Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(*monikute* @ 2010 07 30, 14:40)
wingaile, dabar žiūriu ir galvoju, kad gražu  thumbup.gif  stengiuosi nematyti to masės "nulakavimo"  blush2.gif

aciu blush2.gif karsciai daro savo blink.gif bet mase standi, neslapliuoja, tik blizga g.gif stai ka reiskia sarlotes sviestinis kremas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 30 liepos 2010 - 14:10
QUOTE(wingaile @ 2010 07 30, 15:07)
aciu  blush2.gif karsciai daro savo blink.gif  bet mase standi, neslapliuoja, tik blizga g.gif stai ka reiskia sarlotes sviestinis  kremas wub.gif

Jaučiu manęs laukia lygiai tas pats dėl tų masių šlapiavimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 07 30, 15:07)
aciu  blush2.gif karsciai daro savo blink.gif  bet mase standi, neslapliuoja, tik blizga g.gif stai ka reiskia sarlotes sviestinis  kremas wub.gif

Nieko jis nereiskia biggrin.gif man geriau su pora saukstu kondensuoto... ir greiciau, ir jokiu problemu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 30, 15:13)
Nieko jis nereiskia biggrin.gif man geriau su pora saukstu kondensuoto... ir greiciau, ir jokiu problemu biggrin.gif

o kaip su kondensuotu pienu? nebandziau g.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 07 30, 14:36)
nuotrauka isryskina viska
antro nelabai pamatysi realiai kad yra nelygus
juosteles visos vienodai yra su rastais
dabar uzsisakiau ispaudus su raidelemis,tai bus lengviau (dar nesu gavusi)

unsure.gif, tada geriau patylesiu cool.gif
Atsakyti
Vakar dariau beze pagal Cipsiuka ir - nesigavo. Kol plakiau, regis ir rastas matesi, gavos puikios koncistencijos, bet kai uztepiau ant torto, pradejo visas varveti. Kremas torto pertepimui buvo grietineles - be zele. Be to, puse kremo daziau skystais dazais - bijau, kad ir tai galejo itakoti, kaip manote?
dejau 3 kiausiniu baltymus - 360 g. cukraus ir 9 saukstus vandens, citrinis rugsteles.
Sirupas vire, kad puciant per kilpele burbulai putesi - tokie islaikantys forma.
Beje, kazkur intike skaiciau, kad negalima visiskai verdancio sirupo pilti i baltymus, kad reikia pravesinti iki 70 laipsniu, atseit priesingu atveju kremas bus kruopeletas. Aisku as pyliau verdanti ir plakiau, bet gal kas daugiau ka zinote apie tai?
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2010 07 30, 14:33)
unsure.gif, tada geriau patylesiu cool.gif

O va mano atveju, prasyciau netyleti ax.gif
Liaupses, aisku smagu, bet mano atveju naudingesne yra kritika ir patarimai ka galima butu tobulinti. Noriu ismokti daryti tortus tobulai, kaip Asseni, Cipsiukas, kirbe, Meskute, Olesta ir daug kitu cia daranciu torciukus, tad prasysiu pagalbos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda.dita: 30 liepos 2010 - 14:39
Vis skaitinėju skaitinėju ir lenkiu žemai galvą prieš jūsų tokius grožius 4u.gif nusipirkau saldainių ir ketinu padaryti draugei torčiuką.
Gal galit man kvailai galvai parašyt, kaip jūs dedat dengimo masę ant maskarponės torto g.gif viršuje biskvitą dedat ir tada sviestiniu kremu tepat ar ant pačio maskarponės kremo sviestinį kremą tepat g.gif
Atsakyti
Imesiu ir as viena,su gelem man nekas gaunasi blush2.gif
Tortas napoleonas is vaikystes(mano mylimiausias),dengta cukrine mase,geles is pastiliazo,sketukas irgi,nelabai nuotraukoj matosi...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 07 30, 15:16)
o kaip su kondensuotu pienu? nebandziau g.gif

Isplaki pakeli sviesta kambario temperaturos, ir idedi pora saukstu kondensuoto kamb.temp. ir viska gerai isplaki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 30, 16:45)
Isplaki pakeli sviesta kambario temperaturos, ir idedi pora saukstu kondensuoto kamb.temp. ir viska gerai isplaki smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Daividija thumbup.gif
Atsakyti
Pora trupinuku;Sokoladinis, pastilazas,
user posted image
Mandarinukas, pastilazas
user posted image
Cia vestuvinis, kaip pirmam kartui dengiant su MMG, tai normaliai uzsidenge, maniau kad gausiu viska lupti doh.gif , jau kibimas mases nesvietiskas buvo, bet potam padejus i saldytuva, susitupejo, zodziu 5kg., medutis, MMG, gelytes pastilazas, nesiseke su aisingu, bet kita karta zinosiu manau, nes tai pirmas kartas, nu neocen tongue.gif
user posted image
Atsakyti