Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

neli , labai gražu wub.gif , spalvos ryškios wub.gif , man labai liuks tašiukas biggrin.gif , o kur tas brokas g.gif
karapuzike o kas ten per trupinukai spalvoti ant padėklo ax.gif , man jie nelabai kažkodėl patinka , ir kodėl tos raidės prie šonų , nesuprantu prasmės , gal galima paaiškint ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 08 12, 19:12)
Snikersas, MMG ax.gif (broko daug blush2.gif )
user posted image

nu nesimato to broko smile.gif Matosi dailus, lygus darbelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2010 08 12, 20:23)
karapuzike o kas ten per trupinukai spalvoti ant padėklo  ax.gif , man jie nelabai kažkodėl patinka , ir kodėl tos raidės prie šonų , nesuprantu prasmės , gal galima paaiškint  ax.gif  smile.gif

ten tie trupinukai visai ant nuotraukos nesiziuri. net darko. ir tas padeklas keistai blizga. Realiai padeklas lygus neblizga ir tie trupinukai su dviem D raidem ( inicialai) pagyvina padekla. nu tikrai nuotraukoje atrodo nekaip. Realiai tikrai labai dera 4u.gif
Atsakyti
Xdina,Naktibalda,Karapuzike,Neli,Gitule thumbup.gif Jau ne nevardinsiu atskirai,pavargus esu,bet saunuoles jus 4u.gif
Atsakyti
Na, pirmas mano puostas tortas. Kaip naujoke, ir as tureciau atsiskaityti. biggrin.gif http://img710.images...6/imgp1375w.jpg
http://img36.imagesh...5/imgp1376c.jpg
Kepem tecio gimtadieniui ax.gif Dar neprapjautas. Jei noresite galesiu nufotografuot atpjauta mirksiukas.gif Cia negriukas su improvizacijomis. (padarytas kaip biskvitas). Puosimas sokoladine Marshmallow mase, beze ir paciu darytos balto sokolado sirdeles. (istirpinom sokolada lotuliukas.gif ) Bet paziurejus i Jusu tortukus, manasis atrodo baisiai.... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atide_edita: 12 rugpjūčio 2010 - 20:37
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 12, 12:10)
cry.gif cry.gif cry.gif nu blondinė durnė ne kitaip  doh.gif  verysad.gif  vakar džiovinau dideles detales urkaitėj šiltoj.. puikiai džiuvo... šianiden išsikepiau lakštus ir galvoju vėl įkišiu detales... nu ir ką.. per karšta buvo katik išjungtoj orkaitėj  verysad.gif  viskas išsileido, nu žodžiu.. net apsižliumbiau..

užjaučiu... imk balionėlį 4u.gif aš kartą taip palikau BALTAS gėlytes džiovint... tai apačios parudavo, apkepė.
et, gyveni ir mokaisi... rolleyes.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2010 08 12, 13:39)
buvom krikštynose tai buvo batukai tokie kreivukai, bet nieko tokio, tai kraštai sukibinti su tom žnyplytėm, čia turbūt dauguma jas turit, sudeda dvi dalis ir suspaudžia, atrodo labai gražiai ir nieko labai klijuoti nereikia  4u.gif

mintis gera,. bet va vistiek akis pastebi "kreivoki".. schmoll.gif

aš vis galvoju, gal čia tik lietuviškas bruožas toks - visur ieškoti kreivumo .
Aš tiesiog rentgenu veriu tortą ir matau kreivumus..arba pati nemėgstu šveisti, dulkes gaudyt.. bet va kur nors nuėjus tai ir pagalvoju "nu nu, grindis galėjai ir prasiplauti" lotuliukas.gif ko gero, čia lietuvybė laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 08 12, 22:01)

aš vis galvoju, gal čia tik lietuviškas bruožas toks - visur ieškoti kreivumo .
Aš tiesiog rentgenu veriu tortą ir matau kreivumus..arba pati nemėgstu šveisti, dulkes gaudyt.. bet va kur nors nuėjus tai ir pagalvoju "nu nu, grindis galėjai ir prasiplauti"  lotuliukas.gif  ko gero, čia lietuvybė laugh.gif

truputį poster_offtopic.gif, aš siuvėja tai kreivų batukų tiesiog negalėčiau nepastebėti lotuliukas.gif , nes pačiai tenka tokius siūti iš medžiagos

Atide_edita kaip pirmiems tai super thumbup.gif , svarbu neužmesti šito reikalo biggrin.gif , truputį foto tamsi, ir iš labai arti, viso grožio neismato
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 08 12, 22:01)
užjaučiu... imk balionėlį 

et, gyveni ir mokaisi...

ko gero, čia lietuvybė laugh.gif

danke, antra partija džiūsta.... tikiuos spės ir nesubyrės unsure.gif

drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif aš manau kad tik čia sėdinčios ieško gvazdikų vienoj vietoj tongue.gif eiliniui žmogeliui kiekvienas (nu beveik) čia parodytas tortas atrodo kaip stebuklas g.gif aš pamenu padariau saco pirmą mašiną... sūnui... man tai atrodė nerealu bigsmile.gif kaip ir visie svečiam.. bet dabar kai pasižiūriu nuotraukas to torčiuko tai net baisu darosi doh.gif gadina šita tema čia sėdinčius lotuliukas.gif 4u.gif
bet tobulėjimui ribų nėra biggrin.gif

fainas radikiulis wub.gif

aš prievartauju šreko temą lotuliukas.gif doh.gif gavos toks baisuokliškas... o diedas sako nu tai čia ir specialiai tiap nepadarytum lotuliukas.gif juk viso šreko esmė kad ten pelkė ir baisu viskas doh.gif beliko patį šrekiuką nulipdyt unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 08 12, 19:12)

kur brokas...... g.gif labai dailus ridikiulis...... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2010 08 12, 14:55)
nu gal ir yra, bet nesu mačius  schmoll.gif gal tiesiog ne ten žiūrėjau  ax.gif
bet padariau su skysta, masė gavosi puiki  thumbup.gif

Yra yra, prie miltu, papuosimu, Tesco pas jus yra rodos, pasidairyk 4u.gif O kiek skystos dejai?
QUOTE(karapuzike @ 2010 08 12, 16:57)

Grazu, ypac braskyte bigsmile.gif
QUOTE(neli @ 2010 08 12, 17:12)

Labai grazus ridikiulis, spalvos grazios thumbup.gif

QUOTE(Atide_edita @ 2010 08 12, 19:31)
Na, pirmas mano puostas tortas. Kaip naujoke, ir as tureciau atsiskaityti.  biggrin.gif

Kuo toliau, tuo bus geriau 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti