Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(Asseni @ 2010 08 07, 08:52)
Kepat, ane
Olesta, su juodom akim mergaite irgi labai grazi

Ir ne karsta Jum?

As tai sakau, geriau i medziokle nueisiu  biggrin.gif

Tik kad, rupuze, kazkoks netoks sernas pasitaike. Kaz kas jam su galva negerai  g.gif

user posted image

Sokoladinis aguoninis tortas su sokoladiniu kremu, vysniomis ir rikotos surio kremu. Sokoladine saldainiu mase

Tiesa, svori parasysiu 5,1 kg

nu zinai galvojau kad atvirute tikrai doh.gif
kaip imanoma taip padaryt
nerealu
o karstis tai veikia juodai
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 08 07, 21:57)
turbut norejo imituoti isbegusia sampe biggrin.gif tortai  nuostabus bigsmile.gif  wub.gif

Taip taip, tik sakau gal reikėjo bespalvės blush2.gif
Atsakyti
Napoleonas, mašinytė - trapios tešlos lakštai su džiovintais vaisiais, MMG+pastilažas.
user posted image
Atsakyti
Rekaliuka,tortai puikus.....sidabrinem vestuvem labai gražus,o tam kur 3 aukštu,tai man truksta lapeliu prie rožiu......bet gal čia tik man,nes turbut pastebejot aš truputy megstu perkraut tortus..... blush2.gif blush2.gif blush2.gif tai vat man čia ir truksta lapeliu prie rožiu...... ax.gif
Atsakyti
neli,saunu!!!!!!tikrai labai patiko tavo tortas,o masina irgi is tos pacio torto??
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2010 08 07, 22:42)
Taip taip, tik sakau gal reikėjo bespalvės  blush2.gif

man tokia ideja savotiska pasirode.. taures nugriuvusios, sampe isbegusi - su nuluzusiais berzais ant paminklo asocijuojasi.. Bet tecniskai neblogai viskas atlikta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 08 08, 12:43)
man tokia ideja savotiska pasirode.. taures nugriuvusios, sampe isbegusi - su nuluzusiais berzais ant paminklo asocijuojasi.. Bet tecniskai neblogai viskas atlikta smile.gif

Galima buvo ir be sio komentaro...
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 08 08, 10:34)
neli,saunu!!!!!!tikrai labai patiko tavo tortas,o masina irgi is tos pacio torto??

Tortas - napoleonas, o mašinytė iš trapios tešlos su džiovintų vaisių kremu, rašiau ax.gif valgoma biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal turite pavyzdžių kaip gražiai papuošti tortą vestuvėms su gyvomis gėlėmis? ax.gif
Atsakyti
Olesta, jau antras koks man gražus wub.gif

Asseni, šernas neereealus bigsmile.gif Kaip Naitas bičių duzgimo trūko, tai čia tik kriuksėjimo trūksta bigsmile.gif

Neli, labai graži mašinytė, labai gera mintis 4u.gif

Aš atnešu parodyt, kaip man avilys gavosi. Medutis su žele, MMG, stogas šokoladinė marshmelow masė, bitės - marcipanas. 6,5 kg.

user posted image

user posted image

Trūkumų daug blush2.gif Celiulitas baisinis, bet pas mane jo visada daug, nes masę kočioju labai plonai. Nors lyginau ir su kremu trupiniais, po to sviestiniu tik. Ir masė vis tiek šlapiavo.
O labiausiai man nesiseka su padėklais ir servetėlėm blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2010 08 08, 14:36)

Aš atnešu parodyt, kaip man avilys gavosi. Medutis su žele, MMG, stogas šokoladinė marshmelow masė, bitės - marcipanas. 6,5 kg.

[

avilys nuostabus smile.gif Cia gal i bitininku svente vakar vaziavo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 08 08, 14:58)
avilys nuostabus smile.gif Cia gal i bitininku svente vakar vaziavo? smile.gif

Dėkui 4u.gif Nea, po bitininkų švenės valgėm 4u.gif Giminaitis bitėms prijaučiantis smile.gif
Atsakyti