Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(akvilyte @ 2010 07 30, 12:11)
o tas gabaliuko išpjovimas.. žiūriu jau ne pirmą kart  g.gif  man atrodo visas tortas sugadintas  blush2.gif  o visumoj tai labai gražus  wub.gif

vat kaip kam....tortas skirtas mažai mergytei ir tas gabaliukas yra skirtas specialiai jai..... 4u.gif
Atsakyti
idedu saviski doh.gif
realiai nesulyginamai ryskesnis
juosteles blogai sudejau verysad.gif
medutis,mmg mase
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k.lapelyte: 30 liepos 2010 - 11:23
spalvos kaip ir nieko,tik man batukai nelabai blush2.gif ,nors pati dar nelipdžius nei vienų,nežinau kaip man sektųsi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 30 liepos 2010 - 11:50
nu as turbut prie akluju.. doh.gif ieskau kaip padaryt cipciuko pastiliaza tortu dengimui, paty recepta radau.. o kaip gamint niekaip doh.gif gal kas imestumet nuoroda ar pasufleruotumet ka su kuo maisyt?? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 07 30, 12:05)
šią savaitę eksperimentavau cool.gif ir va, rezultatai: masė TIKRAI šlapiuoja nuo aromatų ir citrinos rūgšties cool.gif daugiau nebedėsiu unsure.gif

Kaži o kaip skonis tos dengimo masės be rūgštelės g.gif

QUOTE(akvilyte @ 2010 07 30, 12:11)

aš ne į temą, bet ar savo vestuvėm pati darysi tortą???  blush2.gif

Greičiausiai, kad ne rolleyes.gif nebus laiko. Jei bus tai pasidarysiu kokį kuklų. Labai noriu to napaleono iš vaikystės, man pats skaniausias tortas, bet jį ilgai tenka kepti ir laiko labai daug užima doh.gif O kodėl klausiate?
Šiaip dažniausiai čia vestuviniai tortukai būna įvertinti nelabai kaip blush2.gif tokia praktika susiformavo. Nedaug būna tokių, prie kurių neprisikabinsi ir kurie būna tobuli ax.gif

k.lapelyte,
tikrai neblogas tortukas thumbup.gif ir spalvinė gama labai nuotaikinga thumbup.gif tik du minusiukai jame yra - batukų priekis neproporcingas (t.y. per mažas) ir užrašas "krikštas" ne vietoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 30, 13:39)
Kaži o kaip skonis tos dengimo masės be rūgštelės  g.gif

Man slykstus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 30, 13:39)
Kaži o kaip skonis tos dengimo masės be rūgštelės  g.gif
Greičiausiai, kad ne  rolleyes.gif  nebus laiko. Jei bus tai pasidarysiu kokį kuklų. Labai noriu to napaleono iš vaikystės, man pats skaniausias tortas, bet jį ilgai tenka kepti ir laiko labai daug užima  doh.gif  O kodėl klausiate?
Šiaip dažniausiai čia vestuviniai tortukai būna įvertinti nelabai kaip  blush2.gif  tokia praktika susiformavo. Nedaug būna tokių, prie kurių neprisikabinsi ir kurie būna tobuli  ax.gif

k.lapelyte,
tikrai neblogas tortukas  thumbup.gif  ir spalvinė gama labai nuotaikinga  thumbup.gif  tik du minusiukai jame yra - batukų priekis neproporcingas (t.y. per mažas) ir užrašas "krikštas" ne vietoje  smile.gif

man dar su tais uzrasai kosmaras,kaip nepatinka juos daryti (bet praso). daugiau gal per ta baime ir pridirbu nesamoniu.man tereikejo krikstas rasyti labiau nuo krasto ir butu gerai. na gal po kokiu 20kartu ismoksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 30, 13:42)
Man slykstus  smile.gif

Tai kaip tada daryti žmonėms tortą, kuris turės tokių neskanių detalių g.gif

QUOTE(k.lapelyte @ 2010 07 30, 13:42)
man dar su tais uzrasai kosmaras,kaip nepatinka juos daryti (bet praso). daugiau gal per ta baime ir pridirbu nesamoniu.man tereikejo krikstas rasyti labiau nuo krasto ir butu gerai. na gal po kokiu 20kartu ismoksiu  biggrin.gif

Tai jei baisu rašyti, tai matematiškai pagrįskite viską mirksiukas.gif pradžioje ant popieriaus parašyt žodžius reiktų ir pažiūrėti kokio dydžio raidės gaunasi ir kaip jas reikia išdelioti, kad viskas gražiai tilptų mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
pataisiau truputi ax.gif
Papildyta:
user posted image
medaus tortukas su zele gabaliukais, puosta mmg smile.gif
Atsakyti
k.lapelyte, reikia daugiau padirbet su torto islyginimu. Nes labai jau nelygus pirmas aukstas. Labai gadina visa vaizda ne tik uzrasas, bet ir apatinio auksto apkantavimas, dzibavimas.

Nelabai supratau kodel vienos juostos su rastais kitos be? Kas atsitiko su aisingu? Kodel toks skystas?

Kas del uzraso, monikute jau pasake...

Bet yra keli dar budai. Paimat popieriuka ant jo uzrasot ka nors ir po to lengvai tiesiai ant torto ispaudziat ta uzrasa,po to ant virsaus jau rasot. Arba rasyk ant ploksteles, tai galesi 20 kartu bandyt, o 21 plokstele padet tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 30, 14:32)
k.lapelyte, reikia daugiau padirbet su torto islyginimu. Nes labai jau nelygus pirmas aukstas. Labai gadina visa vaizda ne tik uzrasas, bet ir apatinio auksto apkantavimas, dzibavimas.

Nelabai supratau kodel vienos juostos su rastais kitos be? Kas atsitiko su aisingu? Kodel toks skystas?

Kas del uzraso, monikute jau pasake...

Bet yra keli dar budai. Paimat popieriuka ant jo uzrasot ka nors ir po to lengvai tiesiai ant torto ispaudziat ta uzrasa,po to ant virsaus jau rasot. Arba rasyk ant ploksteles, tai galesi 20 kartu bandyt, o 21 plokstele  padet  tongue.gif

nuotrauka isryskina viska
antro nelabai pamatysi realiai kad yra nelygus
juosteles visos vienodai yra su rastais
dabar uzsisakiau ispaudus su raidelemis,tai bus lengviau (dar nesu gavusi)
Atsakyti
wingaile, dabar žiūriu ir galvoju, kad gražu thumbup.gif stengiuosi nematyti to masės "nulakavimo" blush2.gif
Atsakyti