Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(zuzla @ 2010 08 11, 15:24)
taip, tas ir aš mačiau, dabar naujų atvežė....
taip širdį skauda dėl tos raudonos verysad.gif

Man tada į ermitažą jokiais būdais negalima schmoll.gif kitaip galiu nesusilaikyt ir po to badu mirt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 08 11, 16:13)
Man tada į ermitažą jokiais būdais negalima schmoll.gif  kitaip galiu nesusilaikyt ir po to badu mirt lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 08 11, 16:13)
Man tada į ermitažą jokiais būdais negalima schmoll.gif  kitaip galiu nesusilaikyt ir po to badu mirt lotuliukas.gif

nevažiuok schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 08 11, 14:45)
negavau Aleksote Julia, bet už tai radau Elegant cascade ir dar kažkokią įdomią, vazonėlis kaip Elegant serijos, bet nebuvo jokios etikėtės ir 2 in 1 susodintos  bigsmile.gif
Buvau užsukus į Karmelitą, tai dar yra alyvinių katlėjų, dar prekių negavę, o "Gėlės visiems" su savininku susiginčijau, nepardavė rezervuotos gėlės, nors ir siūliau gerokai daugiau  rolleyes.gif , bet prižadėjo kai ką man atvežti kitą savaitę  biggrin.gif
Pamačiau tai, nuo ko širdis suspurdėjo  verysad.gif , dėl to ir siūliau daugiau sumokėti  blush2.gif

wub.gif as ir ziurejau sita su taskuciais, bet pasiemiau julia ir beauty wub.gif
Atsakyti
Nu va, tik nesijuokit is manes, bet as gyvai nesu maciusi nei vandos, nei raibuoliu, nei dar daugybes kitu unsure.gif Smagu, kai LT ju tokia ivairove ir pasirinkimas... pas mus tik phaleonopsiai, katlejos, keli dendrobium ir dar esu macius kelis cymbus. Uztat nutinai uzssisakysiu is interneto, nes labai jau vilioja ta, ko neturi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2010 08 11, 17:24)
wub.gif  as ir ziurejau sita su taskuciais, bet pasiemiau julia ir beauty wub.gif

julia nebuvo, o beauty turiu nuo anksčiau.
Jezau, kad tik vandų į Kn neužveštų rolleyes.gif , tegu veža visas į ermitažus, pas mus tokio nėra a.d. lotuliukas.gif
lasvegiete, prieš perkant, pasiskaityk, ar sugebėsi tinkamas sąlygas sudaryti mirksiukas.gif
Merginos, rodykit julia ax.gif
Atsakyti
Lark,kaip ta taskuota vadinasi,domejaus ja,bet suvargusios buvo.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 08 11, 19:32)
Lark,kaip ta taskuota vadinasi,domejaus ja,bet suvargusios buvo.

tai, kad nea, normali, net dvi susodintos, lb įdomiai, žiūrėkit
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 08 11, 18:09)
julia nebuvo, o beauty turiu nuo anksčiau.
Jezau, kad tik vandų į Kn neužveštų  rolleyes.gif , tegu veža visas į ermitažus, pas mus tokio nėra a.d.  lotuliukas.gif
lasvegiete, prieš perkant, pasiskaityk, ar sugebėsi tinkamas sąlygas sudaryti  mirksiukas.gif
Merginos, rodykit julia  ax.gif

na va persodinau, bet va julijos nulauziau ziiedkoti su zieduku ir pumpuriukais cry.gif man tap sunku persodint orchidejas, o dar kai su dviem kotais tai ir nulauziau tikiuosi, kad viskas ok bus, biski buvo puvinio, bet nedauk, ryt bandysiu paveiksluot blush2.gif
Atsakyti
Pasiseke du augalai. Kaip vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 08 11, 19:41)
Pasiseke du augalai. Kaip vadinasi?

nu čia ta, naujokė taškuota.
Aš irgi trauksiu revizijai, bet ne šiandien.
giedruze, ar buvo kiminų po šaknimis?
Atsakyti
pas mane buvo ir dar kepines gabaliuku radau doh.gif o kiminai labai smarkai prilipe prie virsutniu saknu.
Atsakyti