Agniukas, kiek daug ir graziu tortu , man ypac tas riuuuzavas labai patiko /
Ir as pasirodau savo jubiliejui skirta tortuka/ Manau biskeli persistengiau su puosyba Balti biskvitai, pertepimas 1 sluoksnis apelsinu sufle, antras pertepimas maskarpones surio su tarkuotu sokoladu.
a vot ir nepersistengei, tik aisingą galėjai smulkiau pakringeliuoti
Neramuole, labai gražus. O koks MMG storis, kad taip gražiai ir lygiai atrodo?
Agniuk@s, dėkui Labai gražūs tortai, o boružės rageliai man labai faini, širdelės užrašas labai įdomus
jurgitasta, labai gražus ir sutinku su Olesta, kad smulkesnių reikia kringelių, bet šiaip labai labai švelnus toks atrodo
Agniuk@s, dėkui Labai gražūs tortai, o boružės rageliai man labai faini, širdelės užrašas labai įdomus
jurgitasta, labai gražus ir sutinku su Olesta, kad smulkesnių reikia kringelių, bet šiaip labai labai švelnus toks atrodo
Neramuole,grazus batukai tik kaspineliai galejo but mazesni,bet labai grazus
Agniuk,tai va kodel tu dingus is plepesiu musu,tortus meistravoji,labai ta su namuku noreciau is virsaus is kito sono paziuret labai istrigo jis man
Jurgitasta,viskas liuks tavo torte tik aisingu kringeliuot reikejo smulkiau
Agniuk,tai va kodel tu dingus is plepesiu musu,tortus meistravoji,labai ta su namuku noreciau is virsaus is kito sono paziuret labai istrigo jis man
Jurgitasta,viskas liuks tavo torte tik aisingu kringeliuot reikejo smulkiau
Neramuole, jeigu ne uzrasas, tai butu viskas idealu. Man truksta simetrijos.
Man patiko Agniuko tortas su troba. Butent pats isdestymas detaliu ir del pacios kompozicijos, tikro vaizdo sukurimo. Toks naktinis vaizdas, uraganas, namukas linksta, net vanduo tapo zalias ir bangos eina.
Man patiko Agniuko tortas su troba. Butent pats isdestymas detaliu ir del pacios kompozicijos, tikro vaizdo sukurimo. Toks naktinis vaizdas, uraganas, namukas linksta, net vanduo tapo zalias ir bangos eina.
Laba diena,na visos saunuoles stengiates kepat kad ir kaip karsta
Aseni serniokas labai patiko
O kodel?Jei rimtai tai darysiu kaip Olesta sake nebedarysiu tokiu batuku tegul praso kiek nori viskas atsibodo tokius daryti
Aseni serniokas labai patiko
QUOTE(*Jonė* @ 2010 08 07, 06:15)
Eiwile,liuks bet pabandyk kitokius batukus
O kodel?Jei rimtai tai darysiu kaip Olesta sake nebedarysiu tokiu batuku tegul praso kiek nori viskas atsibodo tokius daryti
QUOTE(Auksutis @ 2010 08 09, 10:05)
Sveikutes
Kazkuri merginuke buvo imetus maistiniu dazu internetini adresiuka, gal galit pakartot?
Kazkuri merginuke buvo imetus maistiniu dazu internetini adresiuka, gal galit pakartot?
Va čia
Ir dar čia apie dažus pasiskaitinėt
Asseni, jau šernas tai griūk negyvas
pupainga, avilys čiotkas
neramuole, man tavo krikštynų lygut lygutėlis, nu pasaka
Agniuk@s, visi labai gražūs, tik man biški užrašas ant krikštynų tortuko nesižiūri
o čia mano porą įdomesnių, kitų nebededu, nes nieko naujo
pirmasis pagal dainą "40 kaštonų žalių", viduj snikersas, viršus MMG ir aisingas, svėrė 3 kg
antrasis draugų vestuvių metinėms skirtas, viršus MMG, aisingas ir šokolado čiut čiut, viduj gaivus vyšninis tortas su šokoladiniu musu
pupainga, avilys čiotkas
neramuole, man tavo krikštynų lygut lygutėlis, nu pasaka
Agniuk@s, visi labai gražūs, tik man biški užrašas ant krikštynų tortuko nesižiūri
o čia mano porą įdomesnių, kitų nebededu, nes nieko naujo
pirmasis pagal dainą "40 kaštonų žalių", viduj snikersas, viršus MMG ir aisingas, svėrė 3 kg
antrasis draugų vestuvių metinėms skirtas, viršus MMG, aisingas ir šokolado čiut čiut, viduj gaivus vyšninis tortas su šokoladiniu musu
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 09, 12:35)
Nu jau bitutesssssss JEGA
Geles ziedlapiukai man atrodo per stori,ar plonesni nesilaike nesulinke ir turejai tokius det?
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 08 09, 11:49)
Nu jau bitutesssssss JEGA
Geles ziedlapiukai man atrodo per stori,ar plonesni nesilaike nesulinke ir turejai tokius det?
nesilaikė ir net tie stori kol nuvažiavom pas draugus nulėpo po kas antru buvau dantų krapštukus sukišus, bet prie tokio karščio ir tai nepadėjo
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 09, 12:52)
nesilaikė ir net tie stori kol nuvažiavom pas draugus nulėpo po kas antru buvau dantų krapštukus sukišus, bet prie tokio karščio ir tai nepadėjo
Nesistebiu.... su krikstyniniu prasikankinau,seilinukas vienas man beveik istirpo antra dejau ,uzrasas liejosi... tie karsciai prie gero nepriveda
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 08 09, 11:57)
Nesistebiu.... su krikstyniniu prasikankinau,seilinukas vienas man beveik istirpo antra dejau ,uzrasas liejosi... tie karsciai prie gero nepriveda
baigiu prasikeikt