QUOTE(Etama @ 2010 10 06, 17:19)
sudetis: alavijo sultys, GSE, vit. E. alijosiaus as turiu ir pati namie, gal idarbinti
arba ferox miltelus reiks panaudoti. kazkaip nieko gero neturiu paakiams-kofeina, ersketr.al. aloe ferox milt., jei jie i tema. nezinau, nieko daugiau tinkamo
bet gal ir nereikia perkrauti, megstu paprastesnes sudetis. pienelio konsistencija ir man atrodo priimtiniausia
o ar kazkoki poveiki jauti? man idomu, ko is kofeino realaus tiketis galima butu
Na dėl poveikio, tai ką aš žinau
Aš turbūt tokia storaodė, kad poveikio akivaizdaus beveik niekada jokios priemonės nematau (ne taip kaip natūr. temose kitos rašo, "super, super, oda paskaistėjo, palygėjo" ir t.t. Tik prašau neįsižeiskit nė viena, tikrai to nenorėjau
) Todėl ir nesiafišuoju, kad kažką susimakaluoju, nes nejaučiu, kad kažkokį gėrį sukūriau.
Na šitas kremas paakių netempia, nepalieka riebalo ant odos, dienos bėgyje palietus nesijaučia apskritai, kad kas būtų uždėta, o oda jaučiasi komfortiškai, tai tuo ir patenkinta
O dėl "liftingo" poveikio ar raukšlių sumažėjimo, tai manau tai laiko klausimas - jis nebūna akivaizdus, bent jau mano atveju (neužmirškim, kad tai natūrproduktai, kurie pasižymi švelnesniu poveikiu nei chemija, bent aš taip manau.)
QUOTE(Etama @ 2010 10 06, 23:26)
Gal zinai kuo patepti lupu pusleline? drauge prase patarimu, niezti sake. manes kai nekamuoja tokie dalykai (tfu tfu tfu), tai ir neteko dometis niekad
Kai MB pajautė, kad kazkas kyla (jis turi tam polinkį), tai daviau tepliotis manuka. Tai taip laimingai ir neiškilo, tik paskaudeno ir "nusileido" per 2 dienas (joks šašas nesusiformavo). taigi, užskaitė kaip gerą daiktą.
Papildyta:
Tiesa, dar norėjau geriau išmanančių paklausti: ar fitokeratinai tirpsta aliejuje? Vakar sumakalavau aliejus blakstienoms ir įbėriau fitokeratinų, bet kad atrodo jie man netirpsta - plaukioja balti miltai. Įdomu ar galima dar kažkaip patobulinti ar teks "mozotis" taip?