Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

Wingaile,kokie man dailus baciukai ant tortuku ir tortukai man patinka thumbup.gif o geriau tegu blizga negu pudros ar krakmolo likuciai matosi lotuliukas.gif
Daividija,man grazu,spalvinga rysku viskas man patinka tavo torte wub.gif
Srove,seniai matyta bigsmile.gif patinka visi be isimties :4u:Vestuvinio labai graziai spalva ziurisi ir padeklas koks dailus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jonė*: 30 liepos 2010 - 16:50
QUOTE(rasyte_ @ 2010 07 30, 11:26)
Daugiau debedarysiu to, apie ka cia draudziama kalbeti laugh.gif nes monkes biznis gaunasi doh.gif

ne, Tu nenorėk iš pirmos dienos jau ir lobti bigsmile.gif . Čia yra amatas, reikalaujantis šiek tiek įgimto talento, pomėgio, šiek tiek darbo, šiek tiek patirties ir laiko.

QUOTE(akvilyte @ 2010 07 30, 13:11)
ir aš vakar apžiūrėjau  blush2.gif  turbūt jie sm nesilanko ir gerų kepelėjų nežino  doh.gif

leiskit, ir aš pakomentuosiu "Žmonių" tortus - kai nusiperka tortą po 45 litus už kilogramą, tai žinot, tikrai nieko nesimato, nei celiulitų, nei kreivumo laugh.gif

QUOTE(k.lapelyte @ 2010 07 30, 13:22)
juosteles blogai sudejau  verysad.gif

man atrodo, kad kelti žodį bet kokiuose šventiniuose užrašuose yra tiesiog nedovanotina. jau reikia taip skaičiuoti, kad tilptų vienoj eilutėj. Bet kitą kartą tikriausiai geriau pasiseks. 4u.gif

QUOTE(Srove @ 2010 07 30, 18:17)
Cia vestuvinis, kaip pirmam kartui dengiant su MMG, tai normaliai uzsidenge, maniau kad gausiu viska lupti doh.gif , jau kibimas mases nesvietiskas buvo, bet potam padejus i saldytuva, susitupejo, zodziu 5kg., medutis, MMG, gelytes pastilazas, nesiseke su aisingu, bet kita karta zinosiu manau, nes tai pirmas kartas, nu neocen tongue.gif

man tai labai gražus wub.gif o padėklą apdengei mase?
Jeigu mase, tai pirmą kartą matau taip gražiai paruoštą pagrindą tortui wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Įdedu porą tortų . Beze kremu ir pastilažo "daikčiukais" puošti medaus tortai.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Oho Naitai tikrai grazu wub.gif O ta paskutini kaip suprantu aptepei beze g.gif , bet jau lygumas wub.gif Koki Iranki cia naudojai aptepimui biggrin.gif
Dar norejau merginu paklausti, o jei krikstynu torta dengciau sokoladine saldainiu mase,ar ji man nusidazytu grazia rozine spalva,nes tie saldainiukai tokie maisyti balti su persikine 4u.gif
Atsakyti
naitai,tas antras tortas laaaaaaaaaabai,laaaaaaaaaaaaaaaaabai grazus,nuostabus bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 30, 13:39)
  O kodėl klausiate?

moteriškas smalsumas blush2.gif
Atsakyti
Naitai,jeigu leisite pakomentuoti,tai mano akimis pirmasis tortai tai toks greitukas padarytas...... o antras tai labai gražus......
Atsakyti
Vaje,Naitai,jau tas kudikelis wub.gif
Atsakyti
Kirbe, kuo toliau, tuo įdomiau pas tave, labai gražu 4u.gif
Daividija, iš pradžių pamačiau foto be niko, ir iš karto supratau, čia Daividijos wub.gif
Naitai - perfect, suderinta viskas, liuks thumbup.gif
Srove, malonu Tave čia matyti, jau tavo tortai, tai tik čiupk gabalą ir neškis wub.gif niu labai apetitą keliantys...

K.Lapelyte, dar šiek tiek įdirbio ir bus kur kas geriau 4u.gif

Dėl masių - nenuploninkit iki milimetro ir nešlapiuos 4u.gif dedu ir kvapus ir citrinos rūgštelę ir atnešu rezultatą, apačioj šokoladinis tortas su vyšniomis, antram aukšte medaus tortas, dengta ir dekoruota pastiliažu, keli lašiukai aisingo

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 07 30, 19:55)

Dėl masių - nenuploninkit iki milimetro ir nešlapiuos  4u.gif  dedu ir kvapus ir citrinos rūgštelę ir atnešu rezultatą, apačioj šokoladinis tortas su vyšniomis, antram aukšte medaus tortas, dengta ir dekoruota pastiliažu, keli lašiukai aisingo

Labai grazu... bet kaip nenuplonint tos mases... jei uzdet ten visa gumba kokiu 6 mm, tai ten bus vien mase vos ne... as kazkur iskocioju 3 mm...

O del Naito antrojo torto mastau kokiai progai... siaip labai grazu! ir beze taip lygiai padengta... sakyciau vaikucio pirmasis gimtadienis kartu su krikstynomis..? ar tiesiog pirmasis gimtadienis.
Atsakyti
pas mane ne daugiau kaip 3 mm storio masė 4u.gif
Atsakyti
Tada nezinau ka ir bedaryti, kad ideali mase butu...
Atsakyti