Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

Laba diena,seniai rodžiausi,nors tiesa ir nebuvo labai ką rodyti blush2.gif
o Jūs tai vėl šedevrų prikrovėt akims paganyt ir pilvams pagurgint bigsmile.gif thumbup.gif
Atvelku savo kelis tortukus pasirodyt ....
user posted image
biskvitinis su karameliniu mascarponės pertepimu.
figūrėlės marcipaninės.

user posted image
pirmas aukštas "rafaelo",o antrasis vaisinis.
dengta cukrine cipsiuko mase,žolytė aisingo o figūrėlės plastmasinės,nete pirkau.

user posted image
Kasdieniam vartojimui Raudonasis velvetas,puoštas trupiniais,šokoladu ir vaflinėmis gėlytėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red69: 06 rugpjūčio 2010 - 13:06
QUOTE(DaivaVe @ 2010 08 06, 13:47)
imetu as tortika pasijuokimui :  zodziu galit garsiai juoktis  lotuliukas.gif

šis pasisakymas tiesa sakant net užgavo mane......tikrai niekas čia iš tortu nesišaipo ir nesityčioja.... g.gif g.gif g.gif

red6 ,puikios figureles...vidurinis tortas išvis puikus....ir spalvos ir figureles ir visumoj labai gražiai žiurisi.....toks mielas vaikiškas....kiti du truputy paprastesni,bet irgi gražiai ir skaniai žiurisi......
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 08 06, 14:29)
šis pasisakymas tiesa sakant net užgavo mane......tikrai niekas čia iš tortu nesišaipo ir nesityčioja....  g.gif  g.gif  g.gif

red6 ,puikios figureles...vidurinis tortas išvis puikus....ir spalvos ir figureles ir visumoj labai gražiai žiurisi.....toks mielas vaikiškas....kiti du truputy paprastesni,bet irgi gražiai ir skaniai žiurisi......

Gink Dieve neisizeiskit, as cia tik juokais 4u.gif tiesiog norejau pasakyti, kad tortui toli iki tobulumo ir pati ta suvokiu, todel verciau kritika nei pagyros 4u.gif
Atsakyti
Sveikos Merginos,al nepadoru klausti blush2.gif ,bet kuriame skyriuje MAXIMOJE galima nusipirkti marcipano mases tortui papuosti,o al dar kokios yra?o maistiniu dazu ar yra?Ziurejau skyriuje,kur papuosimai tortams,zele,kisielia-neradau.Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2010 08 06, 13:47)
imetu as tortika pasijuokimui  smile.gif  Tortas Pasaka su jogurtinio varskes kremu ir konservuotais vaisiais  smile.gif  puosta grietinele, gelytes MMG ir pastilazas  4u.gif  Pirma karta dzibavau torta ir man tai pasirode nelengva, dzibavimo gale jau buvau zalia kaip srekas  lotuliukas.gif  viskas tirpo ir nuo sonu krito  doh.gif nors nepasakyciau, kad dabar didieji karsciai  blush2.gif  zodziu galit garsiai juoktis  lotuliukas.gif

[

nuotraukoje sitas tortas atodo labai graziai.. nieko tirpstancio nesimato smile.gif grazi zolyte smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 06 rugpjūčio 2010 - 14:03
QUOTE(kice @ 2010 08 06, 15:03)
nuotraukoje sitas tortas atodo labai graziai.. nieko tirpstancio nesimato smile.gif grazi zolyte smile.gif

Tai cia todel, kad stengiausi kiek imanoma, kad maziau apdribe sonai matytusi lotuliukas.gif beje sikart tas atvejis, kai nuotrauka paslepia trukumus smile.gif bet aisku labai malonu kai pagiria blush2.gif
red69 labai grazus tortai, tik gaila, kad nedaznai tenka pamatyti blush2.gif
Atsakyti
paprastas torciukas

medutis
puosta:
aisingas ,MMG mase
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2010 08 06, 14:42)
Gink Dieve neisizeiskit, as cia tik juokais  4u.gif  tiesiog norejau pasakyti, kad tortui toli iki tobulumo ir pati ta suvokiu, todel verciau kritika nei pagyros  4u.gif

supratau..... 4u.gif 4u.gif 4u.gif o tortas visai neblogas.....
QUOTE(juste10 @ 2010 08 06, 14:46)
Sveikos Merginos,al nepadoru klausti  blush2.gif ,bet kuriame skyriuje MAXIMOJE galima nusipirkti marcipano mases tortui papuosti,o al dar kokios yra?o maistiniu dazu ar yra?Ziurejau skyriuje,kur papuosimai tortams,zele,kisielia-neradau.Aciu uz atsakyma.

bent pas mus Maximoje tai marcipanas stovi prie visokiu želiu,standikliu,blizgančiu rutuliuku ir t.t.....
dažu tikrai nebus.....

K.lapelyte,jau žymiai geriau atrodo tortas ,negu ankstesni,tik trupučiuka aisingas per skystas.....kita syk darykite tirštesny-gražiau laikys forma..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 05, 18:50)
čia kas gavos iš likučių  lotuliukas.gif kokio pusės kilo toršiukas  lotuliukas.gif

man patinka tortai su ramunėm wub.gif Tokie šilti wub.gif Geras sprendimas padaryt masės klostes.
Ir tiesa... kaip Jums ir gaunasi tokio mažumo tortai doh.gif Na fotkėj tikrai atrodo bent jau kaip kilograminis.

QUOTE(simisimi84 @ 2010 08 05, 23:08)
Paprastu, bet labai mielu man asmeniškai smile.gif

Napoleonas pagal Wingaile, MMG

šitaip lygiai ir NAPOLEONAS mega_shok.gif Man pats sunkiausias tortas padaryt lygius šonus..

QUOTE(kirbe @ 2010 08 05, 23:16)
noretumet......matei kas kilo  del mano torto.... blink.gif  daugiau nerodysiu....

o kas buvo? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 08 06, 08:19)
akvilyte,tavo tortai abu grazus,celiulitas tikrai nelabai matosi,bet matosi kad mase iskociota plonokai,todel taip ir yra,as pati ja kocioju vos ne permatomai,todel pas mane irgi tokie celiulitiniai gaunasi.Oranzinio spalva labai grazi,kringeliu noretusi mazesniu,bet zinau,kai ziuri i torta ir i nuotrauka tai jie visai kitaip atrodo,o taip tai tikrai saunu...
ir nesivelkit i diskusijas,nes vel iseisiu maziausiai menesiui wink.gif nemegstu kai tema pavercia diskusiju objektu..ir nematysit mano pilieskuria einu kaip tik statyti tongue.gif

Oi,Daividija busim geros mergaites tik parodyk lotuliukas.gif
QUOTE(*monikute* @ 2010 08 06, 08:30)
Wow koks nematytas ir įdomus  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Daivave,labai grazi spalva 4u.gif
Red69,nu labai mieli ir grazus,niamniai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jonė*: 06 rugpjūčio 2010 - 15:03
QUOTE(kirbe @ 2010 08 06, 15:39)

K.lapelyte,jau žymiai geriau atrodo tortas ,negu ankstesni,tik trupučiuka aisingas per skystas.....kita syk darykite tirštesny-gražiau laikys forma..... 4u.gif

aciu uz komentara
su kiekvienu kartu vis tirteja man aisingas biggrin.gif
kazkaip jau ir drasiau tuos tortus darau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 08 06, 15:39)
bent pas mus Maximoje tai  marcipanas stovi prie visokiu želiu,standikliu,blizgančiu rutuliuku ir t.t.....
dažu tikrai nebus....

yra yra ir dažų biggrin.gif mano pirmieji buvo iš ten tongue.gif

QUOTE(naitas @ 2010 08 06, 15:40)
kaip Jums ir gaunasi tokio mažumo tortai  doh.gif  Na fotkėj tikrai atrodo bent jau kaip kilograminis.

jo skersmuo tik 15cm biggrin.gif

QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 06, 16:14)
su kiekvienu kartu vis tirteja man aisingas

aš vakar pirmą kart dariau... tai vos šluotelę ištraukiau lotuliukas.gif doh.gif visgi gėris yra stacionarus mikseris.... uždėjai ir pamiršai biggrin.gif

Atsakyti