Lialka yra i ka paziureti raibuoles naminis zydejimas pasakiskas o vilnietis naujokas ar tik ne deformuotu ziedu?
QUOTE(Lerikyte @ 2010 08 05, 20:48)
vilnietis naujokas ar tik ne deformuotu ziedu?
žiū, koks mano peloriko žydėjimas buvo
pirma pora žiedų:
antra pora žiedų buvo su vienu atlapotu žiedlapiu (matosi šiek tiek sekančioj nuotraukoj), o penktas - visiškai išsiskleidęs
QUOTE(borjomi @ 2010 08 05, 20:44)
oho, kiek turto! ir viena uz kita grazesnes labai gerai kad pasigyret
aciu
ot kokia idomybe
QUOTE(Lerikyte @ 2010 08 05, 20:48)
Lialka yra i ka paziureti raibuoles naminis zydejimas pasakiskas o vilnietis naujokas ar tik ne deformuotu ziedu?
gali buti, kad deformuotas, nes kai pirkau su vienu ziedeliu tai jis buvo normaliai peloric... o kitas kur prasiskleide, dai vienas ziedlapis labiau liko uzsidares, nei kitas, niu nemoku paaiskint matosi nuotraukose
Lialkaa,nu labai grazu,apie raibuole is vis be zodziu
QUOTE(saidutea @ 2010 08 05, 18:38)
labai gražu, tos nuleistos detalės, tai biggibum žiedeliai taip?
Taip - dendrobium biggibum.
labas vakaras pagaliau grįžau į civilizaciją
pasakiškų grožių pridėjot, net akys raibsta o jau liga buvo aprimusi pasirodo neilgam
niu ką gi, grįžusi radau pražydėjusią degarmoarą bet žiedai toli gražu ne 10cm skersmens pabandysiu ryt nupliaškinti
o va kas deborytei pasidarė, nesuprantu nudžiuvo visas žydinti žiedstiebis
tai tiek žinių pas mumi
pasakiškų grožių pridėjot, net akys raibsta o jau liga buvo aprimusi pasirodo neilgam
niu ką gi, grįžusi radau pražydėjusią degarmoarą bet žiedai toli gražu ne 10cm skersmens pabandysiu ryt nupliaškinti
tai tiek žinių pas mumi
QUOTE(rodostoma @ 2010 08 05, 22:19)
Lialkaa,nu labai grazu,apie raibuole is vis be zodziu
aciu bet pas pacia kogero dar graziau... niekaip negaliu atsiziureti.... tas zygopetalum pirmam psl, niu jau tokiu nerealiu spalvu.... o vandos...
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 08 05, 23:10)
gal ji pasodinta į kiminų baisinį gniužulą, bent savas visas Elegant tai taip radau
QUOTE(lark @ 2010 08 06, 07:30)
gal ji pasodinta į kiminų baisinį gniužulą, bent savas visas Elegant tai taip radau
pas mane deboryte numete pumpuriukus kurie buvo sudziuve
QUOTE(giedruze @ 2010 08 06, 09:35)
pas mane deboryte numete pumpuriukus kurie buvo sudziuve
tai jeigu buvo sudžiuvę, turėjo gi nukristi
bandysiu žiūrėti kas mano deboriukui
taip gražiai žydėjo ir va...