Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(kice @ 2010 08 11, 08:17)

Kas cia per minos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2010 08 09, 16:22)

nu su leliuku tai wub.gif wub.gif

QUOTE(Asseni @ 2010 08 10, 21:01)

Vestuvinis tortas

galvojau kad gėlės tikros blink.gif wub.gif nereaaaaaliai wub.gif

labas biggrin.gif pas kaiką tik dabar elektra atsirado lotuliukas.gif doh.gif

klausimėlis, ar pastiliažas sukietės į ragą??? na ta prasme detalės... jeio gerai pamenu kažkada dariau iš jo besmegenius, tai lyg ir buvo kieti.. g.gif man reiktų kažko kas sukietėtų g.gif

Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 11, 12:59)
klausimėlis, ar pastiliažas sukietės į ragą??? na ta prasme detalės... jeio gerai pamenu kažkada dariau iš jo besmegenius, tai lyg ir buvo kieti..  g.gif  man reiktų kažko kas sukietėtų  g.gif

Tikrai i raga sukieteja lotuliukas.gif

As visas tvirtas detales tik is jo darau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 11 rugpjūčio 2010 - 12:23
QUOTE(Asseni @ 2010 08 11, 13:22)
Tikrai i raga sukieteja lotuliukas.gif

As visas tvirtas detales tik is jo darau

bigsmile.gif liux bigsmile.gif

o per kiek laiko mazdaug g.gif dienų? savaičių? klausimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 11, 13:37)
bigsmile.gif liux  bigsmile.gif

o per kiek laiko mazdaug  g.gif  dienų? savaičių? klausimas g.gif

Kas dienu savaiciu?

Isdziuna?

Per metus lotuliukas.gif , Juokauju. Is kart. As pastilaza pasidarau ir is kart su juo dirbu. Paziurek pas mane batukus, ploni plonuciai, viskas padaryta is pastilazo, kuo puikiaisiai. Ispjaunu detale ir is kart pritvirtinu.

Jeigu labai stora detale, tai tada kokiu 2-ju dieu reikia, kad taip jau isdziutu geriau.

Pasakyk ka nori daryt
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 08 11, 13:56)

Jeigu labai stora detale, tai tada kokiu 2-ju dieu reikia, kad taip jau isdziutu geriau.

Pasakyk ka nori daryt

bandysiu karuselę daryt g.gif stogas jau lyg ir apdziuvo... bet dengsiu tai tik ryt...

dabar arkliukus lipdau.. kaži išdžius g.gif

gal ant saulės nešt padžiovint? lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 11, 15:00)
bandysiu karuselę daryt  g.gif  stogas jau lyg ir apdziuvo... bet dengsiu tai tik ryt...

dabar arkliukus lipdau.. kaži išdžius  g.gif

labai labai tikiuose kad nuotraukyčių įdėsite, būtų labai smagu pažiūrėti jūsų darbą 4u.gif
Atsakyti
tai va... mano baisiai "išbijotas" dengimas su šokoladine saldainių mase
user posted image
viduj SNIKERIS, apie 6,5 kg

Šitas, MEDUTIS, dengta MMG, ir gėlės tos pačios masės, svoris - 8 kg kažkoks jis nuotraukoj kreivas g.gif nu nebuvo jis kreivas, ir antras aukštas pageltęs nebuvo g.gif
user posted image
user posted image
celiulitas buvo, buvo , nieko nesakau blush2.gif

Jau pradėjau galvot kad nesu sutverta lygiai tortus uždengt doh.gif ir špaklių su trupiniais dariaus ir lyginau iki begalybės - nu banguotas jis man ir vsio doh.gif aišku natūroj šiek tiek gražiau, bet verysad.gif masę kočioju kokiu 3 mm g.gif

Na ir linksmesnė gaidelė - vaikų džiaugsmas lotuliukas.gif
user posted imageuser posted image
mano mažylio užsakymas 3 metų proga biggrin.gif žodžiu, nenuperka mama saldainių tai sugalvojo vyrai būdą kaip nors vieną kartą per metus jū atsivalgyt lotuliukas.gif
Viduj KURŠENŲ VyNIOTINIS IR ŠOKOLADINIS VyNIOTINIS, puošta aišku kuo lotuliukas.gif
Verta daryt vien dėl jubilijato ir jo svečių neapsakomo džiaugsmo lotuliukas.gif
Atsakyti
Aina sau, kokie vyniotiniai viliojantis essen.gif
Atsakyti
Uzniuk,šokoladinis visai neblogai žiurisi,o vat baltas labai jau nelygus atrodo..... g.gif reikia dar pasisteng truputy,,,,ale traukinukas vaikučiui tai super...žavingas...ysivaizduoju kiek mažyliam džiaugsmo..... thumbup.gif
Atsakyti
Asseni, tik nesakyk, kad geles dirbtines, t.y. valgomos? blink.gif
Papildyta:
uzniukas, ko labiausiai bijojai, tas labiausiai pavyko thumbup.gif Puikus tortas su sokolado mase 4u.gif O traukinuku ideja pasiskolinsiu ateityje vaikams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2010 08 06, 23:47)
As tai siandien nulipdziau senio salcio kepure su rozem hihihi.gif specialiai nufotkinau saldytuve,

Kai pasakei apie Senio Šalčio kepurę.. tai iš karto kilo asociacija su tokiu senu rusišku filmu. Kol vaikas buvau, nepatikdavo, o dabar vis laukiu, kada galėsiu pažiūrėt. Vadinas "Ivanas Vasiljevičius keičia profesiją" thumbup.gif . Kažkoks ten caras per laiko mašiną patenka į šiuos laikus. Ir to caro toks žodynas stiprus.. tai aš jo žodynu ir pasakysiu:
- Bogato, bogato. Dekor bogatyj, xolop wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 08 07, 01:53)
ir kas čia per mada šiemet, vestuviniai tortai su kalijomis    nu laidotuvių metinėm sminėti puiku, bet vestuvėms  ai ką aš besuprantu, perkaitusia galva 

Olesta... Airių ir britų vestuviniai žurnalai tik ir pilni tortų su kalijom, su juodom ir raudonom kalijom, juodom širdim. Beje, rodė laidą apie lietuvius, Airijoj įsikūrusius. Tai viena lietuvė, turinti ten savo gėlių parduotuvę sakė, kad airiai puokštės be chrizantemų neperka doh.gif Bet kokiai progai CHRIZANTEMA privaloma rolleyes.gif o mums taigi lakpričio pirmąją primena...

QUOTE(Asseni @ 2010 08 07, 09:52)
Tik kad, rupuze, kazkoks netoks sernas pasitaike. Kaz kas jam su galva negerai  :

eina sau wub.gif

QUOTE(nekava @ 2010 08 07, 11:32)
Labukas ir as ateinu pasirodyti su savo darbeliu, mokausi tik is jusu 

bet kruopščiai mokaisi wub.gif

QUOTE(Asseni @ 2010 08 07, 11:43)
Na vat ir sakau, kad kazkas jame ne taip. Atrodo dariau buvo gerai, kai padariau - negerai. Butu daugiau plauku, butu labiau i serna panasus. Bet nesugalvojau, kaip plaukus padaryt

ne, jeigu jau taip nori, tai pasakysiu savo nuomonę - šernas puikus wub.gif Žinai kas jame negerai - tai, kad jo nosis yra tiesiog per trumpa. Atstumas tarp šnipės ir ilčių turi būti didesnis. Laukiniai šernai nebūna tokie nutukę, kaip Taviškis. šito sprandas primena jautuko sprandą ir gal todėl kažkiek padaro šnipą trumpesnį vizualiai.. Bet super darbas. Šeriai gerai atrodo.

QUOTE(rekaliuke @ 2010 08 07, 22:15)
Na ir vestuvinis, apačioje snikersas, kiti du aukštai rafaelo, puošta pastilažu, ir trupučiu aisingo.

rekaliuke, na man tai labai gražūs Tavo darbai wub.gif
Tas vestuvinis su rožėm.. nugi gražutis, tik jis dūsta po tais stiklais.. Jau gal geriau jiems būtų buvę tiesiog be stiklo vienas aukštas ant kito sudėta unsure.gif .. Dūsta ten tokios nuostabios rožės.

QUOTE(neli @ 2010 08 08, 00:52)
Napoleonas, mašinytė - trapios tešlos lakštai su džiovintais vaisiais, MMG+pastilažas.

Neli, kiek laiko dirbai? mega_shok.gif diena? dvi? pagarba didžiulė. Nerealiai detalus Greitis. tik ar apsimokėjo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pupainga @ 2010 08 08, 15:36)
Aš atnešu parodyt, kaip man avilys gavosi.

grooooooooooooožis wub.gif 4u.gif

QUOTE(pupainga @ 2010 08 08, 20:36)
Dėkui meginos už pagyras, net susinepatoginau kažkaip blush2.gif  Man tas tortas kažkaip ir celiultinis, ir fotografuotas neprofesionaliai, ir šiap daug trūkumų. Įdėjau su mintim, kad kritikos gausių lietų, o čia...Nugis dėkui dėkui 4u.gif

ha ha ha.. taigi čia nuostabus darbas. Ir bitelės beveik dūzgia..

QUOTE(neramuole @ 2010 08 08, 23:31)
atnesu ir as sio savaitgalio darbeli, vaisinis tortukas puosta MMG, papuosimai pastiliazas, siek tiek aisingo

tobulas.. nors skaičiau, kad Asseni sako beveik priešingai.. Man jis labai dailus.

QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 09, 13:35)
antrasis draugų vestuvių metinėms skirtas, viršus MMG, aisingas ir šokolado čiut čiut, viduj gaivus vyšninis tortas su šokoladiniu musu
user posted image

o va, štai tortas kur bitės DŪZGIA smileysex.gif
Asseni, mo-ky-kis kaip reik tortus su bitėm daryt dirol.gif prašykis, maldaukis priimama į kursus laugh.gif

QUOTE(mamusiuka @ 2010 08 09, 14:43)
Va įvertinkit keverzones doh.gif

o šitą tortą galėčiau pavadint stiliovu thumbup.gif Viskas gerai.
Atsakyti