neli , labai gražu , spalvos ryškios , man labai liuks tašiukas , o kur tas brokas
karapuzike o kas ten per trupinukai spalvoti ant padėklo , man jie nelabai kažkodėl patinka , ir kodėl tos raidės prie šonų , nesuprantu prasmės , gal galima paaiškint
QUOTE(neli @ 2010 08 12, 19:12)
nu nesimato to broko Matosi dailus, lygus darbelis
QUOTE(linette @ 2010 08 12, 20:23)
karapuzike o kas ten per trupinukai spalvoti ant padėklo , man jie nelabai kažkodėl patinka , ir kodėl tos raidės prie šonų , nesuprantu prasmės , gal galima paaiškint
ten tie trupinukai visai ant nuotraukos nesiziuri. net darko. ir tas padeklas keistai blizga. Realiai padeklas lygus neblizga ir tie trupinukai su dviem D raidem ( inicialai) pagyvina padekla. nu tikrai nuotraukoje atrodo nekaip. Realiai tikrai labai dera
Xdina,Naktibalda,Karapuzike,Neli,Gitule Jau ne nevardinsiu atskirai,pavargus esu,bet saunuoles jus
Na, pirmas mano puostas tortas. Kaip naujoke, ir as tureciau atsiskaityti. http://img710.images...6/imgp1375w.jpg
http://img36.imagesh...5/imgp1376c.jpg
Kepem tecio gimtadieniui Dar neprapjautas. Jei noresite galesiu nufotografuot atpjauta Cia negriukas su improvizacijomis. (padarytas kaip biskvitas). Puosimas sokoladine Marshmallow mase, beze ir paciu darytos balto sokolado sirdeles. (istirpinom sokolada ) Bet paziurejus i Jusu tortukus, manasis atrodo baisiai....
http://img36.imagesh...5/imgp1376c.jpg
Kepem tecio gimtadieniui Dar neprapjautas. Jei noresite galesiu nufotografuot atpjauta Cia negriukas su improvizacijomis. (padarytas kaip biskvitas). Puosimas sokoladine Marshmallow mase, beze ir paciu darytos balto sokolado sirdeles. (istirpinom sokolada ) Bet paziurejus i Jusu tortukus, manasis atrodo baisiai....
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 12, 12:10)
nu blondinė durnė ne kitaip vakar džiovinau dideles detales urkaitėj šiltoj.. puikiai džiuvo... šianiden išsikepiau lakštus ir galvoju vėl įkišiu detales... nu ir ką.. per karšta buvo katik išjungtoj orkaitėj viskas išsileido, nu žodžiu.. net apsižliumbiau..
užjaučiu... imk balionėlį aš kartą taip palikau BALTAS gėlytes džiovint... tai apačios parudavo, apkepė.
et, gyveni ir mokaisi...
QUOTE(Naktibalda @ 2010 08 12, 13:39)
buvom krikštynose tai buvo batukai tokie kreivukai, bet nieko tokio, tai kraštai sukibinti su tom žnyplytėm, čia turbūt dauguma jas turit, sudeda dvi dalis ir suspaudžia, atrodo labai gražiai ir nieko labai klijuoti nereikia
mintis gera,. bet va vistiek akis pastebi "kreivoki"..
aš vis galvoju, gal čia tik lietuviškas bruožas toks - visur ieškoti kreivumo .
Aš tiesiog rentgenu veriu tortą ir matau kreivumus..arba pati nemėgstu šveisti, dulkes gaudyt.. bet va kur nors nuėjus tai ir pagalvoju "nu nu, grindis galėjai ir prasiplauti" ko gero, čia lietuvybė
QUOTE(naitas @ 2010 08 12, 22:01)
aš vis galvoju, gal čia tik lietuviškas bruožas toks - visur ieškoti kreivumo .
Aš tiesiog rentgenu veriu tortą ir matau kreivumus..arba pati nemėgstu šveisti, dulkes gaudyt.. bet va kur nors nuėjus tai ir pagalvoju "nu nu, grindis galėjai ir prasiplauti" ko gero, čia lietuvybė
truputį , aš siuvėja tai kreivų batukų tiesiog negalėčiau nepastebėti , nes pačiai tenka tokius siūti iš medžiagos
Atide_edita kaip pirmiems tai super , svarbu neužmesti šito reikalo , truputį foto tamsi, ir iš labai arti, viso grožio neismato
QUOTE(naitas @ 2010 08 12, 22:01)
danke, antra partija džiūsta.... tikiuos spės ir nesubyrės
aš manau kad tik čia sėdinčios ieško gvazdikų vienoj vietoj eiliniui žmogeliui kiekvienas (nu beveik) čia parodytas tortas atrodo kaip stebuklas aš pamenu padariau saco pirmą mašiną... sūnui... man tai atrodė nerealu kaip ir visie svečiam.. bet dabar kai pasižiūriu nuotraukas to torčiuko tai net baisu darosi gadina šita tema čia sėdinčius
bet tobulėjimui ribų nėra
fainas radikiulis
aš prievartauju šreko temą gavos toks baisuokliškas... o diedas sako nu tai čia ir specialiai tiap nepadarytum juk viso šreko esmė kad ten pelkė ir baisu viskas beliko patį šrekiuką nulipdyt
QUOTE(neli @ 2010 08 12, 19:12)
Snikersas, MMG (broko daug )
kur brokas...... labai dailus ridikiulis......
QUOTE(-Radė @ 2010 08 12, 14:55)
nu gal ir yra, bet nesu mačius gal tiesiog ne ten žiūrėjau
bet padariau su skysta, masė gavosi puiki
bet padariau su skysta, masė gavosi puiki
Yra yra, prie miltu, papuosimu, Tesco pas jus yra rodos, pasidairyk O kiek skystos dejai?
QUOTE(karapuzike @ 2010 08 12, 16:57)
Grazu, ypac braskyte
QUOTE(neli @ 2010 08 12, 17:12)
Labai grazus ridikiulis, spalvos grazios
QUOTE(Atide_edita @ 2010 08 12, 19:31)
Na, pirmas mano puostas tortas. Kaip naujoke, ir as tureciau atsiskaityti.
Kuo toliau, tuo bus geriau