Nila, pamenu, kai sakei, kad turi
Geros naujienos liejau ka tik mannii - prasidejo augimas, zali saknu galiukai
QUOTE(Lerikyte @ 2010 08 13, 13:32)
Nila, pamenu, kai sakei, kad turi
Labai šaunios naujienos, džiaugiuos ir aš Mano tetraspis du lapus numetė, manau ir trečias kris Bet stengiuos nepergyventi, šaknų galiukai matosi auga
QUOTE(Lerikyte @ 2010 08 13, 13:32)
džiaugiuosi kartu
Ką gi, rodausi savo džiaugsmelį Kiek prisimenu ji buvo su dviem galingais žiedstiebiais, tiek nugalabijus buvau Mano džiaugsmas ir tikslas pasiektas, gaivinta orchidėja atsigavo ir apdovanojo žiedu
ir nežiniukė prasiskleidė, vėl balta, bet ši ypatinga
ir nežiniukė prasiskleidė, vėl balta, bet ši ypatinga
QUOTE(nila_ks @ 2010 08 13, 13:36)
Ką gi, rodausi savo džiaugsmelį Kiek prisimenu ji buvo su dviem galingais žiedstiebiais, tiek nugalabijus buvau Mano džiaugsmas ir tikslas pasiektas, gaivinta orchidėja atsigavo ir apdovanojo žiedu
labai graži
QUOTE(nila_ks @ 2010 08 13, 14:36)
Ką gi, rodausi savo džiaugsmelį
ir nežiniukė prasiskleidė
ir nežiniukė prasiskleidė
pasakiškos foto
QUOTE(Lerikyte @ 2010 08 13, 11:45)
Mano dama cia dekui saidutea
O as tikrai galvojau, kad vyrukas is veido (snukio )
Dėkui dėkui visom
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 08 13, 13:51)
džiaugiuosi kartu
QUOTE(nila_ks @ 2010 08 13, 14:36)
grozis
QUOTE(Tina* @ 2010 08 13, 15:13)
O as tikrai galvojau, kad vyrukas is veido (snukio )
geras
QUOTE(lark @ 2010 08 13, 15:22)
valiooo
Nila, ta kiaušininio trynio gerltonumo pasakikai graži, pavydžiu, o dar naminis žiedukas aš vėl matyt tokios ieškosiu. Saviškę su papuvusia skrotele ir ne kokiom šaknim nusipirkau. šaknys akaip ir atsigavo, bandė tris naujus lapukus leist, bet jei truputį paauga ir nuleipsta, kažkas su ta skrotele matyt nebepataisomai negerai. Bet kol kas neišmetu, gal kokį vaikutį galvoju netyčia užugins. nes taip tai vargšė su dviem lapais testovi, bet šaknys naujos auga