QUOTE(Etama @ 2010 09 20, 21:08)
Tikrai geriau kai per nakti palaikai (beje, viena pazistama po drastisko spalvos keitimo buvo labai susigadinusi plaukus, tai issitepusi aliejumi savaite prabuvo neplovusi galvos bet sako plaukai po tos sav. neatpazistami buvo. mano rekordas gal 3d., kai sirgau susitepiau ir nekisau nosies is namu )
As is tikruju net nededu maiselio ant galvos nakciai, arba ant pagalves tiesiuosi ranksluosti, arba tiesiog kita uzvalkala dar uzvelku ir gerai dazniausiai issitepu aliejumi apie tarkim 18val., tai iki miego speja ir isigerti tas aliejus, ir siaip, susirisu i kasa ar tai kuoduka plaukus, nieko ten labai neissitepa patalyne. Su cezanciu maisiuku ant galvos tikrai neissimiegociau, tas pats kas su metaliniais bigudukais kokiais
Aliejai, kurie man labiausiai patiko plaukams-kokosai ir sezamai. Sezamai labiau suglotnino plaukus, jie buvo svelnesni, lengviau sukuojami. Kokosai papurino gal net sakyciau man, plauku spalva grazesne buvo isplovus, plaukai buvo lengvuciai, minkstuciai ir irgi lengvai sukavosi
As is tikruju net nededu maiselio ant galvos nakciai, arba ant pagalves tiesiuosi ranksluosti, arba tiesiog kita uzvalkala dar uzvelku ir gerai dazniausiai issitepu aliejumi apie tarkim 18val., tai iki miego speja ir isigerti tas aliejus, ir siaip, susirisu i kasa ar tai kuoduka plaukus, nieko ten labai neissitepa patalyne. Su cezanciu maisiuku ant galvos tikrai neissimiegociau, tas pats kas su metaliniais bigudukais kokiais
Aliejai, kurie man labiausiai patiko plaukams-kokosai ir sezamai. Sezamai labiau suglotnino plaukus, jie buvo svelnesni, lengviau sukuojami. Kokosai papurino gal net sakyciau man, plauku spalva grazesne buvo isplovus, plaukai buvo lengvuciai, minkstuciai ir irgi lengvai sukavosi
Aliejukus visada tepu nakčiai. Kartą taip nutiko, kad ryte neploviau, o tik vakare (taigi išbuvau aliejuota galva parą laiko), tai plaukai buvi labiau blizgūs, tokie lyg sunkesni, glotnesni Aišku sisiriebalavo greičiau nei paprastai, bet manau kartais verta juos taip stipriai pamaitint, ypač kas turi sausus plaukus.
Jokių maišelių ant galvos nededu tiesiog susipinu kaselę, kad nesidraikytų, ant pagalvės patiesiu kitą užvalkaliuką ir niekas ten neišsiteplioja.
Didelio poveikio skirtumo tarp skirtingų aliejų kažkaip nepastebėjau, arba neatidžiai sekiau , bet dažniau norisi tepti kokosus ir sezamo al. Gal dėl kvapo?