Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

Sveikutes, torciukai nuostabus, ikeliu ir as kelis.
Rafaelo torciukas puostas greitinele ir drugeliais biggrin.gif
user posted image
Snikeris
user posted image
Atsakyti
na,stai ir mano siandienos darbai karsta.gif
Pilis,jogurtinis tortas su melynemis.Abu aukstai vienodi.dengta pastiliazu pagal cipciuka,detales pastiliazas,boksteliai-vafliai.Princese irgi pastiliazine,tik su akiu piesimu man biski nekas,gaunasi panasi i monstre lotuliukas.gif
kaip jau ne karta minejau su kruosptumu esu susipykus,todel tortas ne visai toks koki as ji maciau savo vizijose lotuliukas.gif
user posted image

Ir antras-krikstynu tortukas.Irgi jogurtinis,pats tortas 2kg,bet kai uzkroviau visas lovos kvarbatkes,pasunkejo dar 1,5kg blink.gif
Kvarbatkos-pastiliazas pagal cipciuka,detales pastiliazines.Nors iki Asseni ir Migles man kaip iki menulio,bet as tuo tortu beveik patenkinta... blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 08 06, 17:16)

man labai žavi lovytė thumbup.gif
Atsakyti
,boksteliai-vafliai.

bet as tuo tortu beveik patenkinta...

man asmeniškai vafliai visą vaizdą sugadino cool.gif reikėjo gal violetiniai nudažyt... bet iš esmės tai liux wub.gif tikiuos man bent per puse pavyks kažką panašaus padaryt wub.gif
o kokia proga ta pilaitė???

ne be reikalo wub.gif labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 06 rugpjūčio 2010 - 16:52
s.Nors iki Asseni ir Migles man kaip iki menulio,bet as tuo tortu beveik patenkinta... blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

arti tau tas menulis, arti biggrin.gif vien ta maza lelyte ko verta smile.gif arba "kvarbatkos" - kaip tikros.. biggrin.gif
Atsakyti
Daividija, nuostabus tortas. As vakar ziurinejau rusu foruma, kur buvo tortai ir ten buvo pilis - bet tokia didziule ir man atrode pernelyg perkrauta. Kai pamaciau siandiena tavo torta - kaip diena ir naktis - grazu, skoninga, neperkrauta. O beje, man kaip tik tie boksteliai patiko - sumanymas puikus, o ir spalva atkartoja langiniu spalva. Puiku thumbup.gif
Atsakyti
Aciu,merginos!!!

QUOTE(eda.dita @ 2010 08 06, 15:46)
Daividija, nuostabus tortas. As vakar ziurinejau rusu foruma, kur buvo tortai ir ten buvo pilis - bet tokia didziule ir man atrode pernelyg perkrauta. Kai pamaciau siandiena tavo torta - kaip diena ir naktis - grazu, skoninga, neperkrauta. O beje, man kaip tik tie boksteliai patiko - sumanymas puikus, o ir spalva atkartoja langiniu spalva. Puiku  thumbup.gif

Ir man kazkaip trie vafliai netrukde,lyg norejau dazyt ar apklijuo.t.bet kai padariau,tai visumoj visai neblogai ziurejosi,tai ir palikau taip..bet kiek zmoniu tiek nuomoniu,vieniems grazu,kitiems visai baisu lotuliukas.gif
Atsakyti
na iš esmės kiek ieškojau idėjų būtent pilaitei, tai toooooks liudesys blink.gif arba prikrautos iki apsivėmimo, arba idėja nieko, bet padarymas doh.gif

tiesa, gal kas turit išsisaugoję jau nepamenu kieno čia buvo pavasarį pilaitė g.gif pamenu tik tiek kad ne tam savaitgaliui padarė doh.gif bet pamenu kad tikrai labai faina buvo wub.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus!!!
Retai rodausi čia,nes retai ir gaminu tortus arba jie maždaug vienodi,tai ir nededu tokių pačių.Toli man dar iki Jūsų šedevrų blush2.gif

Atsakyti
Daividija SUPER tortukai,man irgi vafliai netrugdo,aisku gal graziau butu apklijuota,bet kam bereikalinga mase? ir taip gerai.

Pilis kur ne tam savaitgaliui padare tai Olestos ...
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 06, 16:46)
Daividija, nuostabus tortas. As vakar ziurinejau rusu foruma, kur buvo tortai ir ten buvo pilis - bet tokia didziule ir man atrode pernelyg perkrauta. Kai pamaciau siandiena tavo torta - kaip diena ir naktis - grazu, skoninga, neperkrauta. O beje, man kaip tik tie boksteliai patiko - sumanymas puikus, o ir spalva atkartoja langiniu spalva. Puiku  thumbup.gif

Pritariu,labai gražiai pilies bokšteliai dera su langinėm,Labai daili pilaitė. drinks_cheers.gif
Papildyta:
Mergaitės,ieškau torčiuko,idėja buvo kaip barbės,tik ten maža lėlytė juodaplaukė,įstatyta į tokį riožinį gėlėtą torčiuką,gal pamenat kuri kieno jis buvo? taip reikia man jo,o niekaip nerandu.. verysad.gif
Atsakyti
Mergaites, pirma karta dariau pastiliaza pagal Asseni ir kazkodel jis man per skystas gavosi - toks kaip tirstu blynu mase g.gif Viska dariau pagal recepta, vandenuko 60ml, zelatinos sauksta, a.s. citrinos rugsteles, 250 g. cukraus pudros ir 120 krakmolo. Kodel ji skysta?
Atsakyti