Vakar dariau beze pagal Cipsiuka ir - nesigavo. Kol plakiau, regis ir rastas matesi, gavos puikios koncistencijos, bet kai uztepiau ant torto, pradejo visas varveti. Kremas torto pertepimui buvo grietineles - be zele. Be to, puse kremo daziau skystais dazais - bijau, kad ir tai galejo itakoti, kaip manote?
dejau 3 kiausiniu baltymus - 360 g. cukraus ir 9 saukstus vandens, citrinis rugsteles.
Sirupas vire, kad puciant per kilpele burbulai putesi - tokie islaikantys forma.
Beje, kazkur intike skaiciau, kad negalima visiskai verdancio sirupo pilti i baltymus, kad reikia pravesinti iki 70 laipsniu, atseit priesingu atveju kremas bus kruopeletas. Aisku as pyliau verdanti ir plakiau, bet gal kas daugiau ka zinote apie tai?
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2010 07 30, 14:33)
,
tada geriau patylesiu
O va mano atveju, prasyciau netyleti
Liaupses, aisku smagu, bet mano atveju naudingesne yra kritika ir patarimai ka galima butu tobulinti. Noriu ismokti daryti tortus tobulai, kaip Asseni, Cipsiukas, kirbe, Meskute, Olesta ir daug kitu cia daranciu torciukus, tad prasysiu pagalbos