Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(wingaile @ 2010 07 29, 21:41)

va cia laukiu komentaru ir einu taisyt  g.gif , napaleonas , puosta mmg smile.gif

Antrajam man nieko netruksta... bet va pirmam norisi batuku baltu, kadangi kilimelis padetas rausvas. Nebutu kilimelio - tiktu ir rausvi batukai.. bet cia mano nuomone blush2.gif
Atsakyti
Atnesu paskutini savo kepta torciuka biggrin.gif
MMG, rafaelo biskvitas, jogurtinis pertepimas su vaisiais biggrin.gif
Torto mintis, ta pacia diena svencia gimtadieni mergaite ir berniukas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
rugiagele26, šukuosena lėlės tikrai labai "modna" hihihi.gif o pats tortas dailus thumbup.gif ir kaip pirmas blynas tai tikrai vykęs mirksiukas.gif gražiai liemenį išformavai 4u.gif

QUOTE(*Jonė* @ 2010 07 29, 15:55)
Monikute,recepta recepta  4u.gif

Kiek pamenu iš atminties ax.gif
2 valgomi šaukštai vandens
1 valgomas šaukštas želatinos
1 arbatinis šaukštelis citrinos rūgštelės
250 g cukraus pudros
120 g krakmolo

QUOTE(Asseni @ 2010 07 29, 16:14)

As tai vakar galvojau torta kaip sveisiu per langa..... Visom buna. Tobulejimui nera ribu.

Tai kas ten nutiko unsure.gif

wingaile, tikrai per daug rausvos spalvos, geriau batukai galėjo būti balti ax.gif
Aš suprantu, kad per tokius orus dirbti yra praktiškai neįmano, na bet kai pamatau tokį šlapią tortą (tarsi apdengimo masė būtų nulakuota blizgiu laku) man iškart tas tortas pasidaro negražus doh.gif ir nieko su savim negaliu padaryti blush2.gif

QUOTE(karapuzike @ 2010 07 29, 23:49)
uzvakar bazese maciau stiklinis nerealus dviaukstis padeklas ( tvirtas geras) uz 30lt 

O gal galėtų kas nors nupirkti tokį padėklą ir atsiųsti į Klaipėdą blush2.gif

QUOTE(rasyte_ @ 2010 07 30, 10:05)
Atnesu paskutini savo kepta torciuka

Tvarkingas, gražus tortukas, tik jei jau kabinėtis, tai skaičiai nedailūs blush2.gif
O kodėl paskutinis tortukas unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 07 30, 10:05)
Atnesu paskutini savo kepta torciuka biggrin.gif
MMG, rafaelo biskvitas, jogurtinis pertepimas su vaisiais biggrin.gif
Torto mintis, ta pacia diena svencia gimtadieni mergaite ir berniukas biggrin.gif
user posted image

ideja gera,grazus tortas,bet mergaitei noretusi kitokios spalvos
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 30, 10:22)

Tvarkingas, gražus tortukas, tik jei jau kabinėtis, tai skaičiai nedailūs  blush2.gif
O kodėl paskutinis tortukas  unsure.gif ?

Pamirsau pasilikti baltos mases, tai teko naudot savaites senumo, o ana buvo labai nepaklusni, tai ir gavos tokie siaip sau doh.gif
Daugiau debedarysiu to, apie ka cia draudziama kalbeti laugh.gif nes monkes biznis gaunasi doh.gif
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 07 30, 10:22)
ideja gera,grazus tortas,bet mergaitei noretusi kitokios spalvos

Tokiu spalvu norejo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes......pamačiau daug ydomiu ir gražiu torčiuku...na žinomia vieni gražesni,kitiems dar kažko truksta arba per daug..... lotuliukas.gif ,bet visgi šaunu ,kad dirbat,stengiates......
čia mano torčiukas su mascarpones suriu....MMG,meškiukas iš šokoladines mases.....nežinau kaiup jums,bet man jis gavosi toks kokio norejau...... blush2.gif
user posted image
user posted image
ir dar vienas toks pat mascarpones surio tortas.....
user posted image
Atsakyti
Kirbe dailu ir gražu thumbup.gif
Atsakyti
Wingaile,antras tortas man atrodo thumbup.gif
Rasyte,jei tokiu spalvu norejo,tai liuks
Kirbe, wub.gif wub.gif wub.gif ypac meskiukas
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ateinu dar pagirt visas 4u.gif Šiandien nusipirkau ,,Žmones", daug apie vestuves rašyta ir pora tortukų vestuvinių įdėta. Tai net nosį prikišus žiūrėjau. Manau nuo jūsų jie gautų kritikos, ir su celiulitu, ir neproporcingas vienas.

Žodžiu, tai ką jūs darot, kepat ir puošiat, nepalyginamai gražiau ir šauniau 4u.gif

QUOTE(dzokada @ 2010 07 29, 15:42)
vistiek man kazkas nesigauna su tuo Cipciuko pastiliazu,toks vaizdas kad ryskiai per daug tos pudros tame recepte?

Aš niekada nesudedu visos pudros g.gif Dedu tiek kad man masė būtų tinkama, bet toli gražu ne visą 4u.gif
Atsakyti
šią savaitę eksperimentavau cool.gif ir va, rezultatai: masė TIKRAI šlapiuoja nuo aromatų ir citrinos rūgšties cool.gif daugiau nebedėsiu unsure.gif

rasyte, man norėtųsi ryškesnių spalvų unsure.gif bet šiaip, gražu drinks_cheers.gif

wingaile, pritariu daugumai, per daug ružavos ir raudonos, prašosi įvairesnių spalvų ax.gif bet kaip ten bebūtų, abu tortukai dailūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 07 30, 12:05)
šią savaitę eksperimentavau cool.gif ir va, rezultatai: masė TIKRAI šlapiuoja nuo aromatų ir citrinos rūgšties cool.gif daugiau nebedėsiu unsure.gif

drystu ginčytis......visada dedu ir nešlapiuoja......va ,kad ir paskutinis torčiukas......visiškai nešlapiuoja.......
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 07 30, 11:36)

o tas gabaliuko išpjovimas.. žiūriu jau ne pirmą kart g.gif man atrodo visas tortas sugadintas blush2.gif o visumoj tai labai gražus wub.gif

QUOTE(*monikute* @ 2010 07 30, 11:41)

aš ne į temą, bet ar savo vestuvėm pati darysi tortą??? blush2.gif

QUOTE(pupainga @ 2010 07 30, 11:57)
Tai net nosį prikišus žiūrėjau. Manau nuo jūsų jie gautų kritikos, ir su celiulitu, ir neproporcingas vienas.

ir aš vakar apžiūrėjau blush2.gif turbūt jie sm nesilanko ir gerų kepelėjų nežino doh.gif
Atsakyti