o tai jeigu nagus,mesas ir vos ne kaulus istirpdo tik per dienas ta cola, tai kaip paprasciausiuose plastikiniuose buteliukuose sis gerimas metus ir kazi kiek issilaiko, nieko neistirpdo ?
Ji ne ka nuodingesne, nei kiti limonadai. Beto, i daugeli sulciu ar ju gerimu dedama dar daugiau brudo.
Viskas su saiku yra gerai
Viskas su saiku yra gerai
QUOTE(*InresI* @ 2010 07 29, 15:01)
Nemažai tinka ir paprastutei citrinai. Ir rūdis valo, ir pelėsi ir t.t.
Irgi toks pats nuodas?
Prisiklause, prisiskaite, kad coca cola kiti zmones vonias, wc valo nusprendeme ir mes isbandyti. Ir ka, nieko nepavale, visiskai nieko
O nors ir sako, kad nesveika, bet kartas nuo karto nusiperkame nu skanu mums
QUOTE(liza12 @ 2011 02 09, 13:36)
Kola geriu, kai privalgau sunkiai virskinamo maisto gerai suaktyvina skrandzio veikla, bet seip ai vengiu tokiu gerimu
QUOTE(ewacka @ 2011 07 19, 22:29)
Prisiklause, prisiskaite, kad coca cola kiti zmones vonias, wc valo nusprendeme ir mes isbandyti. Ir ka, nieko nepavale, visiskai nieko
as taip pat ir centa meciau ir sveiciau, nieko neveikia antireklama tiesiog man ji irgi skani, negeriu kasdien, bet i menesi karta tai tikrai
Apie tą kolą kažkokių pasakų prikurta,va ir visi tiki. mano dukrai kaimynė pasakojo,kad į kolą įmetė vaikučio pieninį dantuką,ir po poros dienų danties nebebuvo.
man nera ji labai skani, bet šeima tai lb mėgsta. Ir nuperku retsykiais,jei skanu lai geria. Kiti nemažiau kenkia,tik kad nėra burbulo išpūsto,tai niekam ir akių nebado. Teko girdėt, jog mamos vaikams neleidžia gerti, nes ale LABAI kenkia.. gal ir kenkia,bet surask parduotuvej dabar visai nekenkiantį gaivųjį gėrimą.
man nera ji labai skani, bet šeima tai lb mėgsta. Ir nuperku retsykiais,jei skanu lai geria. Kiti nemažiau kenkia,tik kad nėra burbulo išpūsto,tai niekam ir akių nebado. Teko girdėt, jog mamos vaikams neleidžia gerti, nes ale LABAI kenkia.. gal ir kenkia,bet surask parduotuvej dabar visai nekenkiantį gaivųjį gėrimą.
As susirgau uminiu tonzilitu, gydytoju receptas buvo, gerti coca cola ir kuo dazniau skalauti gerkle siuo gerimu
Gerai kad neturiu potraukio limonadams o ypac cocacolai man geriau zalia ar lapacio arbata
Bet mano vyras cola kaip isprotejes geria niekaip neisiulau kazko pakeisti..
Bet mano vyras cola kaip isprotejes geria niekaip neisiulau kazko pakeisti..
Man anksčiau irgi žiauriai skanu buvo. Vėliau apsinuodijau ta pigesne kola, ir nuo to laiko, man jos gali nebūt. Kaip ir kitų gazuotų limonadų