Pupainga
superinis avilys
QUOTE(pupainga @ 2010 08 08, 15:36)
oi kokio grožio tikrai nuostabus
oho, grįžau po karšto savaitgalio įdegusi kaip skrudinta bulvytė, o čia kiek grožybių užderėjusių, o lia lia, kaip uraganas šios naklties Jūs čia pasiautėjusios su idėjomis ir naujais kepiniais
Asseni, antriems patiekalams yra atskiros temos, nereikia čia šernienos nešioti
Rekaliukės tortai liuksiški vestuvinį kiek kitu kampu gal fotkint reikėjo...
Neli, tau už tortą 10 balų, man jis liuks
Pupainga, aš nežinau, kam čia ta kritika reiškiama ištisai, jei nesimokai, nu kodėl dabar tos bitės nedūzgia KĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ
K.lapelyte, niu papuošk biškiuką batelius, niu gi krikštynosm tokie būna dailučiai, nėriniuoti, nu tokie nors prie širdies dėk, o pas Jus jau gavę kritikos strėlių ir nesikeičiantys padėklas su gėlėmis, o tortukas niu padirbėjam dar biškiuką ir pradėsim girti
Nekava, marškinukai sudygsniuoti neblogai, matosi medžiagytei lyginimo kočėlu truputuką stigo, kaklaraiščiui kūdesnių rėmų, bet visuma akių nerėžia, tikrai dailu
Dėl Doros, parašysiu kaip dariau, man pasirodė per sudėtinga technika, dėlioti iš atskirų dalių, tai aš paėmiau kūno spalvos masę, išsikirpau Doros siluetą visą, kotūriškai, tada užsidėjau paveiksliuką ant masės ir aštriu intrumentu apsivedžiojau kūno dalių kontūrus, liko atspaudėliai masėje per popierių, beliko nudažyti
Asseni, antriems patiekalams yra atskiros temos, nereikia čia šernienos nešioti
Rekaliukės tortai liuksiški vestuvinį kiek kitu kampu gal fotkint reikėjo...
Neli, tau už tortą 10 balų, man jis liuks
Pupainga, aš nežinau, kam čia ta kritika reiškiama ištisai, jei nesimokai, nu kodėl dabar tos bitės nedūzgia KĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ
K.lapelyte, niu papuošk biškiuką batelius, niu gi krikštynosm tokie būna dailučiai, nėriniuoti, nu tokie nors prie širdies dėk, o pas Jus jau gavę kritikos strėlių ir nesikeičiantys padėklas su gėlėmis, o tortukas niu padirbėjam dar biškiuką ir pradėsim girti
Nekava, marškinukai sudygsniuoti neblogai, matosi medžiagytei lyginimo kočėlu truputuką stigo, kaklaraiščiui kūdesnių rėmų, bet visuma akių nerėžia, tikrai dailu
Dėl Doros, parašysiu kaip dariau, man pasirodė per sudėtinga technika, dėlioti iš atskirų dalių, tai aš paėmiau kūno spalvos masę, išsikirpau Doros siluetą visą, kotūriškai, tada užsidėjau paveiksliuką ant masės ir aštriu intrumentu apsivedžiojau kūno dalių kontūrus, liko atspaudėliai masėje per popierių, beliko nudažyti
Dėkui meginos už pagyras, net susinepatoginau kažkaip Man tas tortas kažkaip ir celiultinis, ir fotografuotas neprofesionaliai, ir šiap daug trūkumų. Įdėjau su mintim, kad kritikos gausių lietų, o čia...Nugis dėkui dėkui
Zebros sokoladinis tortukas...MMG.
Rekaliuke,neturiu prie ko prikibt,saunuole te balioncika
Neli,super automobilis
Pupainga,kukluma mesk i sona,kas kad celiulito biski yra ateity nebus,bet avilys gigantas nuostabus
Meskute,masyvus vienetukas
Neli,super automobilis
Pupainga,kukluma mesk i sona,kas kad celiulito biski yra ateity nebus,bet avilys gigantas nuostabus
Meskute,masyvus vienetukas
Neramuole lygus dailus tortukas,tik man i akis krenta dideli kaspineliai,bet cia turbut tik man
pupainga taip laukiau sito avilio pasirodant ir jis puikus
Neli automobilis be priekaistu,labai grazu
O cia mano tortukai jusu teismui
Visi pauksciu pienas su riesutais,o namuko tortas su zele gabaliukais ,puosta pastiliazu,namuko sonai sokoladu
Ilgai kaupti tortukai
pupainga taip laukiau sito avilio pasirodant ir jis puikus
Neli automobilis be priekaistu,labai grazu
O cia mano tortukai jusu teismui
Visi pauksciu pienas su riesutais,o namuko tortas su zele gabaliukais ,puosta pastiliazu,namuko sonai sokoladu
Ilgai kaupti tortukai
agniuk@s, boruzele tai super ir krikstynu tortukas labai fainas
neramuole, labai grazus tortukas
neramuole, labai grazus tortukas
Merginos, ;aaabai grazus tortukai... sakykit, o kur perkat tuos drugelius?
Drugelius mes čia visos gaminamės patys iš cukrinės masės
Agniuk@s, verčiu verčiu lapus,skaitau, žiūriu tortukai, niko tai nematau aš kai skaitau, tai pagal krikštynų tortą iš karto pasakiau, kad čia Tavo gamyba, pas tave išųskirtinis gėlių išdėstymas gal gali pakomentuoti, kodėl būtent taip dėlioji gėlių kompozicijas niu labai įdomiai žiūrisi ir iš karto kaip parašas o boružėlė tai kaip rusai pasakytų kliova, liuksiška
Neramuole, labai dailus krikštynų tortukas, tik papuošimus labai į vieną pusę sumetei, priekis liko apytuštis, kitu kampu neturi foto??? Gal čia tiesiog tik taip atrodo iš viršaus fotkinant, bet už lygumą ir dailumą tai Tau baliončikas
Agniuk@s, verčiu verčiu lapus,skaitau, žiūriu tortukai, niko tai nematau aš kai skaitau, tai pagal krikštynų tortą iš karto pasakiau, kad čia Tavo gamyba, pas tave išųskirtinis gėlių išdėstymas gal gali pakomentuoti, kodėl būtent taip dėlioji gėlių kompozicijas niu labai įdomiai žiūrisi ir iš karto kaip parašas o boružėlė tai kaip rusai pasakytų kliova, liuksiška
Neramuole, labai dailus krikštynų tortukas, tik papuošimus labai į vieną pusę sumetei, priekis liko apytuštis, kitu kampu neturi foto??? Gal čia tiesiog tik taip atrodo iš viršaus fotkinant, bet už lygumą ir dailumą tai Tau baliončikas
Sveikutes
Kazkuri merginuke buvo imetus maistiniu dazu internetini adresiuka, gal galit pakartot?
Kazkuri merginuke buvo imetus maistiniu dazu internetini adresiuka, gal galit pakartot?