Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

Adriu,esi masineliu profe kiek tu jau padarius? 4u.gif
Eda.dita-perfect tortas thumbup.gif
Vinesa,jau tas leliuku tai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ačiū ,Jone, blush2.gif
o žiūrėkit,jei aš ant torto bandysiu,,siuvinėt'' pirmą kartą unsure.gif ar man nuo karščio aisingas nenubėgs pastovėjęs unsure.gif
Atsakyti
eda.dita graziai apdengtas idomus grazius tortukas,tik idomu kokia proga? blush2.gif

vinesa su leliuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 08 09, 18:37)
ačiū ,Jone, blush2.gif
o žiūrėkit,jei aš ant torto bandysiu,,siuvinėt'' pirmą kartą unsure.gif ar man nuo karščio aisingas nenubėgs pastovėjęs unsure.gif

Siaip neturetu, tik pasidaryk aisinga tvirta, na daugiau pudros idek...
Atsakyti
Norejau paklausti tokio klausima? Ar galima torta puosti gyvomis gelemis, jei yra puosiamas grietinele? g.gif
Atsakyti
g.gif paruosus tinkamai geles avyniojus maistine plevele manau nieko baisaus,o kodel nenori geliu pasidaryt is mases?
Papildyta:
QUOTE(adriu @ 2010 08 09, 17:37)
ačiū ,Jone, blush2.gif

Na daugiau pudros,bet per daug neprisikrauk,kad eitu piest paskui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2010 08 09, 18:27)
g.gif  paruosus tinkamai geles avyniojus maistine plevele manau nieko baisaus,o kodel nenori geliu pasidaryt is mases?
Papildyta:

Na daugiau pudros,bet per daug neprisikrauk,kad eitu piest paskui biggrin.gif

ai kad dariau is saldainiu mases, bet nesigavo ar as jas per plonas pasidariau ar kas joms bet lapeliai leipo ir leipo, ai kita kart bandysiu dar karta
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 08 09, 18:37)

Pirma kart kai bandziau siuvineti tai pasidariau aisingo su dekorgeliu pagal mein,buvo tvirtesnis ir maloniau su tokiu dirbti ax.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz ivertinimus. Pasidenge mase e itin lygiai, o paskui dar i lietu patekom, keli lasai ant dangos uzkrito, tai kai nusausinau servetele vistiek tose vietose ant juodos mases tokie ale taskeliai mates doh.gif
Na tortas buvo skirtas gimtadieniui naktiniame klube, bet jis nusedo namuose smile.gif ir ten buvo smagiai suvalgytas smile.gif
Atsakyti
eda.dita,tikrai šaunus tortas...
Vinesa,su leliuku-nuostabus..... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 08 09, 20:45)
eda.dita,tikrai šaunus tortas...

kirbe, jei ne tu ir ne kitos sio ir kitu forumu merginos ir vyrukai, tai... blush2.gif
Ideju ir ziniu kaupiuosi is jusu visu 4u.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
niu kokis sexy tortas, tik ta abipusė lipnuškė nevalgomai nuskambėjo ax.gif
Vinesa, tortas su leliuku puikutis thumbup.gif

Atsakyti