QUOTE(krepsyte @ 2010 10 04, 08:32)
Vakar jau neturėjau laiko. Pabandysiu padėt su vertimu dėl ph:
Pastaba: BTMS turi polinkį mažinti gautinio produkto Ph. Todėl, jei norit pasigaminti šampūną ir kondicionierių, reikia matuoti galutinio produkto ph su spec. juostele (kažkada Monika sakė, kad turi, nors prekyboje neparodyta). Rekomenduojama Ph švelniam šampūnui yra 5-7, o kondicionieriui 4,5-5.
Kaip AZ kažkur aukščiau rašė, šampūnai ir kondicionieriai turi būti lengvai rūgštūs (ką paprastai mes ir pasiekiam skalaudami galvą su actu
) O ten spalvotam fone aprašyta taisyklė bendrai, o ne būtent BTMS (daugelyje tech. aprašymų ji įdėta). Dėl kremo tai nežinau, stipriai nesidomėjau...
Gerai moki prancuzu? aciu, kad vargsti padedama
iskart aisku pasidare
turiu tu juosteliu is Monicos
QUOTE(Scurry @ 2010 10 04, 09:31)
šilką ir aš plaukams noriu pabandyti, ar galima jo tiesiog įsilašinti kad ir į aliejų kaukę ar paprastą šampūną, balzamą?
Vit E kaip konservantas veiktų 10 dienų, jei laikyčiau kremą šaldytuve?
Apie GTS mačiau daug nekokių atsiliepimų,
ar jau nusigalvojau į pievas?
o kokį aliejų tada veidui patartumėte naudoti? erškėtrožių?
linų sėnenų ir galvojau plaukų kaukei, juk tiek daug kosmetikos sukurta plaukų galiukams su linų sėmenų aliejumi.. Gal patiktų ir kaukė plaukams..
Gal ir nereikia iškart tiek tų aliejų prisipirkt, bet aš galvoju, jei veidui netiks, tai ant kūno viskas sueina pas mane
Prausiuosi su vandeniu tiesiog, man geriausia, ir po to toniku Rasos su vaistazolėmis persivalau.. Dabar dar su alieju kokosų, bet ne kasdien, man gal jis per riebus veidui arba aš nemoku dar taisyklingai praustis juos
riebokas veidas lieka, bijau, kad spuogų neprisidarytų..
šiaip oda vasarą būna tikrai gera, saulė gerai veikia ir nėra tokių problemų, o žiemą/rudeniop ir prasideda..
lasinu kartais
man ir be konservanto 10 dienu isstovi saldytuve kremukai
Turbut turejai galvoje GSE. as ji naudoju, nieko blogo nematau
Ne i pievas, bet kaip ir sakiau, man jis toks silpnokas atrodo kaip konservantas, uztat net nepirkau
taip, veidui-ersketroziu man l. patikdavo
dar keiciu kameliju aliejum, panasus man asmeniskai i ersketr., tik atrodo kiek lengvesnis
Tai aisku, sunaudosi tuos aliejus
man plaukams nepatiko, o draugei labai aptiko. bet man ir alyvuogiu al. plaukams visiskai netiko. gal tau bus atvirksciai
Ne, kokosus tikrai jau geriau pasilikti kunui. isivesk googleje "veido valymas aliejumi", berods 2 straipsnyje bus issamiai aprasyta. gal patiktu toks metodas. (ricina pasausina, tai arba isvis jos nedek arba nepadaugink, man tai tinka ir 50/50)