QUOTE(spyglis2 @ 2010 07 30, 12:05)
šią savaitę eksperimentavau
ir va, rezultatai: masė TIKRAI šlapiuoja nuo aromatų ir citrinos rūgšties
daugiau nebedėsiu
Kaži o kaip skonis tos dengimo masės be rūgštelės
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 30, 12:11)
aš ne į temą, bet ar savo vestuvėm pati darysi tortą???
Greičiausiai, kad ne
nebus laiko. Jei bus tai pasidarysiu kokį kuklų. Labai noriu to napaleono iš vaikystės, man pats skaniausias tortas, bet jį ilgai tenka kepti ir laiko labai daug užima
O kodėl klausiate?
Šiaip dažniausiai čia vestuviniai tortukai būna įvertinti nelabai kaip
tokia praktika susiformavo. Nedaug būna tokių, prie kurių neprisikabinsi ir kurie būna tobuli
k.lapelyte,
tikrai neblogas tortukas
ir spalvinė gama labai nuotaikinga
tik du minusiukai jame yra - batukų priekis neproporcingas (t.y. per mažas) ir užrašas "krikštas" ne vietoje