Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(naitas @ 2010 08 11, 19:43)
- Bogato, bogato. Dekor bogatyj, xolop  wub.gif

Nicego nepanimaju cool.gif
hihihi.gif 4u.gif

Pamacius zuvi ir zirniuka, issiziojau, galvojau cia turbut Asseni, ar Migle atnese, bet kai zvilgtelejau i avatara, dar labiau nustebau, nu duoda gi zmones vaizdeliu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 08 11, 20:10)

ha ha ha... jau ant smileysex.gif kursų nebus norinčių laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
su tom gelem, Asseni, yra problema.. ta pati kaip su tuo zuviuku, bitem ir dar daugeliu kitu tortu - bliamba jie gi ne is molio.. Man verkti norisi, kai pagalvoju, kad toooki grozi barbarai peiliais supjausto ir suvalgo.. biggrin.gif Jei butu is molio - ateinancioms kartoms liktu, kaip meno dirbiniai.. Menotyrininkai po simto metu disertacijas gintu "Vestuvinio Asseni torto kolorito analize" temomis.. lotuliukas.gif

O dabar.. kaip gaila, kad meno kurinio - torto toks trumpas egzistencinis laikotarpis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 08 11, 22:43)
su tom gelem, Asseni, yra problema.. ta pati kaip su tuo zuviuku, bitem ir dar daugeliu kitu tortu - bliamba jie gi ne is molio.. Man verkti norisi, kai pagalvoju, kad toooki grozi barbarai peiliais supjausto ir suvalgo..  biggrin.gif  Jei butu is molio - ateinancioms kartoms liktu, kaip meno dirbiniai.. Menotyrininkai po simto metu disertacijas gintu "Vestuvinio Asseni torto kolorito analize" temomis.. lotuliukas.gif

O dabar.. kaip gaila, kad meno kurinio - torto toks trumpas egzistencinis laikotarpis  verysad.gif

pritariu. Ir dar mane biesina, kad žmonės to nesupranta, kiek reikia darbo įdėti, išmonės, kiek reikia turėti idėjų, rankiotis jas, kiek reikia priemonių turėti, kad padaryt tokius grožius...
a pigeu neišeis doh.gif
Atsakyti
Oho, kokie naujoės grožiai bigsmile.gif labai patiko abu torčiukai biggrin.gif

QUOTE(naitas @ 2010 08 11, 21:49)
a pigeu neišeis  doh.gif

drinks_cheers.gif tipiškas lietuviškas požiūris. doh.gif
Atsakyti

ne, nu Jūs tik pažėkit - žmogus jau keturis metus prisijungęs prie SM, ir turi tik 14 žinučių mega_shok.gif ir šitaip MEISTRIŠKAI puošia wub.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
prašom dar ką nors parodyt rolleyes.gif čia kaip suprantu, iš anapus tvoros, jeigu "baby shower" tema buvo gvildenta.
[/quote]

PRISIJUNGUS TAI PRISIJUNGUS, BET TORTU TEMA ATRADAU TIK PRIES KOKIUS GERUS METUS IR TADA PRADEJAU MOKINTIS...NESU KALNUS TU TORTU PRIKEPUS UZTAT KARTS NUO KARTO IKELIU, BET TADA ISKART KELIS smile.gif

Papildyta:
O kad zinuciu mazai prirasius tai jauciuos kalta blush2.gif
bet dar pati daug ko nemoku tai ir kitiems nepuolu patarinet ar pakritikuot, vat taip vat...
pasiaiskinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xdina @ 2010 08 11, 22:43)
PRISIJUNGUS TAI PRISIJUNGUS, BET TORTU TEMA ATRADAU TIK PRIES KOKIUS GERUS METUS IR TADA PRADEJAU MOKINTIS...NESU KALNUS TU TORTU PRIKEPUS UZTAT KARTS NUO KARTO IKELIU, BET TADA ISKART KELIS smile.gif
O kad zinuciu mazai prirasius tai jauciuos kalta  blush2.gif
bet dar pati daug ko nemoku tai ir kitiems nepuolu patarinet ar pakritikuot, vat taip vat...
pasiaiskinau smile.gif

Prasom ne tik tortus ikelti ir pabegti bet ir pabendrauti.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 08 11, 20:49)

a pigeu neišeis  doh.gif

toks vaizdas, kad labdarai... doh.gif aš tai bjauri esu blush2.gif jei pradeda erzint, paklausiu, ar maximoj to paties klausia? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 11, 23:02)
toks vaizdas, kad labdarai... doh.gif aš tai bjauri esu blush2.gif jei pradeda erzint, paklausiu, ar maximoj to paties klausia? cool.gif

Apie tai kas negalima kalbat cool.gif

tiesa, xdina, labai faini torciukai, labai , labai
Atsakyti
QUOTE(xdina @ 2010 08 11, 22:01)
sveikos kepejeles

nuostabūs tortukai wub.gif

QUOTE(kice @ 2010 08 11, 22:43)
Menotyrininkai po simto metu disertacijas gintu "Vestuvinio Asseni torto kolorito analize" temomis.. lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

sveikos merginos, tikiuosi neprieš kad čia prie jūsų bandau prisijungti, kolkas neturiu ką parodyti, nekepus nei vieno tortuko, bet planuojamas vienas mėnesio gale, renkuosi jūsų patarimus, rašausi, ir vaizduotėje bandau kurti būsimojo "bandomo triušiuko" (torto) vaizdelį, labai smagiai čia bendraujate, ir seilę pavarvinti į jūsų grožius smagu, tikiuosi priimsite į savo ratą 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
jau kokie visų tortai wub.gif , kad temoje nebūtų taip gražu reikia ir kliurkų atnešti, galvojau nerodyt ale reik atsiskaityti, nes vis klausinėju kaip darau, o rez ,kad ir ne stebuklas bet vis tiek yra,
pirmas dviaukštis tortas gyvenime, apačia visa porcija Cipciuko medutis su žele gabaliukais, viršus rafaelas , tortas gigantas. Dengta šokoladine mase, bet iš baimės, kad neužteks iškočiojau beveik permatomai , tai vietom plyšo, vietom celiulitas, žodžiu gerai, kad jubiliatui daug metų, tai su tike štukų gėlių galėjau viską užlipinti. Beje dar kartą ačiū už receptus, nes tortas tiesiog nyko akyse biggrin.gif , ai gėlės saldainių masė ,

user posted image

Atsakyti
QUOTE(xdina @ 2010 08 11, 21:01)
1-asis 'Auksine zuvele' viduje -  rafaelo svajone, dengta saldainiu mase

o mama mia wacko.gif na ir kantrybė tiek žvynelių sudėliot blink.gif kaip norėčiau tokią pagaut rolleyes.gif jėgelė thumbup.gif wub.gif

aš su klausimėliu... smeigsiu detales iš pastiliažo į tortą... ar jis ištirps? gal apsidraudimui į maistinę plėvelę įsukt g.gif visgi tai laikančioji konstrukcija bus g.gif

o niekas iš jūsų nieko su šreku nėr darę g.gif
Atsakyti