QUOTE(lapuaite @ 2010 09 18, 19:17)
na siandiena ryte pameginau simsodiju alieju, tai pries tai roziu hydrolatu patepiau, o poto aliejumi-tai ismuse skruostus demem, pabere, tiesa po kokiu 15-20min kaip ir aprimo veidas.. bet taip ir nesupratau ar nuo hydrolato ar nuo simsodiju al.
o idomu ar gali taip buti, kad man jokie naturalus aliejai veidui netinka.. nes kiek bandau tai potyriai ne kokie
dar laukiu parkeliaujant avokadu ir abrikosu kauliuku alieju, gal jie tiks, tada drasiai galimes is ju ir krema maisytis. o jei ne, kas belieka, teks prie sintetiniu kremu pereit,nes oda tai tikrai susigadino mano
o idomu ar gali taip buti, kad man jokie naturalus aliejai veidui netinka.. nes kiek bandau tai potyriai ne kokie
dar laukiu parkeliaujant avokadu ir abrikosu kauliuku alieju, gal jie tiks, tada drasiai galimes is ju ir krema maisytis. o jei ne, kas belieka, teks prie sintetiniu kremu pereit,nes oda tai tikrai susigadino mano
Gal pabandyk tik hidrolatą, vėliau vien tik aliejų, taip bus lengviau atsirink kas gali alergizuoti O jei netiks aliejai, jei norėsi, galėsi pažiūrėti kokių nors firmų kremų. Tikiuosi atrasi tinkamas priemones