
kočėlu

aš manau kad visa esmė yra ne sviestinio kremo storyje, o trupinukuose, kuriuos aš dedu į sviestinį, aš niekada anksčiau neišlygindavau tortų šitaip paprastai ir šitaip lygiai, kol nebuvau pamokinta įsijoti medaus lakštelių arba sausainių trupinukų, ačiū ASSENI už šitą fantastišką patarimą - gaunasi toks geras špaklius, kad užlygina visus nelygumus, kai tepiau vien sviestinį, tai jis kaip čia pavadinus pasibanguoja sviestas ant sviesto ir nelygu vis tiek, tepk netepus, o su turpinukais su Šarlotke įmanoma iki 4 tortų aptepti lygiai, sluoksnis plonas visai užsitepa

ir dar nežinau kiek tame tiesios, bet toks pastebėjimas, dabar čia tas dienas prieš savaitgalį buvo karšta, kepiau ir puošiau daug,. taigi reikėjo greitai suktis, įkišau tortus su sviestiniu kremu į šaldytuvą kol pakočiodavau masę, kol pasiruošdavau dengimui ir kąąąąą, ir norėjo man palei šaldytuvo sieną tortai rasoti, ne stipriai, ne lašais, bet jei perbrauktum pirštu tortą, jaustųsi drėgmė, gal tame čia esmė, kad Jums šlaopiuoja tortai

gal dedat į šaldytuvus ilgam prieš dengimą su sviestiniu kremu???