Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

aš dariau su Šrekais porą tortų 4u.gif

Xdina, nu kur Tu pasislėpus su tokiais grožiais, jau žuvis žuvelė, iš rafaelo, kaip ją išformuoti dar tokią, kaip tikra atrodo thumbup.gif

Naktibalda, kiekviena čia naujai pradedanti kepti tik lai atneša tokių „kliurkų“, tai aš mielai už visas pasidžiaugsiu 4u.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
su prašymu pas jumi ax.gif
kažkuri minėjo, kad vietoj milteliu gliukozės galima skystą gliukozę naudoti.Noriu pasidaryti Mein masę su gliukozę, bet turiu tik skystos, kiek man jos reiktų dideliam tortui ( stačiakampis - vyriški marškinukai) g.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 11, 23:43)
o mama mia wacko.gif na ir kantrybė tiek žvynelių sudėliot  blink.gif  kaip norėčiau tokią pagaut  rolleyes.gif jėgelė  thumbup.gif  wub.gif
aš su klausimėliu... smeigsiu detales iš pastiliažo į tortą... ar jis ištirps? gal apsidraudimui į maistinę plėvelę įsukt  g.gif  visgi tai laikančioji konstrukcija bus  g.gif

o niekas iš jūsų nieko su šreku nėr darę  g.gif

TORTAS? lotuliukas.gif , nu gal nuo pastilazo neistirps laugh.gif Sukt i maistine plevele gal nereikia visa grozi palepsi doh.gif

O jeigu rimtai, tai ta dali, kuria nori kist i torta, pradzioje kisk i sokolada o po to i torta.

Sreka dare Olesta, bet ju pilnas internetas.
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 08 12, 00:59)
TORTAS? lotuliukas.gif , nu gal nuo pastilazo neistirps laugh.gif Sukt i maistine plevele gal nereikia visa grozi palepsi doh.gif

O jeigu rimtai, tai ta dali, kuria nori kist i torta, pradzioje kisk i sokolada o po to i torta.

Sreka dare Olesta, bet ju pilnas internetas.

tongue.gif

ačiū 4u.gif

pilnas tai pilnas... bet vienintelis variantas kuris man patiko, buvo nušvilptas šeimos tarybos lotuliukas.gif doh.gif sake nu kaip šreko galvą valgyt g.gif o su figurelem man sunkoka draugaut... vien žodžiu.... einu miegot.. gal rytas už vakarą protingesnis... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Labai istrigo Asseni kriksto dukryciu tortas wub.gif
Dar labai avilys su bitem toks tikroviskas, ir Monikutes krikstynu, Olestos superiniai thumbup.gif . As kai prisimenu Olesta pradejo kaip grietineles karaliene, dabar jau baiboku lipdymo ir dengimo thumbup.gif Tobuleja nerealiu greiciu, saunuole
xdina, nerealus tortai, grizau ir grizau atgal paziuret wub.gif wub.gif
Buvau dingus is eterio, kompas buvo sugedes, tai ir progu daug turejau kepti tortus smile.gif

Sunaus 2 metuku proga keptas tortas. Snikersas, kepiau pirma karta, laaabai patiko thumbup.gif paklausiau rugiageles patarimo ir dejau du riesutinius sluoksnius ir viena grietineles, tikrai dar kepsiu, suvalgytas buvo staigiai smile.gif

user posted image

Jogurtinis, MMG, pastilazas
user posted image

Napoleonas, MMG, pastilazas. Drauges sunaus krikstynoms, pirmieji batukai doh.gif
user posted image

Stiklo sukes, grietinele, sokoladine aplikacija
user posted image

Mascarpones su bananais
user posted image

Naktibalda, kaaaip skaniai atrodo, mmmm...... Visai cia ne kliurkos schmoll.gif Tikrai grazu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-Radė @ 2010 08 11, 22:04)
laba 4u.gif 
su prašymu pas jumi  ax.gif
kažkuri minėjo, kad vietoj milteliu gliukozės galima skystą gliukozę naudoti.Noriu pasidaryti Mein masę su gliukozę, bet turiu tik skystos, kiek man jos reiktų dideliam tortui ( stačiakampis - vyriški marškinukai)  g.gif

4u.gif

Rade, pas jus ir miltuku yra pirkti mirksiukas.gif As vien skysta nesu bandzius schmoll.gif Bet gal imanoma smile.gif
Atsakyti
ooo Gitule, aš ir galvoju kur Tu dingus, o Tu šitiek skanėstų prikepus thumbup.gif liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 11, 23:43)

aš su klausimėliu... smeigsiu detales iš pastiliažo į tortą... ar jis ištirps? gal apsidraudimui į maistinę plėvelę įsukt  g.gif  visgi tai laikančioji konstrukcija bus  g.gif

gali ir plevele galiukus apvynioti.....

Gitule, nu visi dailus dailus......jau tas su aplikacija ir vaisinis krepšelis,tai išvis gražus ir labai skaniai atrodantys tortai thumbup.gif
Atsakyti
visų tortukai mergaitės nuostabūs 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuliaska: 12 rugpjūčio 2010 - 09:30
cry.gif cry.gif cry.gif nu blondinė durnė ne kitaip doh.gif verysad.gif vakar džiovinau dideles detales urkaitėj šiltoj.. puikiai džiuvo... šianiden išsikepiau lakštus ir galvoju vėl įkišiu detales... nu ir ką.. per karšta buvo katik išjungtoj orkaitėj verysad.gif viskas išsileido, nu žodžiu.. net apsižliumbiau.. nes kol atkaliau techniką kaip tuos arkliukus pritvirtint prie pagaliukų tai verysad.gif rankos nusviro.... jau kaip nesiseka šįkart kad negaliu verysad.gif stogą karuselei turiu, o kuo jį paremt ir arkliukų ne verysad.gif

atsiprašau.. reikėjo pasiguost kažkur verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 12 rugpjūčio 2010 - 10:10
QUOTE(naitas @ 2010 08 11, 20:06)
..........Citavau citavau, pricitavau kalnus, minčių avilys, o kai prieinu prie konkrečios citatos, taigi nuotraukos nesimato... ir vsio.. gal kurį ir praleidau.

aš kai noriu daug pacituoti, atsidarau tą patį puslapį du kartus, vieną skaitau, į kitą rašau biggrin.gif

QUOTE(xdina @ 2010 08 11, 21:01)
1-asis 'Auksine zuvele' viduje -  rafaelo svajone, dengta saldainiu mase

2-asis buvo darytas 'baby shower' proga, viduje rafaelo svajone, dengta saldainiu mase, vaikiukas is marcipano, zirniai ir is saldainiu mases

gražuoliukai, kaip paveiksliukai wub.gif

kaip tik čia žirniu vieną dieną lukštendama, pagalvojau, kad būtų neblogai sumeistrauti tortą - žirnių anktšį biggrin.gif bet man tai misija neįmanoma doh.gif

QUOTE(gitule @ 2010 08 12, 03:21)
Sveikos smile.gif
Buvau dingus is eterio, kompas buvo sugedes, tai ir progu daug turejau kepti tortus

bigsmile.gif oho, visi verti pagyrimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 12, 06:00)
ooo Gitule, aš ir galvoju kur Tu dingus, o Tu šitiek skanėstų prikepus  thumbup.gif  liuks  thumbup.gif

Aciu 4u.gif Buvo priverstinis poilsis nuo kompo biggrin.gif

QUOTE(kirbe @ 2010 08 12, 08:03)
gali ir plevele galiukus apvynioti.....

Gitule, nu visi dailus dailus......jau tas su aplikacija ir vaisinis krepšelis,tai išvis gražus ir labai skaniai atrodantys tortai thumbup.gif

Aciukas 4u.gif
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 12, 09:10)
nu blondinė durnė ne kitaip verysad.gif  vakar džiovinau dideles detales urkaitėj šiltoj.. puikiai džiuvo... šianiden išsikepiau lakštus ir galvoju vėl įkišiu detales... nu ir ką.. per karšta buvo katik išjungtoj orkaitėj  viskas išsileido, nu žodžiu.. net apsižliumbiau.. nes kol atkaliau  techniką kaip tuos arkliukus pritvirtint prie pagaliukų tai  verysad.gif rankos nusviro.... jau kaip nesiseka šįkart kad negaliu  verysad.gif  stogą karuselei turiu, o kuo jį paremt ir arkliukų ne  verysad.gif

atsiprašau.. reikėjo pasiguost kažkur  verysad.gif

console.gif 4u.gif Minkykis pastilaza ir vel bandyk daryt, gal spes isdziut 4u.gif

Batuku gaminimo profes, atsiliepkit biggrin.gif Kai darot batukus, virsu kisat po padu ir tada klijuojat?bandziau ir taip ir taip, graziai pakist po padu, kad vidus butu grazus, niekaip nesigavo doh.gif Teko uzlenkti i vidu ir ant pado klijuoti, bet tada matesi is virsaus tie uzlenkimai.... Privargau su jais... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2010 08 12, 11:42)
Batuku gaminimo profes, atsiliepkit  biggrin.gif  Kai darot batukus, virsu kisat po padu ir tada klijuojat?bandziau ir taip ir taip, graziai pakist po padu, kad vidus butu grazus, niekaip nesigavo  doh.gif  Teko uzlenkti i vidu ir ant pado klijuoti, bet tada matesi is virsaus tie uzlenkimai.... Privargau su jais...  doh.gif

Prasom smulkiau klausima? Ka tu nori kur lenkt?
Atsakyti