Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(eiwile @ 2010 08 09, 10:25)
Laba diena,na visos saunuoles stengiates kepat kad ir kaip karsta

Aseni serniokas labai patiko  thumbup.gif
O kodel?Jei rimtai tai darysiu kaip Olesta sake nebedarysiu tokiu batuku tegul praso kiek nori viskas atsibodo tokius daryti  biggrin.gif

Nezinau net kaip pasakyt,man jie nelabai jie pilnaviduriai tokie g.gif Zinau,kad gali ir kitokius pabandyt ir padaryt 4u.gif
Atsakyti
Oi kaip tik užeinu čia tai ir žado netenku kiek grožybių bigsmile.gif
taip norisi išmokti ir daryti tokius grožius kaip jūs ax.gif
Padariau aš su MMG tortą ir vistiek nesigavo taip kaip norėjau unsure.gif Gal per mažai o gal per daug pudros pridėjau,kad masė plyšinėjo, o kai uždengiau sušlapavo doh.gif
Gėlytės nelaikė formos, tai teko jas guldyt, niu noriu ir bijau daugiau eksperimentuot, nes masės liko daug, o kiek ją laikyt galima neturiu žalio supratimo blush2.gif
Va įvertinkit keverzones doh.gif
user posted image
Atsakyti
zaismingas ir nematytas tortas thumbup.gif
Atsakyti
Nu jau spiglys2 tortukai kokie originalus thumbup.gif Labai patiko tiek kastoninis, tiek ir su bitelem. Tas kastoninis labai vaikyste primine - mano kaimyne kepdavo tokius krepsiukus pridetus visokiu geryviu, tarp ju ir kastonai budavo. Niam, niam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2010 08 09, 12:43)
Oi kaip tik užeinu čia tai ir žado netenku kiek grožybių bigsmile.gif
taip norisi išmokti ir daryti tokius grožius kaip jūs ax.gif
Padariau aš su MMG tortą ir vistiek nesigavo taip kaip norėjau unsure.gif Gal per mažai o gal per daug pudros pridėjau,kad masė plyšinėjo, o kai uždengiau sušlapavo doh.gif
Gėlytės nelaikė formos, tai teko jas guldyt, niu noriu ir bijau daugiau eksperimentuot, nes masės liko daug, o kiek ją laikyt galima neturiu žalio supratimo blush2.gif

Na tikrai zaismingas tortas,eksperimentuok ir toliau,nes va kaip puikiai gaunasi 4u.gif
Atsakyti
Asseni - sernas - tobulas O ar galetu buti kitaip 4u.gif Kailis, kaip tikras. Manyciau, kad cia ne tik spec. priemoniu turejimas, bet kartais man atrodo, kad esi baigus kokia dailes mokykla, nes spalvu, seseliu ir kitu dalyku suvokimas - tai ne tik gamtos dovana, tai jau ir zinojimo reikalas smile.gif

rekaliuke - fantastiski visi trys tortai, ypac antras, su sampano tauremis. Man atrodo nuostabiai taip kruopsciai padarytos sampano taures. Tai is pastiliazo? Puikumelis!!!
Atsakyti
mano ir vėl mašinėlės... marcipanas,trupinukai-viduj tailandietiškų bananų tortas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2010 08 09, 13:43)

Jau idėja, tai superinė, labai gražiai žiūrisi. Tik ten viena gėlytė kažkaip žaliai nei iki galo nusplavinta rolleyes.gif

spyglys2, jau tikrai, bitės tai fainos biggrin.gif O ir tortas toks nematytas thumbup.gif

QUOTE(adriu @ 2010 08 09, 15:13)
mano ir vėl mašinėlės... marcipanas,trupinukai-viduj tailandietiškų bananų tortas

Oho, nemažas turėjo būti thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes.Nu kokiu graziu tortuku prisiziurejau bigsmile.gif saunuoles!
norejau idet savo ,bet kazko per TinyPic neduoda kodu idet g.gif verysad.gif gal egistruotis reikia?visados dejau buvo gerai.Per kur dar butu galima?
Atsakyti
sveikos visos menininkes smile.gif labai jau senai bebuvau cia,bet va pagaliau susikaupiau darbui,sunaus gimtadieniui Sala su gyvunais
viduje medaus tortas su konservuotais vaisiais,virsus zele,kokoso drozles,dziuveseliai,ir figureles.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 09, 15:09)
Man atrodo nuostabiai taip kruopsciai padarytos sampano taures. Tai is pastiliazo? Puikumelis!!!

taures ten tikros uždetos...raše Rekaliuke......
QUOTE(vinesa @ 2010 08 09, 15:48)
sveikutes.Nu kokiu graziu tortuku prisiziurejau  bigsmile.gif saunuoles!
norejau idet savo ,bet kazko per TinyPic neduoda kodu idet  g.gif  verysad.gif gal egistruotis reikia?visados dejau buvo gerai.Per kur dar butu galima?

dek per www.radikal.ru...nukopinsi 2 eilute ir tiesiai y foruma.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 08 09, 14:59)

dek per www.radikal.ru...nukopinsi 2 eilute ir tiesiai y foruma.....

o kaip(koki) dydi padaryti kad butu normali nuotrauka?
Atsakyti