maniske "ale" raudonoji nekvepia, bent as neuzuodziu bet turi du ziedkocius ir nemazai dar neprasiskleidusiu pumpuru... tai reiks uostyti kai naujai issiskleis ziedas, gal tada kvepes?
ir aciu uz pagyrimus, jauciu, kad jau beveik visus norimus phalaenopsius isigijau, tad dabar teks pereiti prie idomesniu
ir aciu uz pagyrimus, jauciu, kad jau beveik visus norimus phalaenopsius isigijau, tad dabar teks pereiti prie idomesniu
QUOTE(borjomi @ 2010 08 05, 10:19)
maniske "ale" raudonoji nekvepia, bent as neuzuodziu bet turi du ziedkocius ir nemazai dar neprasiskleidusiu pumpuru... tai reiks uostyti kai naujai issiskleis ziedas, gal tada kvepes?
aga,maniske irgi taip.jau kaip issiskleides ziedas,nekvepia.bet kai pauostai tik besiskleidziancius,tai kvepia ir taip gana intensyviai
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 08 05, 08:27)
Hm, aš žuvis tai gal dėl to orchidlige susirgau
Borjomi laaabai gražūs phaleonopsiukai
Borjomi laaabai gražūs phaleonopsiukai
as ir zuvis ir dievinu orchidejas ir kitas geles na ir grozybiu cia uzturejot
MB parveza man raibuole
Lerikyte sveikinu, šaunus Tavo MB
QUOTE(medixe @ 2010 08 04, 18:54)
sveikos norime pasirodyti ir mes auginu jau treji metai,bet vis nepersodinu,nes pastoviai zydi bet tokio ziedyno dar neturejome
koks gausus žydėjimas, gražu galima jei yra būtinybė, taviškė jau matau išlipus gerokai iš vazono
QUOTE(Lerikyte @ 2010 08 05, 12:10)
MB parveza man raibuole
kaip fainiai šaunuolis tb
Sveikos,
gal kuri Kaune matėt Deborų pirkt paskutiniu metu? Šeštadienį ruošiuos būt Kaune, tai sakau gal kokią sėkmingą medžioklę apturėčiau
gal kuri Kaune matėt Deborų pirkt paskutiniu metu? Šeštadienį ruošiuos būt Kaune, tai sakau gal kokią sėkmingą medžioklę apturėčiau
QUOTE(Lerikyte @ 2010 08 05, 13:10)
MB parveza man raibuole
laukiam
Pelė snaudalė, paskutiniu metu prastai Kaune su orchidėjom, na nebent savaitgalį užveš.
QUOTE(Lerikyte @ 2010 08 05, 14:10)
MB parveza man raibuole
atsiprasau uz savo neismanyma, bet vis skaitau ir nesuprantu kas tas MB.. galvojau kad kazkokios forumietes vyro vardo ir pavardes trumpinys , bet ziuriu kad ne viena si trumpini naudoja, tai sugalvojau paklaust
QUOTE(seseilgakase @ 2010 08 05, 17:00)
atsiprasau uz savo neismanyma, bet vis skaitau ir nesuprantu kas tas MB.. galvojau kad kazkokios forumietes vyro vardo ir pavardes trumpinys , bet ziuriu kad ne viena si trumpini naudoja, tai sugalvojau paklaust
MB- mano brangusis
QUOTE(Raun'a @ 2010 08 05, 18:03)
MB- mano brangusis
ai va cia kaip sumastet nu dabar zinosiu