Sveikutes, torciukai nuostabus, ikeliu ir as kelis.
Rafaelo torciukas puostas greitinele ir drugeliais
Snikeris
na,stai ir mano siandienos darbai
Pilis,jogurtinis tortas su melynemis.Abu aukstai vienodi.dengta pastiliazu pagal cipciuka,detales pastiliazas,boksteliai-vafliai.Princese irgi pastiliazine,tik su akiu piesimu man biski nekas,gaunasi panasi i monstre
kaip jau ne karta minejau su kruosptumu esu susipykus,todel tortas ne visai toks koki as ji maciau savo vizijose
Ir antras-krikstynu tortukas.Irgi jogurtinis,pats tortas 2kg,bet kai uzkroviau visas lovos kvarbatkes,pasunkejo dar 1,5kg
Kvarbatkos-pastiliazas pagal cipciuka,detales pastiliazines.Nors iki Asseni ir Migles man kaip iki menulio,bet as tuo tortu beveik patenkinta...
Pilis,jogurtinis tortas su melynemis.Abu aukstai vienodi.dengta pastiliazu pagal cipciuka,detales pastiliazas,boksteliai-vafliai.Princese irgi pastiliazine,tik su akiu piesimu man biski nekas,gaunasi panasi i monstre
kaip jau ne karta minejau su kruosptumu esu susipykus,todel tortas ne visai toks koki as ji maciau savo vizijose
Ir antras-krikstynu tortukas.Irgi jogurtinis,pats tortas 2kg,bet kai uzkroviau visas lovos kvarbatkes,pasunkejo dar 1,5kg
Kvarbatkos-pastiliazas pagal cipciuka,detales pastiliazines.Nors iki Asseni ir Migles man kaip iki menulio,bet as tuo tortu beveik patenkinta...
QUOTE(daividija @ 2010 08 06, 17:16)
,boksteliai-vafliai.
bet as tuo tortu beveik patenkinta...
bet as tuo tortu beveik patenkinta...
man asmeniškai vafliai visą vaizdą sugadino reikėjo gal violetiniai nudažyt... bet iš esmės tai liux tikiuos man bent per puse pavyks kažką panašaus padaryt
o kokia proga ta pilaitė???
ne be reikalo labai labai
Daividija, nuostabus tortas. As vakar ziurinejau rusu foruma, kur buvo tortai ir ten buvo pilis - bet tokia didziule ir man atrode pernelyg perkrauta. Kai pamaciau siandiena tavo torta - kaip diena ir naktis - grazu, skoninga, neperkrauta. O beje, man kaip tik tie boksteliai patiko - sumanymas puikus, o ir spalva atkartoja langiniu spalva. Puiku
Aciu,merginos!!!
Ir man kazkaip trie vafliai netrukde,lyg norejau dazyt ar apklijuo.t.bet kai padariau,tai visumoj visai neblogai ziurejosi,tai ir palikau taip..bet kiek zmoniu tiek nuomoniu,vieniems grazu,kitiems visai baisu
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 06, 15:46)
Daividija, nuostabus tortas. As vakar ziurinejau rusu foruma, kur buvo tortai ir ten buvo pilis - bet tokia didziule ir man atrode pernelyg perkrauta. Kai pamaciau siandiena tavo torta - kaip diena ir naktis - grazu, skoninga, neperkrauta. O beje, man kaip tik tie boksteliai patiko - sumanymas puikus, o ir spalva atkartoja langiniu spalva. Puiku
Ir man kazkaip trie vafliai netrukde,lyg norejau dazyt ar apklijuo.t.bet kai padariau,tai visumoj visai neblogai ziurejosi,tai ir palikau taip..bet kiek zmoniu tiek nuomoniu,vieniems grazu,kitiems visai baisu
na iš esmės kiek ieškojau idėjų būtent pilaitei, tai toooooks liudesys arba prikrautos iki apsivėmimo, arba idėja nieko, bet padarymas
tiesa, gal kas turit išsisaugoję jau nepamenu kieno čia buvo pavasarį pilaitė pamenu tik tiek kad ne tam savaitgaliui padarė bet pamenu kad tikrai labai faina buvo
tiesa, gal kas turit išsisaugoję jau nepamenu kieno čia buvo pavasarį pilaitė pamenu tik tiek kad ne tam savaitgaliui padarė bet pamenu kad tikrai labai faina buvo
Ačiū už pagyrimus!!!
Retai rodausi čia,nes retai ir gaminu tortus arba jie maždaug vienodi,tai ir nededu tokių pačių.Toli man dar iki Jūsų šedevrų
Retai rodausi čia,nes retai ir gaminu tortus arba jie maždaug vienodi,tai ir nededu tokių pačių.Toli man dar iki Jūsų šedevrų
Daividija SUPER tortukai,man irgi vafliai netrugdo,aisku gal graziau butu apklijuota,bet kam bereikalinga mase? ir taip gerai.
Pilis kur ne tam savaitgaliui padare tai Olestos ...
Pilis kur ne tam savaitgaliui padare tai Olestos ...
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 06, 16:46)
Pritariu,labai gražiai pilies bokšteliai dera su langinėm,Labai daili pilaitė.
Papildyta:
Mergaitės,ieškau torčiuko,idėja buvo kaip barbės,tik ten maža lėlytė juodaplaukė,įstatyta į tokį riožinį gėlėtą torčiuką,gal pamenat kuri kieno jis buvo? taip reikia man jo,o niekaip nerandu..
Mergaites, pirma karta dariau pastiliaza pagal Asseni ir kazkodel jis man per skystas gavosi - toks kaip tirstu blynu mase Viska dariau pagal recepta, vandenuko 60ml, zelatinos sauksta, a.s. citrinos rugsteles, 250 g. cukraus pudros ir 120 krakmolo. Kodel ji skysta?