Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(kirbe @ 2010 08 10, 11:35)
Rafaelo torčiukas,MMG

kirbe, kokie man mieli šitie atskirto gabaliuko tortai. Super idėja parodyti dėmesį mažajam jubiliatui wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 08 10, 12:24)
niu va paskutinis mano darbelis, gaivusis varškės tortas su želė asorti ir persikais, dengtas pastiliažu, pastiliažo gėlytės, marcipaninis liūtukas, kuriam vieneri smile.gif

kai pamatau Tavo tortus, tai vis paskaičiuoju, kiek gi laiko liko iki Tavo darbo pradžios verysad.gif

QUOTE(eda.dita @ 2010 08 10, 17:58)
O juostos tokios, kaip dovanoms pakuoti. Gal kita syk bandysiu kocioti is mases. Per mazai turiu kazkokiu ispaudu, kad kazka grazuas suformuoti. Beje, turiu klausimuka - o jus rasta maseje ispaudziate iskocioje, ar jau uzdeje ant torto? As kazkada spaudziau tinkleli ant iskociotos mases ir ji man prikibo prie stalo, tai tik gabalais nuemiau, teko is naujo kocioti ir paskui spaudziau ta tinkleli ant torto, bet jau nebuvo efekto.

jeigu limpa prie stalo - tai masė ar pastilažas dar yra nepasiekę savo kondicijos. Kai Asseni pasakė, kad ji kočioja masę ant stalo nebarstydama nieko, tai aš pasakysiu tą patį - man irgi gaunas taip, kad kočioju ir masę, ir pastilažą nebarstydama stalo. Tiesiog nelimpa. Suprantat, per minkymo praktiką ateina tiesiog rankinis apčiuopimas, kada masė yra tobulai tinkama darbui. Dirbkit ir ateis tas suvokimas, pajautimas.

QUOTE(eda.dita @ 2010 08 10, 17:58)

Olesta - tu fsntastiskai lygiai apdengi tortus. As regis tepu tuo sviestiniu kremu pakankamai storai, paskui labai islyginu rankomis pavirsiu ir atrodo tobulai lygus, bet kai uzdengiu mase - ypac ant nuotrauku pasimato koks nors idubimas  g.gif
Kuom tu kocioji dengimo mase, kad tokia lygi?

na pažiūrėjau paskutines nuotraukas, tai sakyčiau, buvo per plonas masės sluoksnis dėtas. Nereikia taupyti dengimo masės. Ji gali būti ir 3 mm, ir 5 mm storio, jeigu siekiam lygaus paviršiaus. Kai masė yra tokia stora, tada ji turi rezervą iš savęs užlyginti torte esamą duobutę, tačiau iš viršaus ji neįlinksta. O jeigu ji plona, tai tiesiog atkartoja sviestinio kremo mikroninius nelygumus. Ir nėra lygumo.

QUOTE(Asseni @ 2010 08 10, 22:01)
Savaitgalio darbas
Vestuvinis tortas

Kitą kartą perspėt prašom dėl korvalolio būtinumo wub.gif
frezijos - ant vielučių? ar čia iš serijos "būtovės slėpiniai" ir darei tas frezijas ant iškočioto pastilažo siūliukų? cool.gif Suprasi čia Tave... renkuosi antrą variantą cool.gif

nu va.. apvizitavau visus tortus. Ačiū.. akis yra į ką paganyt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 08 11, 18:43)

o va, štai tortas kur bitės DŪZGIA smileysex.gif
Asseni, mo-ky-kis kaip reik tortus su bitėm daryt dirol.gif prašykis, maldaukis priimama  į kursus laugh.gif

aš nuo kėdės nukritau, ir prisijuokiau iki ašarų user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 11, 19:06)
Asseni, tik nesakyk, kad geles dirbtines, t.y. valgomos?  blink.gif

unsure.gif , sakyciau nevalgomos. Negi vielas kramtysi?

QUOTE(naitas @ 2010 08 11, 19:43)
Asseni, mo-ky-kis kaip reik tortus su bitėm daryt dirol.gif prašykis, maldaukis priimama  į kursus laugh.gif

pioneer.gif kaip pasakysi

Mokykites, merginos is Naito, visos liko pastebetos, visom po zodi nepagailejo !!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 08 11, 21:02)
Mokykites, merginos is Naito, visos liko pastebetos, visom po zodi nepagailejo !!!!!!!!!!!!

nepagailėjau, nes labai mieli tortai. Citavau citavau, pricitavau kalnus, minčių avilys, o kai prieinu prie konkrečios citatos, taigi nuotraukos nesimato... ir vsio.. gal kurį ir praleidau.
Atsiprašau, kad lendu čia nerodydama savo tortų... bet aš tikrai DAUG dirbu ir labai domiuosi... kas užsisakėt knygų? rolleyes.gif aš keturias ėmiau... biggrin.gif

Surbis jau atėjo.. šiand apypiečiui. Kažkokių dalykiukų negavau... bet viską pasistengsiu kuo greičiau išdalint. Tik pas mane dar ir vaikų yra.. tai labai nepykit, kad aš savo laiką proporcingai dalinisiu.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 08 11, 20:00)
frezijos - ant vielučių? ar čia iš serijos "būtovės slėpiniai" ir darei tas frezijas ant iškočioto pastilažo siūliukų?  cool.gif  Suprasi čia Tave... renkuosi antrą variantą  cool.gif

Ant vieluciu, Naitai, ant vieluciu. Esu prisipirkus to gerio.

Zinai, as gi is tos serijos, kuri geliu nemoka daryt. Del to ir nedarau ju beveik. Bet jeigu jau reikia, tai noriu tikroviskesnes isgaut. Bile kokios geles man netinka. Bet, kad rankos ne visada tinkamai atsuktos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 11 rugpjūčio 2010 - 19:11
naitai, dirbau tikrai ilgai, kitaip nemoku ax.gif o dėl apsimokėjimo g.gif tikrai neapsimoka, bet tai tik hobis mano biggrin.gif norisi padaryti kuo geriau, o gaunasi kaip gaunasi. biggrin.gif
Atsakyti
Pagalvojau, kam delst, Spygli i kursus jami?

Klausyk, Naitai, pas tave avatarka, tai ten mandala ar ne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 11 rugpjūčio 2010 - 19:19
QUOTE(Asseni @ 2010 08 11, 19:13)
Pagalvojau, kam delst, Spygli i kursus jami?

jamu, jei jau tokie paliepimai, kur beZdėsi lotuliukas.gif norinčių dar bus bigsmile.gif user posted image
Atsakyti
sveikos kepejeles,uzbegu vis i temele tortuku paziuret bet pati vis neprisiruosiu savo tortu ikelt...Labai smagu kad deka sio forumo senbuviu mes sparciai tobulejame...Todel labai didelis ACIU jums uz jusu patarimus ir pamokymus.... thumbup.gif
imesiu pora savo idomesniu:
1-asis 'Auksine zuvele' viduje - rafaelo svajone, dengta saldainiu mase
user posted image
2-asis buvo darytas 'baby shower' proga, viduje rafaelo svajone, dengta saldainiu mase, vaikiukas is marcipano, zirniai ir is saldainiu mases
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 08 11, 21:13)
naitai, dirbau tikrai ilgai, kitaip nemoku ax.gif o dėl apsimokėjimo g.gif tikrai neapsimoka, bet tai tik hobis mano biggrin.gif norisi padaryti kuo geriau, o gaunasi kaip gaunasi.

Tai va.. aš dėl to apsimokėjimo kartais susiparinu biggrin.gif

QUOTE(Asseni @ 2010 08 11, 21:13)
Klausyk, Naitai, pas tave avatarka, tai ten mandala ar ne?  g.gif

aš va taip darau - metu akį - patinka. Vadinas, jamu. O kas čia... nu ką aš žinau... bet ramina laugh.gif

QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 11, 21:55)
jamu, jei jau tokie paliepimai, kur beZdėsi lotuliukas.gif norinčių dar bus bigsmile.gif user posted image

ha ha ha... jau ant smileysex.gif kursų nebus norinčių laugh.gif

QUOTE(xdina @ 2010 08 11, 22:01)
sveikos kepejeles,uzbegu vis i temele tortuku paziuret bet pati vis neprisiruosiu savo tortu ikelt

ne, nu Jūs tik pažėkit - žmogus jau keturis metus prisijungęs prie SM, ir turi tik 14 žinučių mega_shok.gif ir šitaip MEISTRIŠKAI puošia wub.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
prašom dar ką nors parodyt rolleyes.gif čia kaip suprantu, iš anapus tvoros, jeigu "baby shower" tema buvo gvildenta.
Atsakyti
QUOTE(xdina @ 2010 08 11, 21:01)
sveikos kepejeles,uzbegu vis i temele tortuku paziuret bet pati vis neprisiruosiu savo tortu ikelt...Labai smagu kad deka sio forumo senbuviu mes sparciai tobulejame...Todel labai didelis ACIU jums uz jusu patarimus ir pamokymus....  thumbup.gif

Kaip mano dukryte pasakytu..."eik tiu siau..." blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xdina @ 2010 08 11, 20:01)
sveikos kepejeles,

jooooo blink.gif blink.gif blink.gif jei kiekviena naujokė tokius tortus keptų... neturiu žodžių blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti