QUOTE(fuksė @ 2010 08 08, 21:20)
radau vienos SM toki recepteli plauku galiukams, prasau zinoviu ivertinti:
Buvome aptare sita recepta. Viena mergina (berods ernesin) daresi, tik tiksliai neatsimenu proporciju, tai sake ryte skubejo galva perplauti bet kaip kauke sake labai gera.
As asmeniskai labai domiuosi plauku galiukais, pati kartas nuo karto bandau kazka suregzti, o rugseji AN sake atsiras kazkokio spec. vasko tokiems plauku galiuku aliejukams/serumams gaminti, kuris nusiplauna, tai jo labai ir laukiu.
Dabar dar issirinkau iv. prekyciu is uzsienio, gausiu gal per pora sav., butent plauku galiuku seruma ir lipdysiu. Zodziu, ta tema gali sekti ir is manes naujienas man tai l. aktualu, svajoju pasigaminti neapriebinanti, gera plauku galiuku serumiuka . Visais gamybos malonumais dalinuosi cia, butinai pranesiu kas kaip
Siaip tai sita sudetis yra rieboka-biciu vaskas, sviestmedis man tokie riebalai jau. ir siaip l. daug alieju ieina, pagal mane cia labiau kauke gautusi, nebent pas ka stori ir sausi plaukai, gal ir toks nenuplaunamas var. "sueitu" plauku galiukams
Beje, issiploviau galva ir issitryniau saknis pasigamintu aloe geliu, labai bijau, kad netektu vel perplauti ziuresim, kas bus kai isdzius, nes teko ir priekiniams plaukams per ilgi, o jie pas mane greiciausia ir sukrenta siaip pakedenus plaukai atrodo svelnesni po gelio, labai lengvai krenta