Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

Pupainga 4u.gif thumbup.gif
superinis avilys
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2010 08 08, 15:36)

Aš atnešu parodyt, kaip man avilys gavosi.

oi kokio grožio wub.gif tikrai nuostabus smile.gif
Atsakyti
oho, grįžau po karšto savaitgalio įdegusi kaip skrudinta bulvytė, o čia kiek grožybių užderėjusių, o lia lia, kaip uraganas šios naklties Jūs čia pasiautėjusios su idėjomis ir naujais kepiniais bigsmile.gif
Asseni, antriems patiekalams yra atskiros temos, nereikia čia šernienos nešioti 4u.gif
Rekaliukės tortai liuksiški thumbup.gif vestuvinį kiek kitu kampu gal fotkint reikėjo...
Neli, tau už tortą 10 balų, man jis liuks 4u.gif
Pupainga, aš nežinau, kam čia ta kritika reiškiama ištisai, jei nesimokai, nu kodėl dabar tos bitės nedūzgia KĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ 4u.gif lotuliukas.gif
K.lapelyte, niu papuošk biškiuką batelius, niu gi krikštynosm tokie būna dailučiai, nėriniuoti, nu tokie nors prie širdies dėk, o pas Jus jau gavę kritikos strėlių ir nesikeičiantys 4u.gif padėklas su gėlėmis, o tortukas rolleyes.gif niu padirbėjam dar biškiuką ir pradėsim girti 4u.gif
Nekava, marškinukai sudygsniuoti neblogai, matosi medžiagytei lyginimo kočėlu truputuką stigo, kaklaraiščiui „kūdesnių“ rėmų, bet visuma akių nerėžia, tikrai dailu 4u.gif

Dėl Doros, parašysiu kaip dariau, man pasirodė per sudėtinga technika, dėlioti iš atskirų dalių, tai aš paėmiau kūno spalvos masę, išsikirpau Doros siluetą visą, kotūriškai, tada užsidėjau paveiksliuką ant masės ir aštriu intrumentu apsivedžiojau kūno dalių kontūrus, liko atspaudėliai masėje per popierių, beliko nudažyti 4u.gif

Atsakyti
Dėkui meginos už pagyras, net susinepatoginau kažkaip blush2.gif Man tas tortas kažkaip ir celiultinis, ir fotografuotas neprofesionaliai, ir šiap daug trūkumų. Įdėjau su mintim, kad kritikos gausių lietų, o čia...Nugis dėkui dėkui 4u.gif
Atsakyti
Zebros sokoladinis tortukas...MMG.
user posted image
Atsakyti
Rekaliuke,neturiu prie ko prikibt,saunuole te balioncika 4u.gif
Neli,super automobilis thumbup.gif
Pupainga,kukluma mesk i sona,kas kad celiulito biski yra ateity nebus,bet avilys gigantas nuostabus thumbup.gif
Meskute,masyvus vienetukas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jonė*: 08 rugpjūčio 2010 - 19:51
atnesu ir as sio savaitgalio darbeli, vaisinis tortukas puosta MMG, papuosimai pastiliazas, siek tiek aisingo

user posted image
Atsakyti
Neramuole lygus dailus tortukas,tik man i akis krenta dideli kaspineliai,bet cia turbut tik man smile.gif

pupainga taip laukiau sito avilio pasirodant ir jis puikus drinks_cheers.gif

Neli automobilis be priekaistu,labai grazu 4u.gif

O cia mano tortukai jusu teismui smile.gif
Visi pauksciu pienas su riesutais,o namuko tortas su zele gabaliukais ,puosta pastiliazu,namuko sonai sokoladu

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ilgai kaupti tortukai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuk@s: 08 rugpjūčio 2010 - 22:28
agniuk@s, boruzele tai super thumbup.gif ir krikstynu tortukas labai fainas
neramuole, labai grazus tortukas
Atsakyti
Merginos, ;aaabai grazus tortukai... 4u.gif sakykit, o kur perkat tuos drugelius? unsure.gif
Atsakyti
Drugelius mes čia visos gaminamės patys iš cukrinės masės 4u.gif
Agniuk@s, verčiu verčiu lapus,skaitau, žiūriu tortukai, niko tai nematau aš kai skaitau, tai pagal krikštynų tortą iš karto pasakiau, kad čia Tavo gamyba, pas tave išųskirtinis gėlių išdėstymas rolleyes.gif gal gali pakomentuoti, kodėl būtent taip dėlioji gėlių kompozicijas bigsmile.gif niu labai įdomiai žiūrisi ir iš karto kaip parašas thumbup.gif o boružėlė tai kaip rusai pasakytų „kliova“, liuksiška wub.gif

Neramuole, labai dailus krikštynų tortukas, tik papuošimus labai į vieną pusę sumetei, priekis liko apytuštis, kitu kampu neturi foto??? Gal čia tiesiog tik taip atrodo iš viršaus fotkinant, bet už lygumą ir dailumą tai Tau baliončikas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes

Kazkuri merginuke buvo imetus maistiniu dazu internetini adresiuka, gal galit pakartot?
Atsakyti