kaip suprast i dazyta..
QUOTE(evers @ 2010 08 18, 16:45)
kaip suprast i dazyta..
tiesiogiai prekiavo baltais su mėlynumais,tai žiedstiebiai su skylutėm-įleista dažų,va ir visas stebuklas... vėliau pražys baltai ... ši irgi panašiai atrodo
aciu uz pagyras visoms
evers, dazo baltus falenopsius, cia pernai ligtais melynu buvo uzveze, prileidzi i stieba dazu ir ziedelis nusidazo reikiama spalva
evers, dazo baltus falenopsius, cia pernai ligtais melynu buvo uzveze, prileidzi i stieba dazu ir ziedelis nusidazo reikiama spalva
QUOTE(evers @ 2010 08 18, 15:35)
gal kas uzmatete toky grozi kur butu pirkt...labai man grazus...
ar tokiu LT nera???
..nu isisvajojau...
mačiau tokių, dar salotinių, mėlynų- dykai neimčiau dirbtinio grožio
galvojau kad naturoj isveise tokiu spalvyciu..rusu forume moteris taip dziaugesi nuo mamos gavusi toki palenopsi..
ermitaže iki rugpjūčio 31 orchidėjoms 30% nuolaida.. užvežta daug miniukų po 13 su kapeikom, bet standartiniai - balti, tamsiai violetini, dryžuoti ir keli geltoni
QUOTE(zuzla @ 2010 08 18, 17:27)
ermitaže iki rugpjūčio 31 orchidėjoms 30% nuolaida.. užvežta daug miniukų po 13 su kapeikom, bet standartiniai - balti, tamsiai violetini, dryžuoti ir keli geltoni
o kaip faina, kaiptik norejau miniuko, tikiuosi liks iki vakaro, pavyks tik velai vakare nuvaziuot.
zuzla, ar nusipirkai koki?
[quote=Srove,2010 08 18, 14:32]
Zydi dabar visos mano orchidejos, bet sita paprastute taip stebina ziedu gausa, kad ramstyti tenka is visu pusiu ir dar vis leidzia naujus Gal reiks persodinti, nes neber is ko jai cia maitintis.
Išsižiojusi likau tokią žiedų gausą pamačiusi Sveikinu pasaka nerealu
[quote=Raun'a,2010 08 18, 14:51]
srove, nieko sau ziedu gausa,labaio grazu
sokeljuke,lark, pirkinukai tai
o as rodausi MB dovana
gera dovana Sveikinu. Vakar ermitaže buvau vandos praneštos, miniukų nebuvo, atsilaikiau be nieko. na bet standartinių turiu tai manau šiandien nelėksiu
Zydi dabar visos mano orchidejos, bet sita paprastute taip stebina ziedu gausa, kad ramstyti tenka is visu pusiu ir dar vis leidzia naujus Gal reiks persodinti, nes neber is ko jai cia maitintis.
Išsižiojusi likau tokią žiedų gausą pamačiusi Sveikinu pasaka nerealu
[quote=Raun'a,2010 08 18, 14:51]
srove, nieko sau ziedu gausa,labaio grazu
sokeljuke,lark, pirkinukai tai
o as rodausi MB dovana
gera dovana Sveikinu. Vakar ermitaže buvau vandos praneštos, miniukų nebuvo, atsilaikiau be nieko. na bet standartinių turiu tai manau šiandien nelėksiu
QUOTE(seseilgakase @ 2010 08 18, 16:41)
o kaip faina, kaiptik norejau miniuko, tikiuosi liks iki vakaro, pavyks tik velai vakare nuvaziuot.
gal ir liks.. bet mačiau, moterys po tris nešasi
nea, turiu violetinį ir dryžuotą, balto nenoriu... buvo vienas oranžinis dryžuotas, norėjau imt, bet per kiminus nei vienos šaknies nesimatė, lapas gelto, tai gali būti, kad šaknų mažai ir tos papuvusios... tai kam man tokio reikia... o tų kitų daug ir gražių
QUOTE(zuzla @ 2010 08 18, 17:24)
kokios saunuoles...
Sokejuke super naujoke
Lark kaip visada
Rauna, ohohoho dovanele
Srove, pavydetinaaaaa
Lark kaip visada
Rauna, ohohoho dovanele
Srove, pavydetinaaaaa