niu va mano Degarmoara Flying High 'Stars and Bars' 4 žiedai yra
išvažiuodama prieš savaitę, palikau tokią
vaje koks grozis
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 08 06, 12:41)
oooo, tikrai yra kuo pasigirti
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 08 06, 12:41)
įsivaizduojat, o maniškė dar žydi kažkaip pasirodė, kad pas lark trumpiau žydėjo....
pokahonta, pasaka
QUOTE(Evaja @ 2010 08 06, 13:31)
įsivaizduojat, o maniškė dar žydi kažkaip pasirodė, kad pas lark trumpiau žydėjo....
pas mane tiek žydinčių , kad jau dėmesio nekreipiu , šiaip degamoara buvo geras pirkinys, graži ir įdomi kambrija
Pokahonta*, pas mane taip gražiai neišsiskleidė, kaip pas tave
ačiū merginos
apatinis žiedelis, tiksliau apatinio žiedo apatinis žiedlapis neišsiskleidė pilnai, sulipes lyg matosi foto
bet ir nejudinu, tegul būna
apatinis žiedelis, tiksliau apatinio žiedo apatinis žiedlapis neišsiskleidė pilnai, sulipes lyg matosi foto
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 08 06, 14:31)
ačiū merginos
ar sutinki kitos temos pradzioje pademonstruoti savo albuma viesai?
QUOTE(Lerikyte @ 2010 08 06, 14:35)
ar sutinki kitos temos pradzioje pademonstruoti savo albuma viesai?
tai taip
normalios formos ziedas
Pokahonta, laabai gražu
ačiū sokejuke86
kaip čia tas žiedas taip ore kabo?
persodinau deborytę, viskas su ja gerai šaknys gražiausios nesuprantu kame reikalas
dar pasirodysim
sužydėjusi visa tinginiukė vis tiek to žalsvo atsplavio neišgaunu
važiavau į senukus vazonų, tai užlėkiau į "Tik gėlės" niu ir parsivežiau cambria už 10 lt trys žiedstiebiai ir žiedų spalvos dviejų atspalvių celofane kvepėjo, dabar neužuodžiu kažkodėl
iš arčiau
to pačio žiedstiebio žiedas, kito atspalvio
buvo ir nuvargusių vandučių po 5lt bet pakėliau, lapai byra, šaknys baisios viena lyg nieko pasirodė, bet reikėjo su stikliniu vazoniku imti, tai ir neėmiau
QUOTE(Lerikyte @ 2010 08 06, 14:48)
normalios formos ziedas
kaip čia tas žiedas taip ore kabo?
persodinau deborytę, viskas su ja gerai šaknys gražiausios nesuprantu kame reikalas
dar pasirodysim
sužydėjusi visa tinginiukė vis tiek to žalsvo atsplavio neišgaunu
važiavau į senukus vazonų, tai užlėkiau į "Tik gėlės" niu ir parsivežiau cambria už 10 lt trys žiedstiebiai ir žiedų spalvos dviejų atspalvių celofane kvepėjo, dabar neužuodžiu kažkodėl
iš arčiau
to pačio žiedstiebio žiedas, kito atspalvio
buvo ir nuvargusių vandučių po 5lt bet pakėliau, lapai byra, šaknys baisios viena lyg nieko pasirodė, bet reikėjo su stikliniu vazoniku imti, tai ir neėmiau