Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

gerulis šerniokas thumbup.gif medžiotojui matyt skirtas,tik ,kad po medžiokles nesumaišytų su nušautu šernu biggrin.gif
Atsakyti
Labukas ir as ateinu pasirodyti su savo darbeliu, mokausi tik is jusu mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Asseni,gera sernioka sumedziojai lotuliukas.gif toks biski creepas,bet kas megsta serniena-pasiseke lotuliukas.gif
Olestuke,laaaaaabai dailu,tikrai tikrai,o piesinys be jokiu nukrypimu i kaire ir i desine...nu pavydziu visoms kam rankos nedreba lotuliukas.gif
Srove,kodel vidurvasari senio salcio kepuraite???beje rozes laaaabai dailios tau gaunasi,man su gelem nekas.
Kirbe,tortas gan idomus,nors as tokio vestuvems gal nenoreciau,bet kalijos man nemaiso,as pati jas labai megstu,auginu pati keliu spalvu ir negaliu atsigrozet kai jos pradeda zydet wub.gif bet man labai patiko tie geltoni rutuliukai,ar tu juos kuom norsa apibarstei???
Nekava,marskinukai tau pavyko,bet koks storas tortas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2010 08 07, 10:03)
tai man labiau i jauti su serno knysle panasus ,

Na vat ir sakau, kad kazkas jame ne taip. Atrodo dariau buvo gerai, kai padariau - negerai. Butu daugiau plauku, butu labiau i serna panasus. Bet nesugalvojau, kaip plaukus padaryt
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 08 07, 09:40)
Nekava,marskinukai tau pavyko,bet koks storas tortas lotuliukas.gif

pagal vyra ir tortas lotuliukas.gif o siaip tai pirma karta dariau toki tai nezinojau kiek ko pasidaryti, bet nedaug ir liko po baliaus, o manop ir tokia forma, tai nelabai is ko turejau rinktis g.gif o svoris buvo 3 kg
Atsakyti
Olesta, Asseni wub.gif negaliu atsizeti, kazkaip visad istringa ir pora dienu akyse stovi lotuliukas.gif
Kitos mergaites ir saunuoles. As ir siam savaitgaliui kepiau, ale nera ka rodyt blush2.gif

Baisu kaip karsta, idomu kaip siandien tortai atlaikys? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutyte11: 07 rugpjūčio 2010 - 10:28
QUOTE(kirbe @ 2010 08 06, 22:14)

Ilgai ziurejau i tavo torta. Man is vis geliu darymas, tai mistika kazkokia. Pati ju nemegstu daryt. I tavo torta ziurejau is spalvines gamos puses.
Zinai, Kirbe, man rodos spalvos nelabai gerai parinktos. cia pas tave visos spalvos aktyvios, reikejo kokios labiau prislopintos spalvos. Arba zalios kito atspalvio arba geltonos, tokios labiau citrinines, t.y. i zalsvuma, o zalios labiau i gelsvuma, nes pas tave ji tokia labai dirbtine spalva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 07 rugpjūčio 2010 - 11:22
o man asseni šernas nei kiek į jautį nepanašus, gal jaučio gyvo nematėt smile.gif) aš kai iš kaimo tai žinau kad nepanašu:)
šaunuolės visos!
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 08 07, 10:40)

Kirbe,tortas gan idomus,nors as tokio vestuvems gal nenoreciau,bet kalijos man nemaiso,as pati jas labai megstu,auginu pati keliu spalvu ir negaliu atsigrozet kai jos pradeda zydet wub.gif bet man labai patiko tie geltoni rutuliukai,ar tu juos kuom norsa apibarstei???

Ačiu visoms už nuomone...... kalijos ir man labaaaai patinka......pažiurekit vien kiek dabar vestuviniu puokščiu su kalijom.....
o tuos rutuliukus dariau iš mases ir pavoliojau y dažyta cukru.....
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 08 07, 11:50)

Zinai, Kirbe, man rodos spalvos nelabai gerai parinktos. cia pas tave visos spalvos aktyvios, reikejo kokios labiau prislopintos spalvos. Arba zalios kito atspalvio arba geltonos, tokios labiau citrinines, t.y. i zalsvuma, o zalios labiau i gelsvuma, nes pas tave ji tokia labai dirbtine spalva.

bigsmile.gif Va, kiek zmoniu, tiek nuomoniu.As bandziau isivaizduoti tokiu prislopintu spalvu sita torta, kazkaip nesugebejau, man butent spalvine gama ir patiko sitam torte, nes ryskus raudonas kaspinas prasosi kazkokio vientisumo su kazkuo, o jei spalvos butu nublankusios su siuo kaspinu nesiziuretu, tie burbuliukai ir geltona spalva suteikia siam tortui siek tiek zaismingumo, bet juk vestuves, gyvenime ir taip daug pilku spalvu, leiskime i viska ziureti paprasciau, cia juk tortai ir tegu tos spalvos buna pacios neitikeciausios, jei tik patinka uzsakovams, o jei kalba krypsta apie naturaluma, tai gamta pati pasitvarko, kaip jai reikia ir kartais geles dygsta vienoje aplinkoje ir melynos ir raudonos ir geltonos, dar ir dilgeliu priedu islenda lotuliukas.gif As tai labai nesureiksminu, kartais man visiskas jovalas visai graziai ziurisi, teisingai kirbe sako, kai paziuri kokias puokstes vestuvines dabar daro-tai ir kalijos, rozes, net chizantemos vienoj kruvoj bigsmile.gif Kirbes stilius man labai patinka, vis kazka naujo atnesa ax.gif, pagyvina, juk nebutina padaryti keliu aukstu torta butent koki ruzava ar balta ir uzkelti du jaunavedzius ant jo, taip butent daug idomiau, kazkokia intriga, vieniems gal patiks, kitiems gal nelabai, na ir kas.Aisku klasika, lieka klasika, bet juk ne visoms aukstakulniai prie dusios lotuliukas.gif Cia tik siaip pamastymai.
O to sernioko, tai amziais nesugebeciau padaryti tokio thumbup.gif
Atsakyti
As, kaip medziotojo zmona, tai matau trukumu sernioke, bet is esmes as nei tokio nepadaryciau biggrin.gif jam is tikro reiktu ilgesniu seriu, ir kazkaip snukis turetu buti toks labiau masyvesnis, net nezinau kaip pasakyt, toks daugiau kampuotas biggrin.gif bet siaip saunus darbas! Sakau, man tikrai taip nepavyktu...
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2010 08 07, 14:49)

aciu Srove....tavo nuomone visiskai kaip ir mano......
betgi kaip tu labai teisingai pasakei-kiek zmoniu,tiek nuomoniu...... 4u.gif
Atsakyti