Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 29, 16:42)
O as padariau pirma barbe...

gerai su uzrasu thumbup.gif bo Vytė nežinos, kad tai jos tortas. Gražų užrašą padarei wub.gif Ir lėlė pati graži wub.gif
Aš jau pasuoju ir sakau VISI TORTAI TURI BŪTI SU UŽRAŠU cool.gif
Atsakyti
rugiagele,graži barbė,ir sijonas kaip turi būt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 29, 09:03)
Ir vėl nuostabu  wub.gif  na jau tie arkliukai tai pasakiški  wub.gif  Man regis gausi dėti step by step šio mielo padarėlio kūrimo proceso  tongue.gif
O aš vakar išmėginau kažkokią naują masę figūrėlių lipdymui. Nežinau kieno ji, nes radusi receptą ant lapelio užsirašiau ir nepamenu kas čia per masė hihihi.gif bet ką norėjau pasakyti, tai, kad figūrėlių lipdymui ji tikrai labai gera  thumbup.gif kaip plastelinas  thumbup.gif  jeigu apdžiūna, tai paminkai gerai rankose, nuo šilumos "atsileidžia" tas kietumas ir vėl viskas super  thumbup.gif

Na jau tikrai po tokių žodžių sakyčiau tai eik miela anytėle ir pirkis iš parduotuvės  doh.gif O pats tortukas dailus, tik man truputį vaizdą gadina tas pabarstymas  ax.gif

Monikute,recepta recepta 4u.gif
Olesta,tie arkliukai tikri tavo arkliukai thumbup.gif
Wavin,velniop tas uosvienes,o tortukas thumbup.gif
Wingaile,man graziai spalvos ziurisi,galejo nu galejo vardai but kitokios bet neblogai ir taip 4u.gif
Meskute,na tau kuo toliau tuo geriau mirksiukas.gif
Rugiagele,man be uzraso geriau,bet turbut nori su juo? ax.gif O ko cia taip pirma barbe,man patinka ji wub.gif Ypac sukuosena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 07 29, 15:52)
gerai su uzrasu  thumbup.gif  bo Vytė nežinos, kad tai jos tortas. Gražų užrašą padarei  wub.gif Ir lėlė pati graži  wub.gif
Aš jau pasuoju ir sakau VISI TORTAI TURI BŪTI SU UŽRAŠU  cool.gif

Anyta sako, jei tau (na kaip man) nepatinka uzrasas ir nedek, gi trimete neperskaitys vistiek lotuliukas.gif nugi ji teisi biggrin.gif
Papildyta:
Tiesa, ant to uzraso balto fono dar drugeliai ispausti maziukai, bet nesimato fotkej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 29, 15:45)

aš kažkada aliau su kavamale  biggrin.gif  juodas reikalas, bet padariau visai neblogą masę... tiesa dariau iš jos saldainius, ir manau kočiot nelabai būtų išėję, bet lipdyt baibokus tai laisvai bigsmile.gif

Esu ir as darius marcipanine mase - gibloje delo doh.gif . Tik kepimui tinka
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2010 07 29, 15:55)
Monikute,recepta recepta  4u.gif
Olesta,tie arkliukai tikri tavo arkliukai  thumbup.gif
Wavin,velniop tas uosvienes,o tortukas thumbup.gif
Wingaile,man graziai spalvos ziurisi,galejo nu galejo vardai but kitokios bet neblogai ir taip  4u.gif
Meskute,na tau kuo toliau tuo geriau  mirksiukas.gif
Rugiagele,man be uzraso geriau,bet turbut nori su juo? ax.gif O ko cia taip pirma barbe,man patinka ji  wub.gif Ypac sukuosena  biggrin.gif

Prasom nesijuokt is barbes sukuosenos biggrin.gif tokia barbe gavau biggrin.gif vis teisinuosi lotuliukas.gif o del pirmos barbes, nugi irgi reik kazkaip pasiteisint del brokeliu, juk pirmoji lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet manau ar pirma, ar desimta, vistiek idealiai neiseis padaryt man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 29, 16:07)
Prasom nesijuokt is barbes sukuosenos biggrin.gif tokia barbe gavau biggrin.gif vis teisinuosi  lotuliukas.gif o del pirmos barbes, nugi irgi reik kazkaip pasiteisint del brokeliu, juk pirmoji  lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet manau ar pirma, ar desimta, vistiek idealiai neiseis padaryt man  lotuliukas.gif

Grazi, viskas gerai. Man tik spalva gal kiek per ryski. Svarbu, kad lemuo vietoje ir forma suknes teisinga. Ir lrlrs uzpakaliukas be celiulito biggrin.gif
As tai vakar galvojau torta kaip sveisiu per langa..... Visom buna. Tobulejimui nera ribu.

Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 29, 16:14)
Grazi, viskas gerai. Man tik spalva gal kiek per ryski. Svarbu, kad lemuo vietoje ir forma suknes teisinga. Ir lrlrs uzpakaliukas be celiulito  biggrin.gif
As tai vakar galvojau torta kaip sveisiu per langa..... Visom buna. Tobulejimui nera ribu.

Turiu ir cia pasiteisinima, bet nesakysiu lotuliukas.gif o del celiulito, tai zinok uztepiau normaliai sviestinio kremo, ir uztai matyt maziau slapiavo, tiksliau beveik visai neslapiavo bigsmile.gif taigi, arba kvapai cia reikala vis gadina, nes net i sirupa kai supilu su kvapais zelatina, tai net suputoja blink.gif matyt jie cia reikala gadina, arba per mazai sviestinio kremo buna.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 29, 15:07)
Prasom nesijuokt is barbes sukuosenos biggrin.gif tokia barbe gavau biggrin.gif vis teisinuosi  lotuliukas.gif o del pirmos barbes, nugi irgi reik kazkaip pasiteisint del brokeliu, juk pirmoji  lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet manau ar pirma, ar desimta, vistiek idealiai neiseis padaryt man  lotuliukas.gif

As nesijuokiu,geruke tokia lotuliukas.gif Va dabar tave isivaizduoju su tokia arba save lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 29, 14:02)
Rafaelo svajone,MMG,marcipanas.

Tikrai tobuleji! Saunuole!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 29 liepos 2010 - 15:30
QUOTE(naitas @ 2010 07 29, 15:20)
išbučiuosiu nuo alkūnės iki pirštų galiukų (rankų pirštų galiukų hihihi.gif )ir atgal, bet pasakyk prašau, kaip namų sąlygom sumalti migdolus?

Aš maliau su ale blenderiu, bet ne visai, yra atskirai indukas su peiliuku tokiu viduj, thumbup.gif susimalė, ir netgi bandžiau figūrėles lipdyti, visai nieko, tik pirktinė geresnė ir ilgiau stovi. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės.Gal Jūs galėtumėte man pagelbėti? Buvau lyg ir mačiusi šioje temoje tortuką mergvakariui biggrin.gif Sesė nori pati issikepti tik nežino kaip viska sumeistrauti ax.gif gal galėtumėte pagelbėti?

Iš anksto dideliausias dėkui jei kaip nors galėtumėte pagelbėti 4u.gif
Atsakyti