Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(Olesta @ 2010 08 09, 23:05)
niu kokis sexy tortas, tik ta abipusė lipnuškė nevalgomai nuskambėjo  ax.gif

Olesta, tai tu man patark, kaip tas juostas prikabinti prie torto, kad butu grazu ir valgoma blush2.gif, o dar kai jos dvi viena ant kitos? Turi ideju? smile.gif
Atsakyti
o tos juostos, jos iš ko??? manau bet kokias juostas galima pritvirtinti aisingu 4u.gif tai tas užrašas nevalgomas buvo??? cukrinių masių juostos tvirtinamos degtine, kiaušinio baltymu ar tiesiog vandenuku...
Atsakyti
apačia mascarponinis tortas su šokoladu ir amaretu, viršus Rafaelo torto biskvitai su apelsininiu sufle...pastiliažas, broliukai meškiukai marcipaniniai, labai gaila, kad marcipanas negražiai perima mėlynas spalvas, verčia jas į „marskaja valna“ spalvą doh.gif

user posted image

čia seniau darytas tortas, kas viduj net nepamenu, lyg gaivusis varškės tortas su želė ir persikais, o meškukius lipdžiau iš dengimo masės pastiliažo to paties nuo juostelių kur liko, spalva man patiko, o va lipdyti ne... sunkiau nei iš marcipano...

user posted image
Atsakyti
Labukas
Tai kazi nieks nepuosiat gyvom gelem g.gif
Atsakyti
nugi puošiam, kišam į kolbeles ir puošiam...koks skirtumas ant kokios dangos jas dėsi,, nu susimerks gyvi lapai į grietinėlę ir tiek...o cukrines gėles geriau iš lipdomojo pastiliažo darytis arba iš Cipciuko cukrinės masės, saldaininė masė ne visada paklūsta stingimui 4u.gif ypač jei dedamos ant grietinėlės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 10, 08:00)
nugi puošiam, kišam į kolbeles ir puošiam...koks skirtumas ant kokios dangos jas dėsi,, nu susimerks gyvi lapai į grietinėlę ir tiek...o cukrines gėles geriau iš lipdomojo pastiliažo darytis arba iš Cipciuko cukrinės masės, saldaininė masė ne visada paklūsta stingimui  4u.gif ypač jei dedamos ant grietinėlės  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Rafaelo torčiukas,MMG
user posted image
Atsakyti
Kirbe, labai visada gerai žiūrisi tas išpjautas gabaliukas mažyliui, šauni idėja thumbup.gif

niu va paskutinis mano darbelis, gaivusis varškės tortas su želė asorti ir persikais, dengtas pastiliažu, pastiliažo gėlytės, marcipaninis liūtukas, kuriam vieneri smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 10, 11:24)
Kirbe, labai visada gerai žiūrisi tas išpjautas gabaliukas mažyliui, šauni idėja  thumbup.gif 

niu va paskutinis mano darbelis, gaivusis varškės tortas su želė asorti ir persikais, dengtas pastiliažu, pastiliažo gėlytės, marcipaninis liūtukas, kuriam vieneri smile.gif

user posted image

ar ta marcipana jus siunciates is surbitono,ar cia LT kur gaunat pirkti. Maximoj pas mus nerandu verysad.gif
Atsakyti
Vilniuje yra įmonė Dasita (dasita.com), jie prekiauja marcipanu įdarui, dengimui, ir lipdymui. Aš perku pakuotes po 2,5 kg, įdedu maistinių dažų ir lipdau be jokio vargo. Maximinis marcipanas nesulyginamai prastesnės kokybės už šį. Į mano naudojamą nesideda jokie kiti priedai nei konditeriniai dažai, o į maximinį dar ir pudros reikia įdėti ir vis tiek nieko gero iš jo 4u.gif ir brangus gyvatė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 10, 11:28)
Vilniuje yra įmonė Dasita (dasita.com), jie prekiauja marcipanu įdarui, dengimui, ir lipdymui. Aš perku pakuotes po 2,5 kg, įdedu maistinių dažų ir lipdau be jokio vargo. Maximinis marcipanas nesulyginamai prastesnės kokybės už šį. Į mano naudojamą nesideda jokie kiti priedai nei konditeriniai dažai, o į maximinį dar ir pudros reikia įdėti ir vis tiek nieko gero iš jo  4u.gif ir brangus gyvatė  blush2.gif

aciu uz atsakyma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 10, 11:24)
Kirbe, labai visada gerai žiūrisi tas išpjautas gabaliukas mažyliui, šauni idėja  thumbup.gif 

user posted image

fantastika koks grožis wub.gif O papasakokit tai kaip ant želė ar jogurtinio torto pastiliažą dengt doh.gif visą tortą aptept sviestiniu kremu ar paprastą biskvitą viršuke dar uždėt, nu niekaip nerandu kaip ten kas ten unsure.gif
Atsakyti