niekada negeriau ir negeriu coca colos bet su dukterecia darem eksperimenta su jos pieniu dantuku prastovejo coca coloje menesi bet nei suminkstejo, nei neisnyko. tik parudavo
Kola geriu, kai privalgau sunkiai virskinamo maisto gerai suaktyvina skrandzio veikla, bet seip ai vengiu tokiu gerimu
QUOTE(aguonele @ 2010 07 30, 20:41)
kazkokia nereikalinga tema isimeskit i google ir nemazai rasit informacijos .. o cia galima ir ne apie coca cola tada temas kurti, kaip vistos hormonais seriamos, kaip darzoves visokiais pesticidais purskiamos... Visur sveikas protas ir saikingas vartojimas yra a-o.
Aš manau kad jei vieną ar du kartu per metus išgeri tai nieko baisaus, svarbiausia saikas na ir vaikams gerai butu vengti
Pati skaniausia iš visų limonadų. Ir tikrai nenuodinga
Kai mažasis mano blogavo ir vėmė net nuo vandens, daktaras pasiūlė suduoti stiklinę nugazuotos coca-colos, nes 1) vaikai ją mėgsta, 2) joje daug lengvai pasisavinamo cukraus. Ir žinokit pramušė
Kai mažasis mano blogavo ir vėmė net nuo vandens, daktaras pasiūlė suduoti stiklinę nugazuotos coca-colos, nes 1) vaikai ją mėgsta, 2) joje daug lengvai pasisavinamo cukraus. Ir žinokit pramušė
QUOTE(akapulko333 @ 2011 02 15, 23:51)
cola labai nuo pagiriu padeda
tikra teisybe ir dar padeda kai skrandukas neveikia . ir siaip man ji nuotaika kelia . galite svaigti kaip tai yra negerai , o as nezadu atsisakyti malonumo. ir tikrai colos vartojimas mano sveikatos prastesnes nepadarys
siais laikais turi beveik nieko nevalgyti, kad nenuodytum organizmo. bet colos tai dar sugebu atsisakyti. nors buna ir retu isimciu...
QUOTE(In- @ 2011 03 03, 22:02)
galite svaigti kaip tai yra negerai , o as nezadu atsisakyti malonumo. ir tikrai colos vartojimas mano sveikatos prastesnes nepadarys
As taip pat megstu kola, darbe net juokias is manes, daznai pietu metu uzsisakau, kai tuo tarpu koleges sultis geria O man kas, suvirskint padeda greiciau Ir siaip tinka prie visokio maisto
QUOTE(MissBumBum @ 2011 04 05, 20:15)
As taip pat megstu kola, darbe net juokias is manes, daznai pietu metu uzsisakau, kai tuo tarpu koleges sultis geria O man kas, suvirskint padeda greiciau Ir siaip tinka prie visokio maisto
skanus dalykas CC, bet kaip ir daugeliu gerimu - nereikia persistengti
Aha cola yra baisus nuodas. Bet man nesvarbu. Gyvenam viena karta gyvenime tai reikia save biski pasilepinti O dar geriausiai kai dukra jos daug negeria. O sunus isviso nemegsta colos, ir kitokiu gazuotu gerimu. Jam tik sultys. Ir seip cola labai gerai kaip daug prisivalgai tai suvirskina