Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

Agniukas, kiek daug ir graziu tortu bigsmile.gif bigsmile.gif , man ypac tas riuuuzavas labai patiko bigsmile.gif /
Ir as pasirodau savo jubiliejui skirta tortuka/ Manau biskeli persistengiau su puosyba blush2.gif Balti biskvitai, pertepimas 1 sluoksnis apelsinu sufle, antras pertepimas maskarpones surio su tarkuotu sokoladu. user posted image
Atsakyti
a vot ir nepersistengei, tik aisingą galėjai smulkiau pakringeliuoti 4u.gif
Atsakyti
Neramuole, labai gražus. O koks MMG storis, kad taip gražiai ir lygiai atrodo?

Agniuk@s, dėkui 4u.gif Labai gražūs tortai, o boružės rageliai man labai faini, širdelės užrašas labai įdomus 4u.gif

jurgitasta, labai gražus ir sutinku su Olesta, kad smulkesnių reikia kringelių, bet šiaip labai labai švelnus toks atrodo 4u.gif

Atsakyti
Neramuole,grazus batukai tik kaspineliai galejo but mazesni,bet labai grazus
Agniuk,tai va kodel tu dingus is plepesiu musu,tortus meistravoji,labai ta su namuku noreciau is virsaus is kito sono paziuret labai istrigo jis man blush2.gif
Jurgitasta,viskas liuks tavo torte tik aisingu kringeliuot reikejo smulkiau 4u.gif
Atsakyti
Neramuole, jeigu ne uzrasas, tai butu viskas idealu. Man truksta simetrijos.

Man patiko Agniuko tortas su troba. Butent pats isdestymas detaliu ir del pacios kompozicijos, tikro vaizdo sukurimo. Toks naktinis vaizdas, uraganas, namukas linksta, net vanduo tapo zalias ir bangos eina.
Atsakyti
Laba diena,na visos saunuoles stengiates kepat kad ir kaip karsta

Aseni serniokas labai patiko thumbup.gif

QUOTE(*Jonė* @ 2010 08 07, 06:15)
Eiwile,liuks bet pabandyk kitokius batukus

O kodel?Jei rimtai tai darysiu kaip Olesta sake nebedarysiu tokiu batuku tegul praso kiek nori viskas atsibodo tokius daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2010 08 09, 10:05)
Sveikutes

Kazkuri merginuke buvo imetus maistiniu dazu internetini adresiuka, gal galit pakartot?

Va čia
Ir dar čia apie dažus pasiskaitinėt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozine-pantera2: 09 rugpjūčio 2010 - 11:21
Asseni, jau šernas tai griūk negyvas blink.gif blink.gif blink.gif thumbup.gif
pupainga, avilys čiotkas thumbup.gif
neramuole, man tavo krikštynų thumbup.gif lygut lygutėlis, nu pasaka thumbup.gif
Agniuk@s, visi labai gražūs, tik man biški užrašas ant krikštynų tortuko nesižiūri blush2.gif

o čia mano porą įdomesnių, kitų nebededu, nes nieko naujo cool.gif
pirmasis pagal dainą "40 kaštonų žalių", viduj snikersas, viršus MMG ir aisingas, svėrė 3 kg
user posted image

antrasis draugų vestuvių metinėms skirtas, viršus MMG, aisingas ir šokolado čiut čiut, viduj gaivus vyšninis tortas su šokoladiniu musu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 09, 12:35)

Nu jau bitutesssssss lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif JEGA lotuliukas.gif thumbup.gif
Geles ziedlapiukai man atrodo per stori,ar plonesni nesilaike nesulinke ir turejai tokius det?

Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 08 09, 11:49)
Nu jau bitutesssssss  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  JEGA  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Geles ziedlapiukai man atrodo per stori,ar plonesni nesilaike nesulinke ir turejai tokius det?

nesilaikė schmoll.gif doh.gif ir net tie stori kol nuvažiavom pas draugus nulėpo doh.gif po kas antru buvau dantų krapštukus sukišus, bet prie tokio karščio ir tai nepadėjo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 09, 12:52)
nesilaikė schmoll.gif  doh.gif ir net tie stori kol nuvažiavom pas draugus nulėpo doh.gif po kas antru buvau dantų krapštukus sukišus, bet prie tokio karščio ir tai nepadėjo verysad.gif

Nesistebiu.... su krikstyniniu prasikankinau,seilinukas vienas man beveik istirpo antra dejau ,uzrasas liejosi... tie karsciai prie gero nepriveda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 08 09, 11:57)
Nesistebiu.... su krikstyniniu prasikankinau,seilinukas vienas man beveik istirpo antra dejau ,uzrasas liejosi... tie karsciai prie gero nepriveda  verysad.gif

drinks_cheers.gif doh.gif baigiu prasikeikt doh.gif
Atsakyti