Laba diena,seniai rodžiausi,nors tiesa ir nebuvo labai ką rodyti
o Jūs tai vėl šedevrų prikrovėt akims paganyt ir pilvams pagurgint
Atvelku savo kelis tortukus pasirodyt ....
biskvitinis su karameliniu mascarponės pertepimu.
figūrėlės marcipaninės.
pirmas aukštas "rafaelo",o antrasis vaisinis.
dengta cukrine cipsiuko mase,žolytė aisingo o figūrėlės plastmasinės,nete pirkau.
Kasdieniam vartojimui Raudonasis velvetas,puoštas trupiniais,šokoladu ir vaflinėmis gėlytėmis.
QUOTE(DaivaVe @ 2010 08 06, 13:47)
imetu as tortika pasijuokimui : zodziu galit garsiai juoktis
šis pasisakymas tiesa sakant net užgavo mane......tikrai niekas čia iš tortu nesišaipo ir nesityčioja....
red6 ,puikios figureles...vidurinis tortas išvis puikus....ir spalvos ir figureles ir visumoj labai gražiai žiurisi.....toks mielas vaikiškas....kiti du truputy paprastesni,bet irgi gražiai ir skaniai žiurisi......
QUOTE(kirbe @ 2010 08 06, 14:29)
šis pasisakymas tiesa sakant net užgavo mane......tikrai niekas čia iš tortu nesišaipo ir nesityčioja....
red6 ,puikios figureles...vidurinis tortas išvis puikus....ir spalvos ir figureles ir visumoj labai gražiai žiurisi.....toks mielas vaikiškas....kiti du truputy paprastesni,bet irgi gražiai ir skaniai žiurisi......
Gink Dieve neisizeiskit, as cia tik juokais tiesiog norejau pasakyti, kad tortui toli iki tobulumo ir pati ta suvokiu, todel verciau kritika nei pagyros
QUOTE(DaivaVe @ 2010 08 06, 13:47)
imetu as tortika pasijuokimui Tortas Pasaka su jogurtinio varskes kremu ir konservuotais vaisiais puosta grietinele, gelytes MMG ir pastilazas Pirma karta dzibavau torta ir man tai pasirode nelengva, dzibavimo gale jau buvau zalia kaip srekas viskas tirpo ir nuo sonu krito nors nepasakyciau, kad dabar didieji karsciai zodziu galit garsiai juoktis
[
[
nuotraukoje sitas tortas atodo labai graziai.. nieko tirpstancio nesimato grazi zolyte
QUOTE(kice @ 2010 08 06, 15:03)
nuotraukoje sitas tortas atodo labai graziai.. nieko tirpstancio nesimato grazi zolyte
Tai cia todel, kad stengiausi kiek imanoma, kad maziau apdribe sonai matytusi beje sikart tas atvejis, kai nuotrauka paslepia trukumus bet aisku labai malonu kai pagiria
red69 labai grazus tortai, tik gaila, kad nedaznai tenka pamatyti
paprastas torciukas
medutis
puosta:
aisingas ,MMG mase
medutis
puosta:
aisingas ,MMG mase
QUOTE(DaivaVe @ 2010 08 06, 14:42)
Gink Dieve neisizeiskit, as cia tik juokais tiesiog norejau pasakyti, kad tortui toli iki tobulumo ir pati ta suvokiu, todel verciau kritika nei pagyros
supratau..... o tortas visai neblogas.....
QUOTE(juste10 @ 2010 08 06, 14:46)
Sveikos Merginos,al nepadoru klausti ,bet kuriame skyriuje MAXIMOJE galima nusipirkti marcipano mases tortui papuosti,o al dar kokios yra?o maistiniu dazu ar yra?Ziurejau skyriuje,kur papuosimai tortams,zele,kisielia-neradau.Aciu uz atsakyma.
bent pas mus Maximoje tai marcipanas stovi prie visokiu želiu,standikliu,blizgančiu rutuliuku ir t.t.....
dažu tikrai nebus.....
K.lapelyte,jau žymiai geriau atrodo tortas ,negu ankstesni,tik trupučiuka aisingas per skystas.....kita syk darykite tirštesny-gražiau laikys forma.....
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 05, 18:50)
man patinka tortai su ramunėm Tokie šilti Geras sprendimas padaryt masės klostes.
Ir tiesa... kaip Jums ir gaunasi tokio mažumo tortai Na fotkėj tikrai atrodo bent jau kaip kilograminis.
QUOTE(simisimi84 @ 2010 08 05, 23:08)
šitaip lygiai ir NAPOLEONAS Man pats sunkiausias tortas padaryt lygius šonus..
QUOTE(kirbe @ 2010 08 05, 23:16)
o kas buvo?
QUOTE(daividija @ 2010 08 06, 08:19)
akvilyte,tavo tortai abu grazus,celiulitas tikrai nelabai matosi,bet matosi kad mase iskociota plonokai,todel taip ir yra,as pati ja kocioju vos ne permatomai,todel pas mane irgi tokie celiulitiniai gaunasi.Oranzinio spalva labai grazi,kringeliu noretusi mazesniu,bet zinau,kai ziuri i torta ir i nuotrauka tai jie visai kitaip atrodo,o taip tai tikrai saunu...
ir nesivelkit i diskusijas,nes vel iseisiu maziausiai menesiui nemegstu kai tema pavercia diskusiju objektu..ir nematysit mano pilieskuria einu kaip tik statyti
ir nesivelkit i diskusijas,nes vel iseisiu maziausiai menesiui nemegstu kai tema pavercia diskusiju objektu..ir nematysit mano pilieskuria einu kaip tik statyti
Oi,Daividija busim geros mergaites tik parodyk
QUOTE(*monikute* @ 2010 08 06, 08:30)
Wow koks nematytas ir įdomus
Daivave,labai grazi spalva
Red69,nu labai mieli ir grazus,niamniai
QUOTE(kirbe @ 2010 08 06, 15:39)
K.lapelyte,jau žymiai geriau atrodo tortas ,negu ankstesni,tik trupučiuka aisingas per skystas.....kita syk darykite tirštesny-gražiau laikys forma.....
aciu uz komentara
su kiekvienu kartu vis tirteja man aisingas
kazkaip jau ir drasiau tuos tortus darau
QUOTE(kirbe @ 2010 08 06, 15:39)
bent pas mus Maximoje tai marcipanas stovi prie visokiu želiu,standikliu,blizgančiu rutuliuku ir t.t.....
dažu tikrai nebus....
dažu tikrai nebus....
yra yra ir dažų mano pirmieji buvo iš ten
QUOTE(naitas @ 2010 08 06, 15:40)
kaip Jums ir gaunasi tokio mažumo tortai Na fotkėj tikrai atrodo bent jau kaip kilograminis.
jo skersmuo tik 15cm
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 06, 16:14)
su kiekvienu kartu vis tirteja man aisingas
aš vakar pirmą kart dariau... tai vos šluotelę ištraukiau visgi gėris yra stacionarus mikseris.... uždėjai ir pamiršai