau, visos sveikos
4lt? geras
augaliukai tai tikrai sveiki
Srove, neišduokit paslapties, po to pas visas taip žydės-bus neįdomu juokauju žinoma pačiai smalsu
bet tai mirkot kiekvieną savaitę pas mane dabar tris savaites prastovėjo, o šaknys dar žalios ale vis tiek jau visas merkiau į vonią.
QUOTE(saidutea @ 2010 08 19, 18:30)
sveika o kaip atrodo tas jusu laimikis dendrobium phalaenopsis
Papildyta:
au radau ...pati toky auginu ir nezinojau...
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 08 19, 14:18)
Mes turbūt pas tave į konsultacijas važiuosim pasakosi kaip tokias išauginti
Tokia is manes ir konsultante
QUOTE(Adera777 @ 2010 08 19, 14:37)
Srove, baik erzinti, tai širdis ne tik apsalti gali, bet ir sustoti, pasaka
P.S. Keli klausimukai, gal nesupyks niekas, kad ne toje temoje, manai, kad ir kitiems įdomu:
1. Kokios trąšos pas tave?
2. Merki į trašuotą vandenuką sušlapintas ar sausas šaknis?
3. Kokį vandenį naudoji - virintą, liepaus, iš krano, . . .
4. Kur stovi gėlytės?
Rodos viskas
P.S. Keli klausimukai, gal nesupyks niekas, kad ne toje temoje, manai, kad ir kitiems įdomu:
1. Kokios trąšos pas tave?
2. Merki į trašuotą vandenuką sušlapintas ar sausas šaknis?
3. Kokį vandenį naudoji - virintą, liepaus, iš krano, . . .
4. Kur stovi gėlytės?
Rodos viskas
1. Trasos turbut kaip ir pas daugeli
2.Merkiu sausas, tik i vos silta vandeni, esu ir nakciai palikus, kai ilgiau neturiu galimybes pamerkti.
3.Vanduo paprastas , vandentiekio.
4.Geles laikau pagal tai, koks oras, jei labai nekaitina saule, tai pietu pusej, ant palanges, jei kaip sia vasara, tai i vakarus nugabenau ant palanges.
Dar kartais, kai vaziuoju i miska, parsivezu samanu ir truputi uzmetu ant virsaus, taip lengvai, gal sulaiko siek tiek dregme
Dar as karpau trumpai, kai perzydi sakas, kiti nekarpo gal ?
QUOTE(into*in @ 2010 08 19, 16:13)
KELI?? tai kaip atrodo daug????
Uoj, maciau aplink kelios sakos nutyse po pusmetri
As ir Schultz'a naudoju siuo metu, bet man asmeniskai su Vilmorin geresni rezultatai buvo.
o as Olivijos rekomenduotas liet. kolkas patenkinta net labai
snd skleidziasi nukainuotas phalaenopsis, sukroves naminiu ziedus, kuris turetu buti baltas su zaliu viduriuku ziuresim, kai grisiu vakare namo, snd net nosies galo nejo ikist
snd skleidziasi nukainuotas phalaenopsis, sukroves naminiu ziedus, kuris turetu buti baltas su zaliu viduriuku ziuresim, kai grisiu vakare namo, snd net nosies galo nejo ikist