Pokahonta gražuolės
Tina gražios tavo numylėtinas beprotiškai
Adelle be žodžių
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 08 11, 15:13)
Man tada į ermitažą jokiais būdais negalima kitaip galiu nesusilaikyt ir po to badu mirt
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 08 11, 21:28)
grazutes antra tai kaip mano
QUOTE(Tina* @ 2010 08 11, 21:36)
O man Dream Diamond is elegantiskuju labiausiai patinka.
[attachmentid=202312]
Mano numyletines ziedukai. vargse katino aptalzyta, buvo numesta, bet prazydo:
[attachmentid=202313]
[attachmentid=202312]
Mano numyletines ziedukai. vargse katino aptalzyta, buvo numesta, bet prazydo:
[attachmentid=202313]
grazios abi, o numyletine rusine gal?
QUOTE(Adelle @ 2010 08 11, 23:19)
grazus naminiai ziedeliai
sveikos rodau savo naujokes
julia buvo ir ant kito stiebo ziedai, bet nulauziau
beauty
o cia naminiai ziedai
julia buvo ir ant kito stiebo ziedai, bet nulauziau
beauty
o cia naminiai ziedai
giedruze,grazios naujokes,ir senoke niekuo nenusileidzia grazus balti ziedai!
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 08 12, 08:22)
Tina, jau kokios gražios abidvi... O Dream Diamond man išvis nereali... O kur užtikai tokią (suprantu, kad ko gero seniau, bet vistiek smalsu)?
Dream Diamond kolkas tik svajonese, neturiu jos.
Papildyta:
QUOTE(saidutea @ 2010 08 12, 10:51)
o numyletine rusine gal?
Pirkta Maximoj pernai. Man ji irgi primena keleta rusiniu.
QUOTE(Tina* @ 2010 08 11, 22:36)
Mano numyletines ziedukai.
gražutė
QUOTE(Adelle @ 2010 08 12, 00:19)
Giriuosi naminiais žiedais
šitos
QUOTE(lark @ 2010 08 12, 08:15)
na ir kam priminei tą turgų
aš tik gero norėjau
QUOTE(giedruze @ 2010 08 12, 10:59)
sveikos rodau savo naujokes
pagaliau galėsi ramiai miegoti balta
niu tai dar rodausi tikiuosi jau ilgai nesirodysim, nes jau gal reikėtų stabdyti
uošvių dovana, žiedų skresmuo 12cm
niu ir vakar pirkta peloric, tikriausiai labiausiai nevykęs pirkinys vazonas visas žalias buvo, bet surizikavau. Persodinu šiandien, tai išsigandau yra tik viena šaknis nelabai kokia ir viršutinės trys trumputės jaučiu nelabai ir išgyvens
Pokahonta, bet jau spalvytė peloric, nereali linkiu sėkmingai išgyventi. dabar ne žiema saulytės yra manau išgyvens
Merginos visu labai grazios naujokeles
Pokahonta tau rinktis dabar jau Gali nukirpti ziedstiebi, sansu gyventi padauges.
Aplankiau geliu parduotuve maximoje, Garliavoje. Patinka ju kainos, kartais ir asortimentas, lengvai priima klientu norus ir atveza veliau ka nori, maloni moteris, sake gauna tiesiai is savo sandelio gelytes. Pirkau didziule nuzydejusia cambria 5 lt ir miniuka balta 5 lt nuzydejusi. Augalai sveiki, pasaka Uzsiprasiau dar kokios didziaziedes cambrios
Aplankiau geliu parduotuve maximoje, Garliavoje. Patinka ju kainos, kartais ir asortimentas, lengvai priima klientu norus ir atveza veliau ka nori, maloni moteris, sake gauna tiesiai is savo sandelio gelytes. Pirkau didziule nuzydejusia cambria 5 lt ir miniuka balta 5 lt nuzydejusi. Augalai sveiki, pasaka Uzsiprasiau dar kokios didziaziedes cambrios
QUOTE(Tina* @ 2010 08 12, 11:14)
Dream Diamond kolkas tik svajonese, neturiu jos.
O kažin iš Elegant Orchids neitų užsisakyt? Aš pvz., Deboros ir Dream Diamond norėčiau.. Ar čia tik baisiai dideliais kiekiais galima?
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 08 12, 14:04)
O kažin iš Elegant Orchids neitų užsisakyt? Aš pvz., Deboros ir Dream Diamond norėčiau.. Ar čia tik baisiai dideliais kiekiais galima?
O kam uzsisakinet ir baisiai permoket? galima truputi palaukt ir bazese karts nuo karto elegantiniu atsiranda
QUOTE(Lerikyte @ 2010 08 12, 14:05)
O kam uzsisakinet ir baisiai permoket? galima truputi palaukt ir bazese karts nuo karto elegantiniu atsiranda
Vilniuj neatsiranda...