Parveze is Tik geles zalia, daili. Du augalai, keturi auginiai 2 ziedai ir vienas pumpuras Fotkes gal sakau nedesiu standartine juk ji
Beje viena istraukiau is vazono tai saknu teturi kokias sesias iki 4cm, rudos, kietos cia normalu?
Buvau zadejus savo vestuvine puokste parodyt, tai dabar rodau
Tina pasaka man labai grazu nuleistos detales
labai gražu, tos nuleistos detalės, tai biggibum žiedeliai taip?
QUOTE(lark @ 2010 08 05, 18:54)
Lerikyte, nieko mes nežinom, puoši tėmelę naujokėm ir psio
zodziu grieztai ir viskas
kodel jas po dvi parduoda
mano mannii neatsidziaugiu
QUOTE(Lerikyte @ 2010 08 05, 19:36)
zodziu grieztai ir viskas
vaje vaje kokia gaivi, skaniai atrodanti ar labai skiriasi prieziura nuo eiliniu phalaenopsiu?
Tai pirmas tokios rusies augalas pas mane. Zinau tiek, kad reikia leisti pradziuti, bet neisdziuti. Kadangi margalape tai vidutiniskai sviesos ir daugiau silumamege. Pora numarinsiu trecia gal uzauginsiu
Prisipazinkit, kas mano MB snd kabinot Sake prie sviesafoto kai sustojo, laike gele rankose tai dvi moterys issisiepusios nykscius i virsu rode
Prisipazinkit, kas mano MB snd kabinot Sake prie sviesafoto kai sustojo, laike gele rankose tai dvi moterys issisiepusios nykscius i virsu rode
man tai jos pabaisiukai tokie, bet savotiski
sveikos
pasigirsiu truputuka
Naujokas miltonopsis is Kauno Tik Geles
Nezinikiuke mini katleja is ten pat kaip ir miltonija
Vilnietis maximinis pigutis. L:abai grazios zalsvos spalvos ir dar kvepiantis, bet nepasakyciau, kad labai skaniai
Naminiai zydejimai:
ir panasu, kad dar vienas ziedas bus
ir karvutes pirmas naminis zydejimas, tik vargsiuke tikriausiai per tuos karscius tik tris pumpurus sukrove ir paziurekit kiek taskeliu mazai
ir vidurinis ziedlapis koks
o kazkada zydejo taip sorry uz maza nuotraukyte
o cia mano visas pasididziavimas orchidejos
pasigirsiu truputuka
Naujokas miltonopsis is Kauno Tik Geles
Nezinikiuke mini katleja is ten pat kaip ir miltonija
Vilnietis maximinis pigutis. L:abai grazios zalsvos spalvos ir dar kvepiantis, bet nepasakyciau, kad labai skaniai
Naminiai zydejimai:
ir panasu, kad dar vienas ziedas bus
ir karvutes pirmas naminis zydejimas, tik vargsiuke tikriausiai per tuos karscius tik tris pumpurus sukrove ir paziurekit kiek taskeliu mazai
ir vidurinis ziedlapis koks
o kazkada zydejo taip sorry uz maza nuotraukyte
o cia mano visas pasididziavimas orchidejos
QUOTE(lialkaa @ 2010 08 05, 20:38)
oho, kiek turto! ir viena uz kita grazesnes labai gerai kad pasigyret