QUOTE(fuksė @ 2010 09 20, 21:45)
Ar gaminotes ka nors plauku galiukams?
Etamai:
supratau, gal man naturalus produktai netinka, o organizmas reikalauja chemijos. O gal tiesiog pageidauju labai greito efekto? Na dar koki menesiuka palauksiu.
manau pradesiu nuo kokosu aliejaus, kazkaip itikinamai skamba, sakot net nakciai tepti, reikes koki savaitgali pabandyt, nes paprasta diena nenoriu darban ateiti su juodais ratilais po akimis nuo miego su maiseliu ant galvos.
Rekomenduokite koki geruli?
Pilnai gali buti, kad nori pernelyg greito efekto
siaip po kokio aliejaus kaukes tarkim, palaikius per nakti ir ryte isplovus, bent as tai tikrai pastebiu, kad plaukai ar tai minkstesni, ar tai labiau zvilga, ar tai glotnesni, ar atvirksciai-puresni. Kad plaukai pasveiktu
tsakant, aisku, turi praeiti laiko
ir jei yra siaubingai nudeginti ar pan., tai jau nereikia tiketis, kad stebuklingai suklijuos tos priemones galiukus ar panasiai.
Savuosius su balinimais buvau labai stipriai sugadinusi, aisku, reikia, kad nuaugtu plaukai, norint matyti tikra, grazu vaizda, bet ir siaip perejus prie visiskai naturaliu priemoniu plaukams, labai greit pasimate teigiamas efektas. pvz. as pati ant saves nieko nepastebiu-numesiu 10kg, ai sukudau kazkiek sakysiu, ir tai tik todel, kad visi rubai kabes o aplinkiniai l. greit pastebi, tas pats ir su plaukais. pati atrodo taip nepastebiu, bet ir drauges ne karta pakomentavo, ir mano pastovi, sena kirpeja ne karta jau sake, kad kuo toliau, tuo labiau gereja plauku bukle.
Tikrai geriau kai per nakti palaikai
(beje, viena pazistama po drastisko spalvos keitimo buvo labai susigadinusi plaukus, tai issitepusi aliejumi savaite prabuvo neplovusi galvos bet sako plaukai po tos sav. neatpazistami buvo. mano rekordas gal 3d., kai sirgau susitepiau ir nekisau nosies is namu )As is tikruju net nededu maiselio ant galvos nakciai, arba ant pagalves tiesiuosi ranksluosti, arba tiesiog kita uzvalkala dar uzvelku ir gerai
dazniausiai issitepu aliejumi apie tarkim 18val., tai iki miego speja ir isigerti tas aliejus, ir siaip, susirisu i kasa ar tai kuoduka plaukus, nieko ten labai neissitepa patalyne. Su cezanciu maisiuku ant galvos tikrai neissimiegociau, tas pats kas su metaliniais bigudukais kokiais
Aliejai, kurie man labiausiai patiko plaukams-kokosai ir sezamai. Sezamai labiau suglotnino plaukus, jie buvo svelnesni, lengviau sukuojami. Kokosai papurino gal net sakyciau man, plauku spalva grazesne buvo isplovus, plaukai buvo lengvuciai, minkstuciai ir irgi lengvai sukavosi
Del plauku galiuku-prisipirkau visko, savaitgali pasiimsiu likusius pirkinius ir gaminsiu. man galiukai aktualiausia, daug jau minciu turiu
nepamesk temos, tikrai ikelsiu savo pasibandymus nebeuzilgo. As labiausiai noriu pasigaminti idealu plauku galiuku seruma, kuris neapriebintu plauku po plovimo. O kaukiu tai bet kokiu galima prigalvoti ir prisidaryti jiems
Del savikainos daug kas klausia, idomu butu kada paskaiciuoti. Bet siaip kas gi ten gausis
kai turi iv. alieju, sviestu, imanoma prisigaminti visko ir atrodo, kad nieko isvis nebekainuoja tie produktai
na, idomumo delei gali susidelioti kad ir AromaNatural psl. atsidariusi, kiek kokiu sviestu/alieju (ml.) dedama, issivesti proporcijas, kas mazdaug gautusi, atidalinant is 50 ar 100ml. ingredientu kainos