QUOTE(Rasma @ 2010 08 25, 09:11)
"Kvapų namų" temoje buvoje aišku tikslių receptų nebuvo, bet "paslaptis" kas suriša aliejus ir vandenį - išduota Tai sviestmedis.
Ir žinokit, net namie pakartojus su savais produktais - viskas gaunasi
Ir žinokit, net namie pakartojus su savais produktais - viskas gaunasi
Rasma, gal gali papasakot kokiais kiekiais kokius ingridientus dejai? As bandziau daryt namie, tai man nesigavo..
QUOTE(Daddygirl @ 2010 08 25, 11:46)
Palomina, o Tau pavyko namie?
Ne, man nesigavo pasigaminti, keli puslapiai atgal sioje temoje rasiau ir foto dar ikeliau.. Na, bet ten toks nerimtas pazaidimas buvo.. mazai visokiu alieju turejau..
Kai gausiu is AN siuntinuka, tai paeksperimentuosiu labiau + dar planuoju savaiminio idegio krema (ar kazka panasaus) pasidaryti..
QUOTE(Daddygirl @ 2010 08 25, 14:56)
nu pakankamai idomu, kad pabandyt nors ir as isivaizduoju, kad cia daugiau kunui nei veidui (bent jau ne riebiaodem).
mano oda vasara vel prie riebesniu (kazkaip net apsidziaugiau nes ziema vargau su sausa oda ), bet turiu pasigaminus as toki krema be emulsikliu veidui, ir visai gerai oda jauciasi sudety yra ir sviestmedzio, ir tamanu, ir kitokiu dar alieju.. sviestmedzio maziau dedasi riebiai odai skirtame kreme, o prie vandens ir alieju surisimo prisideda taip pat tamanai..
va, jautriai odai skirta krema turiu pasidarius (irgi KN), tai jis riebesnis, tirstesnis, nes vandenines fazes maziau nei tame riebiai odai kreme..
Naudoju tokius kremus jau tris savaites, nei poru uzkimso, nei riebaluojasi daugiau nei paprastai.. Oda paskaistejo, palygejo spalva.. kazkaip patenkinta gaminiais..
Va, noriu ir kunui krema pasidaryt be emulsikliu, tik pirmas bandymas nesekmingas buvo