toks skystas labai fainas naudojimui.. tik reiktu kokio buteliuko su dozatoriumi ar pan,. kad butu smagu naudoti
Man reikia paakiu kremo.. Gal, Etama, gali suimprovizuoti? Koki naudoti alieju kaip pagrinda? argano? eteriniu nedesiu..
QUOTE(kice @ 2010 10 09, 21:01)
toks skystas labai fainas naudojimui.. tik reiktu kokio buteliuko su dozatoriumi ar pan,. kad butu smagu naudoti
Man reikia paakiu kremo.. Gal, Etama, gali suimprovizuoti? Koki naudoti alieju kaip pagrinda? argano? eteriniu nedesiu..
Fainas, susipyliau i buteliuka su doatoriumi is AZ, kuri laikiau plauku galiuku serumui, bet ziuriu nesigauna vis pasidaryti tai kolkas makiazo valikliui laisva vieta.Man reikia paakiu kremo.. Gal, Etama, gali suimprovizuoti? Koki naudoti alieju kaip pagrinda? argano? eteriniu nedesiu..
Man irgi reikia paakiu kremuko, turiu kofeino, ersketroziu al., manau juos ir naudosiu darysiu pienelio konsistencijos, kad lengvai gertusi. EA ir as nedesiu. Del vandenines dalies dar nesu tikra, ziuresiu kazka is turimu hidrolatu-gal morku ar juod. serbentu.
Siaip paakiams skaitosi tinkami ersketroziu, avokado, ir taviskis-argano al., kiek pati zinau. Kadangi turiu ersketroiu nemazai, ji ir naudosiu ka dar galvoji deti?
ot ir nezinau, ka dar deti dar desiu vitamina E, ersketroziu as neturiu..
jojobos, makadamiju - kaip ir sunkoki man atrodo paakiams..
Bandysiu daryti geliuka- gal be vasko, tik su ksantanu..
QUOTE(kice @ 2010 10 09, 21:50)
ot ir nezinau, ka dar deti dar desiu vitamina E, ersketroziu as neturiu..
Hialuronas gal dar butu gerai, kazkas is tos serijos. Ziurint, ka dar turi bet jau geriau saikas. Argana dek jojobos, makadamiju - kaip ir sunkoki man atrodo paakiams..
Kaip tik neseniai kalbejom del gelio paakiams, sako palieka plevele gal nelabai malonu butu?
malonu nebutu.. bet turiu toki skysta tipo kremuka veidui, su truputeliu vasko, tai visai gerai naudojasi.. be pleveliu jokiu
QUOTE(kice @ 2010 10 09, 23:14)
malonu nebutu.. bet turiu toki skysta tipo kremuka veidui, su truputeliu vasko, tai visai gerai naudojasi.. be pleveliu jokiu
Tai geriau su vasku ir daryk, gausis pienelis/kremas as irgi su emulsiniu vasku darysiuosi
Sveikutes,
radau stai toki produkto aprasyma, tad speciu norejau klausti ar gera sudetis?
Sudėtis:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Betaine, Coco-Glucoside, Butyrospermum Parkii (sviestmedžio sviestas)*, Olea Europaea (alyvuogių) aliejus*, Helianthus Annuus (saulėgrąžų) sėklų aliejus*, Cocos Nucifera (kokosų) aliejus*, Simmondsia, Chinensis (jojobos) sėklų aliejus*, Aloe Barbadensis (alavijų) lapų sulčių milteliai*, Citrus Aurantium Dulcis (apelsinų) vaisių ekstraktas, Citrus Grandis (greipfrutų) vaisių ekstraktas, Citrus Aurantium Bergamia (bergamočių) vaisių ekstraktas, Citrus Tangerina (tangerinų) vaisių ekstraktas, Citrus Grandis (greipfrutų) sėklų ekstraktas, Glicerinas, Ksantanas, Phenoxyethanol, Citric Acid, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid
Aciu
p.s. beje, cia baze plauku balzamo, kazin ka su ja daryt? Ar prideti visokiu priedu pagal poreiki?
Sudėtis:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Betaine, Coco-Glucoside, Butyrospermum Parkii (sviestmedžio sviestas)*, Olea Europaea (alyvuogių) aliejus*, Helianthus Annuus (saulėgrąžų) sėklų aliejus*, Cocos Nucifera (kokosų) aliejus*, Simmondsia, Chinensis (jojobos) sėklų aliejus*, Aloe Barbadensis (alavijų) lapų sulčių milteliai*, Citrus Aurantium Dulcis (apelsinų) vaisių ekstraktas, Citrus Grandis (greipfrutų) vaisių ekstraktas, Citrus Aurantium Bergamia (bergamočių) vaisių ekstraktas, Citrus Tangerina (tangerinų) vaisių ekstraktas, Citrus Grandis (greipfrutų) sėklų ekstraktas, Glicerinas, Ksantanas, Phenoxyethanol, Citric Acid, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid
Aciu
p.s. beje, cia baze plauku balzamo, kazin ka su ja daryt? Ar prideti visokiu priedu pagal poreiki?
Galvoju susimakaluot rankų kremą. Mano klausimas toks: jei vietoj vandeninės fazės dėsiu vandeny ištirpintus ožkos pieno miltelius, tai viskas normaliai bus? Ir tokiu atveju naudot paprastą vandenį iš krano? Ar kokį geriau?
rankom makaluoju ne krema, o aliejus - didesne dalis kieti, tai sviestamedis, kokosas, o koks 30-40% skysti Labai maloniai naudojasi Per visus karscius aliejukai puikiai isilaike - nesugedo
NA vandeni bent jau virinta naudok.. o geriau - distiliuota, jo buna vaistinese ir kolonelese Ozkos pieno milteliu nesu naudojusi, bet isivaizduoju, kad jie labai sutrumpina kremo naudojimo laika?
NA vandeni bent jau virinta naudok.. o geriau - distiliuota, jo buna vaistinese ir kolonelese Ozkos pieno milteliu nesu naudojusi, bet isivaizduoju, kad jie labai sutrumpina kremo naudojimo laika?
Etama, keista del btms. man taip lengvai gavos.. gal temp truksta, kad jis sukieteja? ar nuo jo tiekejo priklauso?..
sudetis normali. (ne ideali, nes yra ir betaine ir Phenoxyethanol ).
o ka raso su ja daryti? gamintojas turetu patart, ka galima i ja deti
ir alieju ir ektraktu cia yra tai galima kokiu pantenoliu, silku, eteriniais gerinti..
o cia tikrai balzamo baze, ne sampuno?
naudociau tik distiliuota. ir su tokiais milteliais deciau dar daugiau gero efektyvaus konservanto nei iprastai.
QUOTE(fuksė @ 2010 10 10, 05:44)
Sveikutes,
ir alieju ir ektraktu cia yra tai galima kokiu pantenoliu, silku, eteriniais gerinti..
QUOTE(agnuta @ 2010 10 10, 09:41)
Galvoju susimakaluot rankų kremą. Mano klausimas toks: jei vietoj vandeninės fazės dėsiu vandeny ištirpintus ožkos pieno miltelius, tai viskas normaliai bus? Ir tokiu atveju naudot paprastą vandenį iš krano? Ar kokį geriau?
naudociau tik distiliuota. ir su tokiais milteliais deciau dar daugiau gero efektyvaus konservanto nei iprastai.
QUOTE(kice @ 2010 10 10, 12:04)
rankom makaluoju ne krema, o aliejus - didesne dalis kieti, tai sviestamedis, kokosas, o koks 30-40% skysti Labai maloniai naudojasi Per visus karscius aliejukai puikiai isilaike - nesugedo
Noriu būtent kremo, kad greičiau susigertų. Aliejų mišinių turiu
QUOTE(Daddygirl @ 2010 10 10, 12:26)
O ką galima būtų dar naudot odai naudingesnio vietoj vandeninės fazės? Man kažkaip tas distiliuotas vanduo atrodo bevertis Be hidrolato turiu galvoje. O jei be pagerinimų paprastas ar mineralinis vanduo gerai?
QUOTE(Daddygirl @ 2010 10 10, 12:26)
Etama, keista del btms. man taip lengvai gavos.. gal temp truksta, kad jis sukieteja? ar nuo jo tiekejo priklauso?..
nieko neraso, tiesiog parasyta, kad tai balzamo baze. vadinasi ir chemijos yra