labas panos , turiu klausimeli , turiu minetiurine orchideja pirkus pries pora metu, gerai aptrankyta, atsigavo man ji siaip ne taip, ir zydejo, tik dabar pradejo man vazonas zaliuoti, as ja persodinau ir vel apzaliavo, kas do velnias , kaip su tuo reik susitvarkyti
dekui is anksto
QUOTE(nila_ks @ 2010 08 10, 14:01)
labai grazios naujokes pirma katleja o antra dendrobium biggibum?
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 08 10, 15:39)
Vajei skaudi tema, nespėju nieko Tik gėlytės sudėtos sukabintos, sustatytos, bet net nebuvau grotelių išėmus ir sienelių neatvaliau, neapklijavau net ta dailia plėvele, kad gražiau atrodytų ai žodžiu. Katiniukais aš užsiėmusi dabar visiškai. Vat ne į temą, bet šitais:)
kokie grazuciai
QUOTE(Ingel @ 2010 08 10, 18:57)
Kiek turiu, tiek šiuo metu ir žydi
QUOTE(lark @ 2010 08 10, 21:59)
puošiu tėmelę, geltonoji kvepianti katlėja bando reikštis
kokia nuostabi
QUOTE(Tina* @ 2010 08 10, 22:25)
As jau turiu lietuviu juodaja irgi labai tinka kartais aptalzo jas, bet siaip gerai sutaria
Anadien rado baisiai idomu uzsiemima
Anadien rado baisiai idomu uzsiemima
Pas mane tai irgi misrune, bet is retesniu tokia, kaip Rusu melsvoji, tik kailis ilgas. Tai megsta megsta pastumdyt gelytes, labai saugau ir nuostoliu esu apturejus, bet ka darysi...
QUOTE(saidutea @ 2010 08 11, 10:13)
labai grazios naujokes pirma katleja o antra dendrobium biggibum?
Dekui , net nezinau tikslaus pavadinimo dedrobium, nebuvo parasyta.
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 08 10, 16:39)
jau kyciu meilumas
QUOTE(Ingel @ 2010 08 10, 19:57)
grazios gelytes
QUOTE(lark @ 2010 08 10, 22:59)
puošiu tėmelę, geltonoji kvepianti katlėja bando reikštis
lark, nu tu duodi saunuole
QUOTE(Tina* @ 2010 08 10, 23:25)
As jau turiu lietuviu juodaja irgi labai tinka kartais aptalzo jas, bet siaip gerai sutaria
gera foto
negavau Aleksote Julia, bet už tai radau Elegant cascade ir dar kažkokią įdomią, vazonėlis kaip Elegant serijos, bet nebuvo jokios etikėtės ir 2 in 1 susodintos
Buvau užsukus į Karmelitą, tai dar yra alyvinių katlėjų, dar prekių negavę, o "Gėlės visiems" su savininku susiginčijau, nepardavė rezervuotos gėlės, nors ir siūliau gerokai daugiau , bet prižadėjo kai ką man atvežti kitą savaitę
Pamačiau tai, nuo ko širdis suspurdėjo , dėl to ir siūliau daugiau sumokėti
Buvau užsukus į Karmelitą, tai dar yra alyvinių katlėjų, dar prekių negavę, o "Gėlės visiems" su savininku susiginčijau, nepardavė rezervuotos gėlės, nors ir siūliau gerokai daugiau , bet prižadėjo kai ką man atvežti kitą savaitę
aš kątik iš ermitažo falenopsiai įprasti - balti, alyvyniai, dryžuoti... kelios karvutės, kelios citrininės su pataškavimu aplink viduriuką, smulkiažiedžių nieko tokių yra, dar geltonos su rudu pataškavimų bet susilaikiau... katlėjos dar... vandų laaaabai gražių užvežta... ir kodėl aš neturiu atliekamų poros šimtų smulkiažiedė raudona vanda
lark baltoji labai graži
sokejuke86 kokių gražučių pūkuotukų įdėjote
sokejuke86 kokių gražučių pūkuotukų įdėjote
QUOTE(tviga @ 2010 08 11, 15:13)
lark baltoji labai graži
dėkui, būtent šią "medžiojau" nuo pavasario
Vajėzau Zuzla, aš jau 5ienį mačiau ermitaže gražių vandų, geltonų su taškučiias pvz. vos atsilaikiau, bet ką šį mėnesį nebeturiu pinigučių, o jei dar privežė, siaubass...
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 08 11, 15:20)
Vajėzau Zuzla, aš jau 5ienį mačiau ermitaže gražių vandų, geltonų su taškučiias pvz. vos atsilaikiau, bet ką šį mėnesį nebeturiu pinigučių, o jei dar privežė, siaubass...
taip, tas ir aš mačiau, dabar naujų atvežė....
taip širdį skauda dėl tos raudonos
QUOTE(lark @ 2010 08 11, 14:45)
Sakyciau ... doras pardavejas