Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(daividija @ 2010 08 06, 17:16)

Daividija, o tortas kur unsure.gif
biggrin.gif

QUOTE(akvilyte @ 2010 08 06, 20:07)
na iš esmės kiek ieškojau idėjų būtent pilaitei, tai toooooks liudesys  blink.gif  arba prikrautos iki apsivėmimo, arba idėja nieko, bet padarymas  doh.gif 

Blogai ieskojot

QUOTE(eda.dita @ 2010 08 06, 21:02)
Mergaites, pirma karta dariau pastiliaza pagal Asseni ir kazkodel jis man per skystas gavosi - toks kaip tirstu blynu mase  g.gif  Viska dariau pagal recepta, vandenuko 60ml, zelatinos sauksta, a.s. citrinos rugsteles, 250 g. cukraus pudros ir 120 krakmolo. Kodel ji skysta?

Viska darau kaip parasyta, niekad nebuna skystas. Cia nuo zelatinos temperaturos priklauso
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 08 07, 00:42)

Viska darau kaip parasyta, niekad nebuna skystas. Cia nuo zelatinos temperaturos priklauso

Asseni, o tai gal as per silta zelatina supyliau? Ji turi buti visai atvesus? ax.gif
Zodziu pridejau as pudros ir krakmolo, isminkiau, palikau brinkti. Viskas gavos pusiau su beda smile.gif Tortas normalus ax.gif - ne toks, kaip planuota, ale mums su draugais valgyti - bus tinkamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 07, 01:51)
Asseni, o tai gal as per silta zelatina supyliau? Ji turi buti visai atvesus?  ax.gif
Zodziu pridejau as pudros ir krakmolo, isminkiau, palikau brinkti. Viskas gavos pusiau su beda smile.gif Tortas normalus  ax.gif  - ne toks, kaip planuota, ale mums su draugais valgyti - bus tinkamas smile.gif

Tai o ka tu darei su pastilazu? Torta dengei?
Atsakyti
Benomama,saunuole 4u.gif
Daividija,na man ir lova ir pilis thumbup.gif Tu jau menulyje biggrin.gif
Eiwile,liuks bet pabandyk kitokius batukus
Srove,nu kokia kepure dar lotuliukas.gif man patinka spalvu gausa
Kirbe,super tortukai,vestuvinis toks neperkratas ir nieko jam netruksta thumbup.gif
O del kaliju,nu kur parasyta,kad kalija laidotuviu gele,va jeigu chrizantema kas ant torto uzdetu tada negerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as draugiskai tik neuzpulkit
Atsakyti
Jone, mieloji, ne mano stilius pulti žmogų už nuomonę 4u.gif aš gerbiu visų, tuo tarpu turiu ir savo...ir irgi tikiuosi nebūti „užpulta“ dėl jos, nu va man va taip va atrodo, kad lelijos ir kalijos, iš vaikystės matyt tokios asocicijos, kad vien laidotuvėse tekdavo matyti blush2.gif

kad nebūtų užvelta bereikalinga diskusija, atnešu vakar dienos darbą, Cipciuko medaus tortas, dengtas pastiliažu... iš tikrųjų tai Doros akys rudos, nesuprantu, kodėl fotkėje pasidarė juodos unsure.gif
user posted image

mascarponės jogurtinis tortas su persikais, dengta ir dekoruota pastiliažu...aisingiuko truputis ...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 07 rugpjūčio 2010 - 06:22
Olesta,nu super,su krimperiu ziurau gerai tau sekasi ir kodel as jo neturiu g.gif O pati zinai kad torta nufotkint,kad spalvos butu kaip tikrovej labai sunku mirksiukas.gif bet ir taip viskas gerai atrodo,man labai grazus tavo tortai 4u.gif

Jau zinokit reikia nusivalyt monitoriu bo ant kiekvieno torto vis demele matau,ale kad isgaravo mano dregnosios serveteles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jonė*: 07 rugpjūčio 2010 - 06:32
Ačiū Jone, aš pati tai tikrai daug dar turiu pati prie savęs ko prisikabinti, karščiai sugrįžę į virtuvę darė savo kiaulystes ir nebuvo labai jau lengva padaryti...piešiniai iš vis ne mano stichija, nu gal kada persilaušiu, jau man gėda, aš gal 4-ą kartą vakar skambinau Neramuolei ir kaip kvaiša pažingsniui klausinėjau, kaip padaryti, ir vis tiek padirbau savaip blush2.gif sugalvojau krimperis draugauja pas mane su PASTILIAŽU, manau draugautų su šokoladine, su MMG man taip nesigauna, todėl pastaruoju metu mano tortai dengti nebe MMG, o pastiliažu... šįryt va žiūriu į vieno torto foto, nu vat tuščias jis TUŠČIAS, o vakar gyvai atrodė gerai, nes jis mažas ir nesinorėjosi perkrauti... doh.gif iš viso, padarai tortą, reikia nusifoktinti, pažiūrėti kaip per foto atrodo, nes kai žoiūri gyvai, matai arba jau tai ką nori matyti, arba matai visus kampus ir regis jei uždėsi nors taškelį, bus jau per daug, nu žodžiu rolleyes.gif aš vis dar mokausi 4u.gif
Papildyta:
aš vis grįžtu į Daividijos pilies tortą pasižiūrėti - nu man jis kažkas nerealaus wub.gif wub.gif wub.gif ir ta mergytėėėėė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kepat, ane
Olesta, su juodom akim mergaite irgi labai grazi

Ir ne karsta Jum?

As tai sakau, geriau i medziokle nueisiu biggrin.gif

Tik kad, rupuze, kazkoks netoks sernas pasitaike. Kaz kas jam su galva negerai g.gif

user posted image

Sokoladinis aguoninis tortas su sokoladiniu kremu, vysniomis ir rikotos surio kremu. Sokoladine saldainiu mase

Tiesa, svori parasysiu 5,1 kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 07 rugpjūčio 2010 - 08:07
Olesta Na tikrai zniplyciu meistre,taip lygiai graziai su jomis dirbi thumbup.gif aplikacija tvarkinga ir grazi,labai grazu,o baltasis tortukas neatrodo man tuscias,tiesiog svelnus ir neperkrautas,buciau laiminga gavus toki tortuka. beja labai grazi ideja su gelytemis,taip pamaisius 2 rusiu bigsmile.gif turbut skolinsiuos ideja blush2.gif

Kirbe man kaip ir negalima komentuoti nes pati dar tokiu tortu ne is tolo nepadarau ... bet jeigu galima issakysiu savo nuomone....
Nelabai vestuviskai man atrodo sis raudonas tortas,nors jeigu nebutu geltonos spalvos ir tu dideliu bumbulu,turbut atrodytu normaliai... gal geltona spalva reikejo daryti balta?ir bumbuliukus mazesnius? Man priesingai kaip Olestai,geltona spalva patinka,bet cia man kliuva,ir gadina visa vaizda g.gif

Del kaliju jos man irgi asocijuojasi su liudna proga.... va toks durnas isitikinimas nors nusisauk doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2010 08 07, 08:52)

blink.gif blink.gif blink.gif nu nzn kas jam su galva negerai , svarbu matosi kad sernas,ir atrodo labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif realybej tokiu graziu tvarkingu sernu nebuna lotuliukas.gif SAUNUOLE !!!!
Atsakyti
olesta aplikacija labai grazi, tavrkingai ir kruopsciai padaryta, saunuole thumbup.gif o skambinti gali kad ir 400 kartu, pati nemaziau tave trukdau mirksiukas.gif
asseni, visai neblogas sernas o geriau isiziurejus jis man toks naglas atrodo, pasiziurek idemiau i zvilgsni cool.gif saunus darbelis
kirbe labai idomus tortukas su raudonais papuosimais, is kart issiskiria, tiesa man lelijos irgi ne pati megstamiausia gele, bet siaip ideja net visai nieko, nusikopinau ax.gif
daividija su lovyte tu pavarei, pritariu mergaitems kad kvarbatkos kaip tikros, ziauriai graziai ziuris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 08 07, 07:52)

Tik kad, rupuze, kazkoks netoks sernas pasitaike. Kaz kas jam su galva negerai  g.gif
user posted image

Asseni , jau seniai zaviuosi Jusu darbais .Kai kurie darbai buna , na kaip tas posakis , ocevidnoe-neverojatnoe ax.gif O sitas tortas g.gif tai man labiau i jauti su serno knysle panasus , na bet vis tiek as ir tokio sumedzioti nesugebeciau unsure.gif
Atsakyti
Kur sautuvas?Kur?Nusausiu sita zveri gun_bandana.gif essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jonė*: 07 rugpjūčio 2010 - 09:20