aš dariau su Šrekais porą tortų
Xdina, nu kur Tu pasislėpus su tokiais grožiais, jau žuvis žuvelė, iš rafaelo, kaip ją išformuoti dar tokią, kaip tikra atrodo
Naktibalda, kiekviena čia naujai pradedanti kepti tik lai atneša tokių kliurkų, tai aš mielai už visas pasidžiaugsiu
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 11, 23:43)
o mama mia na ir kantrybė tiek žvynelių sudėliot kaip norėčiau tokią pagaut jėgelė
aš su klausimėliu... smeigsiu detales iš pastiliažo į tortą... ar jis ištirps? gal apsidraudimui į maistinę plėvelę įsukt visgi tai laikančioji konstrukcija bus
o niekas iš jūsų nieko su šreku nėr darę
aš su klausimėliu... smeigsiu detales iš pastiliažo į tortą... ar jis ištirps? gal apsidraudimui į maistinę plėvelę įsukt visgi tai laikančioji konstrukcija bus
o niekas iš jūsų nieko su šreku nėr darę
TORTAS? , nu gal nuo pastilazo neistirps Sukt i maistine plevele gal nereikia visa grozi palepsi
O jeigu rimtai, tai ta dali, kuria nori kist i torta, pradzioje kisk i sokolada o po to i torta.
Sreka dare Olesta, bet ju pilnas internetas.
QUOTE(Asseni @ 2010 08 12, 00:59)
TORTAS? , nu gal nuo pastilazo neistirps Sukt i maistine plevele gal nereikia visa grozi palepsi
O jeigu rimtai, tai ta dali, kuria nori kist i torta, pradzioje kisk i sokolada o po to i torta.
ačiū
pilnas tai pilnas... bet vienintelis variantas kuris man patiko, buvo nušvilptas šeimos tarybos sake nu kaip šreko galvą valgyt o su figurelem man sunkoka draugaut... vien žodžiu.... einu miegot.. gal rytas už vakarą protingesnis...
Sveikos
Labai istrigo Asseni kriksto dukryciu tortas
Dar labai avilys su bitem toks tikroviskas, ir Monikutes krikstynu, Olestos superiniai . As kai prisimenu Olesta pradejo kaip grietineles karaliene, dabar jau baiboku lipdymo ir dengimo Tobuleja nerealiu greiciu, saunuole
xdina, nerealus tortai, grizau ir grizau atgal paziuret
Buvau dingus is eterio, kompas buvo sugedes, tai ir progu daug turejau kepti tortus
Sunaus 2 metuku proga keptas tortas. Snikersas, kepiau pirma karta, laaabai patiko paklausiau rugiageles patarimo ir dejau du riesutinius sluoksnius ir viena grietineles, tikrai dar kepsiu, suvalgytas buvo staigiai
Jogurtinis, MMG, pastilazas
Napoleonas, MMG, pastilazas. Drauges sunaus krikstynoms, pirmieji batukai
Stiklo sukes, grietinele, sokoladine aplikacija
Mascarpones su bananais
Naktibalda, kaaaip skaniai atrodo, mmmm...... Visai cia ne kliurkos Tikrai grazu
Papildyta:
Rade, pas jus ir miltuku yra pirkti As vien skysta nesu bandzius Bet gal imanoma
Labai istrigo Asseni kriksto dukryciu tortas
Dar labai avilys su bitem toks tikroviskas, ir Monikutes krikstynu, Olestos superiniai . As kai prisimenu Olesta pradejo kaip grietineles karaliene, dabar jau baiboku lipdymo ir dengimo Tobuleja nerealiu greiciu, saunuole
xdina, nerealus tortai, grizau ir grizau atgal paziuret
Buvau dingus is eterio, kompas buvo sugedes, tai ir progu daug turejau kepti tortus
Sunaus 2 metuku proga keptas tortas. Snikersas, kepiau pirma karta, laaabai patiko paklausiau rugiageles patarimo ir dejau du riesutinius sluoksnius ir viena grietineles, tikrai dar kepsiu, suvalgytas buvo staigiai
Jogurtinis, MMG, pastilazas
Napoleonas, MMG, pastilazas. Drauges sunaus krikstynoms, pirmieji batukai
Stiklo sukes, grietinele, sokoladine aplikacija
Mascarpones su bananais
Naktibalda, kaaaip skaniai atrodo, mmmm...... Visai cia ne kliurkos Tikrai grazu
Papildyta:
QUOTE(-Radė @ 2010 08 11, 22:04)
laba
su prašymu pas jumi
kažkuri minėjo, kad vietoj milteliu gliukozės galima skystą gliukozę naudoti.Noriu pasidaryti Mein masę su gliukozę, bet turiu tik skystos, kiek man jos reiktų dideliam tortui ( stačiakampis - vyriški marškinukai)
su prašymu pas jumi
kažkuri minėjo, kad vietoj milteliu gliukozės galima skystą gliukozę naudoti.Noriu pasidaryti Mein masę su gliukozę, bet turiu tik skystos, kiek man jos reiktų dideliam tortui ( stačiakampis - vyriški marškinukai)
Rade, pas jus ir miltuku yra pirkti As vien skysta nesu bandzius Bet gal imanoma
ooo Gitule, aš ir galvoju kur Tu dingus, o Tu šitiek skanėstų prikepus liuks
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 11, 23:43)
gali ir plevele galiukus apvynioti.....
Gitule, nu visi dailus dailus......jau tas su aplikacija ir vaisinis krepšelis,tai išvis gražus ir labai skaniai atrodantys tortai
visų tortukai mergaitės nuostabūs
nu blondinė durnė ne kitaip vakar džiovinau dideles detales urkaitėj šiltoj.. puikiai džiuvo... šianiden išsikepiau lakštus ir galvoju vėl įkišiu detales... nu ir ką.. per karšta buvo katik išjungtoj orkaitėj viskas išsileido, nu žodžiu.. net apsižliumbiau.. nes kol atkaliau techniką kaip tuos arkliukus pritvirtint prie pagaliukų tai rankos nusviro.... jau kaip nesiseka šįkart kad negaliu stogą karuselei turiu, o kuo jį paremt ir arkliukų ne
atsiprašau.. reikėjo pasiguost kažkur
QUOTE(naitas @ 2010 08 11, 20:06)
..........Citavau citavau, pricitavau kalnus, minčių avilys, o kai prieinu prie konkrečios citatos, taigi nuotraukos nesimato... ir vsio.. gal kurį ir praleidau.
aš kai noriu daug pacituoti, atsidarau tą patį puslapį du kartus, vieną skaitau, į kitą rašau
QUOTE(xdina @ 2010 08 11, 21:01)
1-asis 'Auksine zuvele' viduje - rafaelo svajone, dengta saldainiu mase
2-asis buvo darytas 'baby shower' proga, viduje rafaelo svajone, dengta saldainiu mase, vaikiukas is marcipano, zirniai ir is saldainiu mases
2-asis buvo darytas 'baby shower' proga, viduje rafaelo svajone, dengta saldainiu mase, vaikiukas is marcipano, zirniai ir is saldainiu mases
gražuoliukai, kaip paveiksliukai
kaip tik čia žirniu vieną dieną lukštendama, pagalvojau, kad būtų neblogai sumeistrauti tortą - žirnių anktšį bet man tai misija neįmanoma
QUOTE(gitule @ 2010 08 12, 03:21)
Sveikos
oho, visi verti pagyrimo
QUOTE(Olesta @ 2010 08 12, 06:00)
ooo Gitule, aš ir galvoju kur Tu dingus, o Tu šitiek skanėstų prikepus liuks
Aciu Buvo priverstinis poilsis nuo kompo
QUOTE(kirbe @ 2010 08 12, 08:03)
gali ir plevele galiukus apvynioti.....
Gitule, nu visi dailus dailus......jau tas su aplikacija ir vaisinis krepšelis,tai išvis gražus ir labai skaniai atrodantys tortai
Aciukas
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 12, 09:10)
nu blondinė durnė ne kitaip vakar džiovinau dideles detales urkaitėj šiltoj.. puikiai džiuvo... šianiden išsikepiau lakštus ir galvoju vėl įkišiu detales... nu ir ką.. per karšta buvo katik išjungtoj orkaitėj viskas išsileido, nu žodžiu.. net apsižliumbiau.. nes kol atkaliau techniką kaip tuos arkliukus pritvirtint prie pagaliukų tai rankos nusviro.... jau kaip nesiseka šįkart kad negaliu stogą karuselei turiu, o kuo jį paremt ir arkliukų ne
Minkykis pastilaza ir vel bandyk daryt, gal spes isdziut
Batuku gaminimo profes, atsiliepkit Kai darot batukus, virsu kisat po padu ir tada klijuojat?bandziau ir taip ir taip, graziai pakist po padu, kad vidus butu grazus, niekaip nesigavo Teko uzlenkti i vidu ir ant pado klijuoti, bet tada matesi is virsaus tie uzlenkimai.... Privargau su jais...
QUOTE(gitule @ 2010 08 12, 11:42)
Batuku gaminimo profes, atsiliepkit Kai darot batukus, virsu kisat po padu ir tada klijuojat?bandziau ir taip ir taip, graziai pakist po padu, kad vidus butu grazus, niekaip nesigavo Teko uzlenkti i vidu ir ant pado klijuoti, bet tada matesi is virsaus tie uzlenkimai.... Privargau su jais...
Prasom smulkiau klausima? Ka tu nori kur lenkt?