Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(eda.dita @ 2010 08 06, 21:02)
Mergaites, pirma karta dariau pastiliaza pagal Asseni ir kazkodel jis man per skystas gavosi - toks kaip tirstu blynu mase  g.gif  Viska dariau pagal recepta, vandenuko 60ml, zelatinos sauksta, a.s. citrinos rugsteles, 250 g. cukraus pudros ir 120 krakmolo. Kodel ji skysta?

Ten imta saukstai po 20 ml turbut, milziniski, uztai 60 ml per daug.. as visad dedu 3 normalius valgomuosius saukstus.
Atsakyti
paspaminsiu biggrin.gif ačiū, naitai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 06 rugpjūčio 2010 - 20:31
Daividijos pilis ispudinga thumbup.gif

Na as ir vel vargstu su mmg,si kart turejau vienam zmogui iskepti du tortus
Gavosi toks kaip ekspermentas,ruzavo torto mase brandinau valanda tai slapiavo,melyno torto mase brandinau 2 valandas tai galima sakyt neslapiavo
Abu pagal Olesta tortai,pirmas su apelsinu sufle,antras karamelinis su sokolado sluosniu
user posted image
user posted image[/quote]
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 06, 21:07)
na iš esmės kiek ieškojau idėjų būtent pilaitei, tai toooooks liudesys  blink.gif  arba prikrautos iki apsivėmimo, arba idėja nieko, bet padarymas  doh.gif 

ne, nu ir grubumas... taigi čia STI-LIUS cool.gif kokia destruktyvi kritika, odnako laugh.gif

QUOTE(eda.dita @ 2010 08 06, 22:02)
Mergaites, pirma karta dariau pastiliaza pagal Asseni ir kazkodel jis man per skystas gavosi - toks kaip tirstu blynu mase  g.gif  Viska dariau pagal recepta, vandenuko 60ml, zelatinos sauksta, a.s. citrinos rugsteles, 250 g. cukraus pudros ir 120 krakmolo. Kodel ji skysta?

kada per skystas? jeigu ką tik sumaišytas - tai pagal šį receptą jis toks ir gaunasi. Tada reikia jį sukrėsti į plėvelę ir palikti parai ar dviem. Po paros ar dviejų jis lengvai laiko formą ir nuo tos plėvelės švariai atsilupa. Tada paimama kiek reikia pastilažo ir į tą dalį priminkoma cukraus pudros. O nereikalinga dalis vėl sandariai suvyniojama iki kito karto.
Papildyta:
QUOTE(eiwile @ 2010 08 06, 22:25)
Abu pagal Olesta tortai,

geras thumbup.gif galvojau, kad viena ir ta pati nuotrauka, tik pafotošopinta ružavai ir mėlynai. Norėčiau mokėti tokius batelius padaryt wub.gif Man subliūkšta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 08 06, 21:39)

geras  thumbup.gif  galvojau, kad viena ir ta pati nuotrauka, tik pafotošopinta ružavai ir mėlynai. Norėčiau mokėti tokius batelius padaryt  wub.gif  Man subliūkšta  doh.gif

blink.gif geras, pirma karta girdziu.... bet gali buti biggrin.gif matyt as cia atsilikus nuo visu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 06, 22:39)
blink.gif geras, pirma karta girdziu.... bet gali buti biggrin.gif matyt as cia atsilikus nuo visu biggrin.gif

na as darau ne pilnavidurius...
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 08 06, 21:39)
geras  thumbup.gif  galvojau, kad viena ir ta pati nuotrauka, tik pafotošopinta ružavai ir mėlynai. Norėčiau mokėti tokius batelius padaryt  wub.gif  Man subliūkšta  doh.gif

biggrin.gif paskutiniai mano tortai tik melyni ir ruzavi jau atsibodo noreciau ka nors naujo isbandyti bet nieks neleidzia pageidauja tokiu batuku kokius mate ant mano kepto torto biggrin.gif

O kaip Jums gali nesigauti? blink.gif tai gi jie pilnaviduriai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 08 06, 21:43)
na as darau ne pilnavidurius...

As apie pastilaza... dad skysta reik sudet...
Atsakyti
Daividija,mama-mia......abu laaaaaabai graaaaaažus tortai....... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

mano vestuvinis...reikejo butent su kažkuo raudonu.....
user posted image
o čia iš viršaus......
user posted image
taures vienkartines,beze ir MMG
ir dar vaikiškas torčiukas....ideja Cipciuko ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 06 rugpjūčio 2010 - 21:21
Daividija, negaliu neaikscioti, nes tikrai, kaip is katalogo wub.gif
Kirbe, vestuvinis tikrai laabai grazus tortas, spalvos, deliones, viskas kaip is natu thumbup.gif
As tai siandien nulipdziau senio salcio kepure su rozem hihihi.gif specialiai nufotkinau saldytuve, nes ant stalo taip neatrodo ta kepure lotuliukas.gif
Grietinele plakesi baisiai, nu kaip plakesi, taip ir atrodo irnesakyk.gif , o siaip jau man nusibodo tos rozes doh.gif
Apacioje mandarininis, virsuje rafaelo, MMG, pastilazas, grietinele, keli plikyti lapeliai.
user posted image
user posted image
Ai apie 6kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 06 rugpjūčio 2010 - 21:49
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 06, 21:09)
Ten imta saukstai po 20 ml turbut, milziniski, uztai 60 ml per daug.. as visad dedu 3 normalius valgomuosius saukstus.

ir man skysta gavosi, viska dejau taip pat, tai kai skysta buvo tai dadejau krakmolo, bet nepasakysiau kad buvo jis man malonus dirbt nes truputy trupejo ir lipo prie ranku
Papildyta:
QUOTE(mamyciuke 2 @ 2010 08 06, 23:12)
ir man skysta gavosi, viska dejau taip pat, tai kai skysta buvo tai dadejau krakmolo, bet nepasakysiau kad buvo jis man malonus dirbt nes truputy trupejo ir lipo prie ranku

tai kodel niekur nerase kad reikia tiek laiko laikyt g.gif
Atsakyti
oooo, matau ir manęs ir mano išdaigų nepamirštat blush2.gif viską perskaičiau, viską mačiau, tik į diskusijas veltis laiko pristigo...

labai įsiminė Daividijos tortai wub.gif
Srove, labai įdomus dizainas kepurės, gal kiek daugoka margaspalvių gėlių smile.gif
Kirbe, raudona tai labai gražu, o vat geltona man ir pamaišė ax.gif nu aš jos nemėgstu, gal todėl blush2.gif ir kas čia per mada šiemet, vestuviniai tortai su kalijomis unsure.gif nu laidotuvių metinėm sminėti puiku, bet vestuvėms unsure.gif ai ką aš besuprantu, perkaitusia galva blush2.gif
Eiwile, tark griežtą veto lotuliukas.gif nedarysiu ir tiek, ir ką išgrauš??? blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti