Adriu,esi masineliu profe kiek tu jau padarius?
Eda.dita-perfect tortas
Vinesa,jau tas leliuku tai
ačiū ,Jone,
o žiūrėkit,jei aš ant torto bandysiu,,siuvinėt'' pirmą kartą ar man nuo karščio aisingas nenubėgs pastovėjęs
o žiūrėkit,jei aš ant torto bandysiu,,siuvinėt'' pirmą kartą ar man nuo karščio aisingas nenubėgs pastovėjęs
eda.dita graziai apdengtas idomus grazius tortukas,tik idomu kokia proga?
vinesa su leliuku
vinesa su leliuku
QUOTE(adriu @ 2010 08 09, 18:37)
ačiū ,Jone,
Siaip neturetu, tik pasidaryk aisinga tvirta, na daugiau pudros idek...
Norejau paklausti tokio klausima? Ar galima torta puosti gyvomis gelemis, jei yra puosiamas grietinele?
paruosus tinkamai geles avyniojus maistine plevele manau nieko baisaus,o kodel nenori geliu pasidaryt is mases?
Papildyta:
Na daugiau pudros,bet per daug neprisikrauk,kad eitu piest paskui
Papildyta:
QUOTE(adriu @ 2010 08 09, 17:37)
ačiū ,Jone,
QUOTE(*Jonė* @ 2010 08 09, 18:27)
paruosus tinkamai geles avyniojus maistine plevele manau nieko baisaus,o kodel nenori geliu pasidaryt is mases?
Papildyta:
Papildyta:
ai kad dariau is saldainiu mases, bet nesigavo ar as jas per plonas pasidariau ar kas joms bet lapeliai leipo ir leipo, ai kita kart bandysiu dar karta
QUOTE(adriu @ 2010 08 09, 18:37)
Pirma kart kai bandziau siuvineti tai pasidariau aisingo su dekorgeliu pagal mein,buvo tvirtesnis ir maloniau su tokiu dirbti
Aciu mergaites uz ivertinimus. Pasidenge mase e itin lygiai, o paskui dar i lietu patekom, keli lasai ant dangos uzkrito, tai kai nusausinau servetele vistiek tose vietose ant juodos mases tokie ale taskeliai mates
Na tortas buvo skirtas gimtadieniui naktiniame klube, bet jis nusedo namuose ir ten buvo smagiai suvalgytas
Na tortas buvo skirtas gimtadieniui naktiniame klube, bet jis nusedo namuose ir ten buvo smagiai suvalgytas
eda.dita,tikrai šaunus tortas...
Vinesa,su leliuku-nuostabus.....
Vinesa,su leliuku-nuostabus.....
QUOTE(kirbe @ 2010 08 09, 20:45)
kirbe, jei ne tu ir ne kitos sio ir kitu forumu merginos ir vyrukai, tai...
Ideju ir ziniu kaupiuosi is jusu visu
Aciu
niu kokis sexy tortas, tik ta abipusė lipnuškė nevalgomai nuskambėjo
Vinesa, tortas su leliuku puikutis
Vinesa, tortas su leliuku puikutis