Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(wingaile @ 2010 07 29, 11:51)
olesta -  tortukas  wub.gif

atnesu pirma savo vestuvini tortuka,

Kaip pirmam kartui tai manau užskaityti galima smile.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 07 29, 12:00)

ačiū mergikės, man labai patinka arkliukai 

Tai ar pasidalinsi step by step blush2.gif tongue.gif

QUOTE(naitas @ 2010 07 29, 12:19)
DIEVIŠKAS GROŽIS  wub.gif
Neįsižeisk, bet gal šioj vietoj galioja "kreipkitės į savo vaistininką ar psichologą"  rolleyes.gif  Nematau nieko blogo tuose žodžiuose. Juk anyta tai pasakė ne pamačiusi tortą (pasakė būsimuoju laiku - jei gražaus nepadarysi), o prieš pamatydama tortą. Na save pastatykit į jos vietą - juk norisi GRAŽAUS ir skanaus torto, argi ne? Tai nežinodama ką gausite, tegul ir dovanai, negi neapsidrausite savęs ir net mintyse nepagalvosit, kad tikrai geriau nusipirkti,  o ne gauti klecką ir kokios nors pradedančios namų kepėjos?

O tortas gavos tikrai gražus. Argi anyta nepagyrė gavusi tokį tortą? 4u.gif
marga marga marga...Nėra nei puokščių proporcijos, nei torto.
nerandi, nes ji nepasidaro namų sąlygom  4u.gif  Ją perka.. pigiau didelėm pakuotėm iš konditeriniais dalykais prekiaujančių parduotuvių, brangiau - iš Maximos, pvz.

Popikčiai nusiteikusi šiandien hihihi.gif

QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 29, 14:02)
Rafaelo svajone,MMG,marcipanas.

Dailus tvarkingas tortukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 07 29, 14:07)
mirga marga, ten tik 2 rusiu frezijos, baltos ir net nezinau kokia kita spalva

o man ten nei mirga nei marga biggrin.gif man visai gražus tortas biggrin.gif apačios norėtųsi didesnės ir tiek... negali visi tortai vienodi būt mirksiukas.gif kiek žmonių tiek skonių tongue.gif

man jis tikrai visai patiko wub.gif na taip, vardų spalva nelabai į temą.. ir drugelių gal nereikėjo, bet gėlės tai liux wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 29, 14:24)
o man ten nei mirga nei marga  biggrin.gif  man visai gražus tortas  biggrin.gif  apačios norėtųsi didesnės ir tiek... negali visi tortai vienodi būt  mirksiukas.gif  kiek žmonių tiek skonių  tongue.gif

man jis tikrai visai patiko  wub.gif  na taip, vardų spalva nelabai į temą.. ir drugelių gal nereikėjo, bet gėlės tai liux  wub.gif

aciu 4u.gif ,as gi ne profesionalė, tik mėgėja, o proporcijos ir mano pacios ne tokios kokiu norėciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal galetumet kas nors pakomentuoti del to Cipciuko pastiliazo,labai prasau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2010 07 29, 14:31)
Gal galetumet kas nors pakomentuoti del to Cipciuko pastiliazo,labai prasau  ax.gif

Paskaityk cia http://www.supermama...?...&p=28761882
Tas pats,tik dar aliejus ir kitos proporcijos
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 29, 12:35)
Paskaityk cia http://www.supermama...?...&p=28761882
Tas pats,tik dar aliejus ir kitos proporcijos

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 29, 14:24)
o man ten nei mirga nei marga  biggrin.gif  man visai gražus tortas  biggrin.gif  apačios norėtųsi didesnės ir tiek... negali visi tortai vienodi būt  mirksiukas.gif  kiek žmonių tiek skonių  tongue.gif

man jis tikrai visai patiko  wub.gif  na taip, vardų spalva nelabai į temą.. ir drugelių gal nereikėjo, bet gėlės tai liux  wub.gif

QUOTE(wingaile @ 2010 07 29, 14:27)
aciu 4u.gif ,as gi ne profesionalė, tik mėgėja, o proporcijos ir mano pacios ne tokios kokiu norėciau lotuliukas.gif

Merginos, baikit atsikalbinet ir ginti. Kiekvienas turi savo nuomone. Jeigu nenorit, kad kas pasakytu savo nuomone, tai tada kam torta dedat, ar laukiat tik pagyru......
Atsakyti
QUOTE(Denisute @ 2010 07 29, 15:00)
Pasigaminti marcipaninę tešlą reikės:

200g migdolu,
200g cukraus pudros
3 šaukštai vandens.
Vietoj cukraus galima dėti medų (3 šaukštus).

Migdolų odelę reikia nuimti. Migdolai sumalami, sudedamas cukrus arba medus. Supilamas vanduo. Viskas išmaišoma. Gauta masė paliekamas per naktį.
Kitą dieną galima pradėti darbus: daryti įvairias figūrėles, gėlytes ir t.t.
Marcipanų tešlą galima ir dažyti. Tuomet reiktų įdėti natūralių ar sintetinių dažų
turiu toki receptuka,bet pati nebandziau,tik foto maciau,kokiu groziu pridaryta 4u.gif

išbučiuosiu nuo alkūnės iki pirštų galiukų (rankų pirštų galiukų hihihi.gif )ir atgal, bet pasakyk prašau, kaip namų sąlygom sumalti migdolus? rolleyes.gif

QUOTE(*monikute* @ 2010 07 29, 15:22)
Popikčiai nusiteikusi šiandien hihihi.gif

nea, realiai nusiteikus... kartas nuo karto pavartau tortų katalogus, ir inetą.

QUOTE(Asseni @ 2010 07 29, 16:05)
Merginos, baikit atsikalbinet ir ginti. Kiekvienas turi savo nuomone. Jeigu nenorit, kad kas pasakytu savo nuomone, tai tada kam torta dedat, ar laukiat tik pagyru......

aš tai čto vižu - to poju, kas lietuviškai būtų - ką matau, tą dainuoju.
Ryt poryt įdėsiu savo tortą, galėsit atsimušti hihihi.gif

Taika 4u.gif
Atsakyti
tradiciškai pasipjaunam temos pradžioj lotuliukas.gif

ačiū už pagyras 4u.gif sakot step by step, nu turėsiu omenoj 4u.gif šiaip žiūriu į paveiksliuką arba į dukrytės žaisliuką ir lipdau 4u.gif
Atsakyti
Olesta, laaabai grazu!

Vestuvinis ir man visai patiko, tik ten siek tiek reiktu geliu kompozicija suderinti...
--------------------------------------

O as padariau pirma barbe... nesiteisinsiu, bet tas priekis turejo buti kitoks, bet atsitikus nelaimei siokiai tokiai, teko keist nora... ir idesiu su uzrasu ir be uzraso. Man asmeniskai ten nereikia jokio uzraso, bet...
Atsiprasau uz daug nuotrauku, bet norejau parodyt vienoki ir kitoki varianta.
Aaaa, tortas medutis su zele gabaliukais ir aguonomis. Dengta MMC. Be kvapu - maziau spapiavo.

user posted image

user posted image

Ir is kitos puses

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 29 liepos 2010 - 14:43
vistiek man kazkas nesigauna su tuo Cipciuko pastiliazu,toks vaizdas kad ryskiai per daug tos pudros tame recepte?
Viska padariau tikrai pagal normas,nu ir va galinis rezultatas sh kazkoks gavos,db nzn ka daryti ar jau mesti lauk viska.....
Gavosi tokia puri mase,na paemus i rankas ir suspaudus stipriai pasidaro 'poncka' bet vos spustelejus sutrupa viskas.....as isivaizduoju kad turi gautis kaip plastelinas kad kociot galima butu.....
nervai nelaiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 29, 15:05)

aš nei ginu nei ką biggrin.gif lygiai taip pat pasakiau savo nuomonę biggrin.gif nu negi aš kalta jei ji nesutampa su kitom biggrin.gif taika biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(naitas @ 2010 07 29, 15:20)
išbučiuosiu nuo alkūnės iki pirštų galiukų (rankų pirštų galiukų hihihi.gif )ir atgal, bet pasakyk prašau, kaip namų sąlygom sumalti migdolus?  rolleyes.gif

aš kažkada aliau su kavamale biggrin.gif juodas reikalas, bet padariau visai neblogą masę... tiesa dariau iš jos saldainius, ir manau kočiot nelabai būtų išėję, bet lipdyt baibokus tai laisvai bigsmile.gif
Atsakyti