QUOTE(Srove @ 2010 08 06, 23:47)
As tai siandien nulipdziau senio salcio kepure su rozem
specialiai nufotkinau saldytuve,
Kai pasakei apie Senio Šalčio kepurę.. tai iš karto kilo asociacija su tokiu senu rusišku filmu. Kol vaikas buvau, nepatikdavo, o dabar vis laukiu, kada galėsiu pažiūrėt. Vadinas "Ivanas Vasiljevičius keičia profesiją"
. Kažkoks ten caras per laiko mašiną patenka į šiuos laikus. Ir to caro toks žodynas stiprus.. tai aš jo žodynu ir pasakysiu:
- Bogato, bogato. Dekor bogatyj, xolop
QUOTE(Olesta @ 2010 08 07, 01:53)
ir kas čia per mada šiemet, vestuviniai tortai su kalijomis nu laidotuvių metinėm sminėti puiku, bet vestuvėms ai ką aš besuprantu, perkaitusia galva
Olesta... Airių ir britų vestuviniai žurnalai tik ir pilni tortų su kalijom, su juodom ir raudonom kalijom, juodom širdim. Beje, rodė laidą apie lietuvius, Airijoj įsikūrusius. Tai viena lietuvė, turinti ten savo gėlių parduotuvę sakė, kad airiai puokštės be chrizantemų neperka
Bet kokiai progai CHRIZANTEMA privaloma
o mums taigi lakpričio pirmąją primena...
QUOTE(Asseni @ 2010 08 07, 09:52)
Tik kad, rupuze, kazkoks netoks sernas pasitaike. Kaz kas jam su galva negerai :
eina sau
QUOTE(nekava @ 2010 08 07, 11:32)
Labukas ir as ateinu pasirodyti su savo darbeliu, mokausi tik is jusu
bet kruopščiai mokaisi
QUOTE(Asseni @ 2010 08 07, 11:43)
Na vat ir sakau, kad kazkas jame ne taip. Atrodo dariau buvo gerai, kai padariau - negerai. Butu daugiau plauku, butu labiau i serna panasus. Bet nesugalvojau, kaip plaukus padaryt
ne, jeigu jau taip nori, tai pasakysiu savo nuomonę - šernas puikus
Žinai kas jame negerai - tai, kad jo nosis yra tiesiog per trumpa. Atstumas tarp šnipės ir ilčių turi būti didesnis. Laukiniai šernai nebūna tokie nutukę, kaip Taviškis. šito sprandas primena jautuko sprandą ir gal todėl kažkiek padaro šnipą trumpesnį vizualiai.. Bet super darbas. Šeriai gerai atrodo.
QUOTE(rekaliuke @ 2010 08 07, 22:15)
Na ir vestuvinis, apačioje snikersas, kiti du aukštai rafaelo, puošta pastilažu, ir trupučiu aisingo.
rekaliuke, na man tai labai gražūs Tavo darbai
Tas vestuvinis su rožėm.. nugi gražutis, tik jis dūsta po tais stiklais.. Jau gal geriau jiems būtų buvę tiesiog be stiklo vienas aukštas ant kito sudėta
.. Dūsta ten tokios nuostabios rožės.
QUOTE(neli @ 2010 08 08, 00:52)
Napoleonas, mašinytė - trapios tešlos lakštai su džiovintais vaisiais, MMG+pastilažas.
Neli, kiek laiko dirbai?
diena? dvi? pagarba didžiulė. Nerealiai detalus Greitis.
tik ar apsimokėjo
Papildyta:
QUOTE(pupainga @ 2010 08 08, 15:36)
Aš atnešu parodyt, kaip man avilys gavosi.
grooooooooooooožis
QUOTE(pupainga @ 2010 08 08, 20:36)
Dėkui meginos už pagyras, net susinepatoginau kažkaip
Man tas tortas kažkaip ir celiultinis, ir fotografuotas neprofesionaliai, ir šiap daug trūkumų. Įdėjau su mintim, kad kritikos gausių lietų, o čia...Nugis dėkui dėkui
ha ha ha.. taigi čia nuostabus darbas. Ir bitelės beveik dūzgia..
QUOTE(neramuole @ 2010 08 08, 23:31)
atnesu ir as sio savaitgalio darbeli, vaisinis tortukas puosta MMG, papuosimai pastiliazas, siek tiek aisingo
tobulas.. nors skaičiau, kad Asseni sako beveik priešingai.. Man jis labai dailus.
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 09, 13:35)
antrasis draugų vestuvių metinėms skirtas, viršus MMG, aisingas ir šokolado čiut čiut, viduj gaivus vyšninis tortas su šokoladiniu musu
o va, štai tortas kur bitės DŪZGIA
Asseni, mo-ky-kis kaip reik tortus su bitėm daryt prašykis, maldaukis priimama į kursus
QUOTE(mamusiuka @ 2010 08 09, 14:43)
Va įvertinkit keverzones
o šitą tortą galėčiau pavadint
stiliovu Viskas gerai.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...