Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(Asseni @ 2010 08 12, 09:49)
Prasom smulkiau klausima? Ka tu nori kur lenkt?

Klijuojant virsutine batuko dali prie pado. Youtoobej maciau, kad biski paplonina krasteli, tada palenkia krasciuka ir ji kisa po padu, kad viduj nesimatytu sulipdymo. Nezinau ar aiskiai parasiau, bet nesugalvoju kaip kitaip paaiskint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 08 12, 11:49)
Prasom smulkiau klausima? Ka tu nori kur lenkt?

Taigi virsu prie bato apacios klausia kaip klijuot....
as tai nieko nelankstau,prie sono priklijuoju ir viskas g.gif
Atsakyti
ir as taip pat
Atsakyti
buvom krikštynose tai buvo batukai tokie kreivukai, bet nieko tokio, tai kraštai sukibinti su tom žnyplytėm, čia turbūt dauguma jas turit, sudeda dvi dalis ir suspaudžia, atrodo labai gražiai ir nieko labai klijuoti nereikia 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaites, gal galit padet, dariau padengimo mase, ale ji man nesigavo. dariau tiksliai pagal; recepta tik man per mazai skyscio gavosi ir cukraus pudros per duag . ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2010 08 12, 15:52)
Labas mergaites, gal galit padet, dariau padengimo mase, ale ji man nesigavo. dariau tiksliai pagal; recepta tik man per mazai skyscio gavosi ir cukraus pudros per duag . ka daryti?

kuria mase darei....?tai ypilk dar skysčio...arba pašildytos išbrinkintos želatinos....?žiurint ko ten truksta
Atsakyti
xdina, nerealūs tortai, o kiek gražaus darbelio su žuvimi bigsmile.gif thumbup.gif

Naktibalda, labai gražus tortas 4u.gif

Gitulevisi, labai faini tortukai, nu bet jau tas kepšelis wub.gif wub.gif wub.gif Neįsivaizduoju kaip taip padaryt iš grietinėlės ar masės thumbup.gif

Akvilyte console.gif . Paguoda ta, kad kitą kartą jau tikrai taip nebus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2010 08 12, 03:21)
Rade, pas jus ir miltuku yra pirkti  mirksiukas.gif  As vien skysta nesu bandzius  schmoll.gif  Bet gal imanoma  smile.gif

nu gal ir yra, bet nesu mačius schmoll.gif gal tiesiog ne ten žiūrėjau ax.gif
bet padariau su skysta, masė gavosi puiki thumbup.gif
Atsakyti
Giriuosi blush2.gif katik baigiau
blush2.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 08 12, 17:57)
Giriuosi  blush2.gif  katik baigiau
blush2.gif

karapuzike, o kokias mases naudojai? Mat as kita savaite svesiu savo gimdieni, teks du tortukus kepti, vis mastau ka cia idomesnio sumanius smile.gif
Noriu pati gaminti dengimo mase, nes dazniausiai pirktine dejau, gal tik pora kart gaminau pati smile.gif
O braskyte gal dukrytei? ax.gif
Atsakyti
Snikersas, MMG ax.gif (broko daug blush2.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 12, 19:10)
karapuzike, o kokias mases naudojai? Mat as kita savaite svesiu savo gimdieni, teks du tortukus kepti, vis mastau ka cia idomesnio sumanius smile.gif
Noriu  pati gaminti dengimo mase, nes dazniausiai pirktine dejau, gal tik pora kart gaminau pati smile.gif
O braskyte gal dukrytei?  ax.gif

viska dariau is MMG. ir klijavau tiesiog vandeniu
drauges dukrytei wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 12 rugpjūčio 2010 - 18:31